- 18 Temmuz 2008
- 226
- 1
- 44
-
- Konu Sahibi chealnadle
önce ben cevaplayayım canımmerhaba arkadaşlar.......
yoğunluktan siteye istediğim kadar sık giremiyorum ama soracak bir üsürü sorum da var.... o yüzden böyle spru cevap köşesi başlatayım dedim...umarım herkesin işine yarar
1. her türlü meyveyi yediriyor musunuz??üzüm-şeftali filan??? bizim doktor ek gıda konusunda çok katı....sizlerin yedirdiklerini okuyorum da ....biz daha az az...kabak-armut filan....kahvaltı filan yarın başlıcaz.....
2. nasıl uykuya dalıyorlar* benimki göğüsten ayrılmıyor......kucağımda yatay pozisyona geçince basıyor yaygarayı....ay başında işe başlıcam....bakıcı ne yapacak???
3.isilikle alerji nasıl ayırt edilir???
4. dişi çıkmayan var mı?bizde yok henüz....
şimdilik bu kadar.....sınav gibi oldu:)
merhaba arkadaşlar.......
yoğunluktan siteye istediğim kadar sık giremiyorum ama soracak bir üsürü sorum da var.... o yüzden böyle spru cevap köşesi başlatayım dedim...umarım herkesin işine yarar
canım yardımcı olmaya çalışayım.
1. her türlü meyveyi yediriyor musunuz??şeftali ve armutu çok seviyoruz onun dışındakileri meyveleri anca yoğurduna karıştırarak verebiliyorum, yoğurta bayılıyor çünkü,
2. nasıl uykuya dalıyorlar* canımbenim kızım kendi kendine uyuyor, park yatağına koyuyorum uykusu gelince uykusu gelince gözlerini ovuşturmaya başlıyor, park yatağına koyuyorum kendi kendini sallayarak uykuya geçiyor.
3.isilikle alerji nasıl ayırt edilir??? isilik sıcaktan olduk, sanırım şeftaliyi arka arkaya verince iraz alerji yaptı o, alerji daha kırmızı oluyor sanki, isilik daha küçük nokta nokta.
4. dişi çıkmayan var mı?canım benim kızımında dşi yok henüz
yeni sorular :)
1. kızçeler/kızanlar gece uyanıyorlar mı? yoksa deliksiz uyuyorlar mı?....bizde sık uyanıyoruz ama çok fazla mama veremiyorum bir taraftan uykya geçmek istiyor, az az mama aldığı içinde sık sık uyanıyor, henüz bir çözüm bulamadım bende.
2. yemek saati düzeniniz var mı???bende de bir gün ötekini tutmuyor, çünkü bir gün bugün ne güzel yedi dersem ertesi gün yedirmek için saçımı başımı yoluyorum, sevmediği bir şeyi yedirmek ölüm gibi çünkü, bir defa püre yemiyor hanımefendşi illa lokmalar halinde yiyecek, sebze püresi muhallebi tarzında şeyleri yemiyoruz senin kızçe ne kadar bilmiyorum ama benimki bizim yemeklerden yemek istiyor, yoksa yediremiyoruz benim doktorda biraz katı ek besin konusunda ama ben pek uymuyorum, domatesi çok seviyor mesela, bende veriyorum doktora kalsa anca bir dahaki yaz yiyebilecekti, ne yapayım yemek istiyor bende az az veriyorum,
benim oğlanında dişi hala çıkamadı 21inde 8 aylık olacak ne zaman çıkacak bu dişler acaba...
merhaba arkadaşlar.......
1. her türlü meyveyi yediriyor musunuz??üzüm-şeftali filan??? bizim doktor ek gıda konusunda çok katı....sizlerin yedirdiklerini okuyorum da ....biz daha az az...kabak-armut filan....kahvaltı filan yarın başlıcaz.....
muz, elma, armut, kavun, karpuz, kiraz verdim şimdiye kadar. bi problem olmadı, ekşi olmadığı sürece her meyveyi yiyor, sadece çilek vermeyi düşünmedim, geri kalan her şeyi "bir gece ansızın verebilirim" kaydirigubbakcemile3
2. nasıl uykuya dalıyorlar* benimki göğüsten ayrılmıyor......kucağımda yatay pozisyona geçince basıyor yaygarayı....ay başında işe başlıcam....bakıcı ne yapacak???
beşikte ha babam de babam sallanıyoz, arada uyu oğlum uyu diyoz uyuyo, akşam erken uyuduğu ve beşiğinden başka bi yerde uyumadığı için "gecelerim böyle zooor zor geçiyor" hiç mi hiç bi yere gidemeyyoz gari
bi fikrim yok.
hala tek bi dişi bile yok
hepiciiinizz sınavı geçtiniz arkadaşlar :) yanıtlar için saolun..
benim kızçe 31 aralık doğumlu..yani ay sonu 8 ayı dolduruoz....yavaş yavaş herşeyi tattırmaya başladım..hatta geçen gün 2 dilim pizzanın kenarını yedi....
ama şu uyku sorunu yok mu.....kesintisiz 7 saat toplam 14 saat uyumalı dio ama nerede....ağlayınca hemen yanına gitmeyin dio...yazan taktşkleri uygulkayacağım da bizim kız yatmıo ki....yani yatar pozisyonda uyansa ağlasa beklicem ağlasın biraz sonra gidip konuşarak sakinleştirmeyi denicem ama bizimki daha gözünü açmadan g.tünü dikip emeklio sonra da ben onun odasına varıncaya kadar beşiğin kenarına tutunarak ayağa kalkmış oluo....o andan sonra da yatırmamın imkanı yok....kendi sızsın die de bekleyemiyorum çünkü arada düşüyor...yaracak kafayı gözü allah korusun o olacak....beni görünce de zaten direkt t-shirt ümü tutup everest e tırmanıo...ondan sonra gel de alma kucağına....n'olcek bu uyku işi bilemiom valla....bu aaralar kafama en çok takılan bu....
diş miş de yok...aman çıkmasın bu aralar...emerken şimdi bile acıtıo dişiyle kesin kan çıkartmadan bırakmaz :)
bu arada yeni sorular..... :)
1. eskiden bebişlerin boy-kilolarını yazdığımız aylık tablo vardı.....artık güncellemioz...sizinkiler ne durumda????
2. çalışanlarınız var mı? nasıl oluooo?? ben ay başı başlıcam işe...vakit azaldıkça ben de yusuf yusuf durumu artıo
3. yaşına kadar her ay doktor kontrolüne gitceniz mi yoksa sadece aşıdan aşıya mı??
1)armut şeftali bayılıyo düm siyah üzümde verdim zaten sorunsuzca tediğimiz tek şey meyvemerhaba arkadaşlar.......