- 28 Aralık 2007
- 2.183
- 2
- 43
- Konu Sahibi chealnadle
elifcino...desene aynıyız....netcez bu aydan sonra bebişler olmadan
senin oğlana kim bakacak? ben bakıcı buldum ama bakıcının evinde...kızımı her sabah bırakacağız akşam alacağız....bakacak kişiyi tanıom da içim rahat...ama yine de zor olacak...önümüzdeki hafta ben de gitcem kızımla bakıcıya...alışssın die 1 hafta....sonra da onlar başbaşa kalacak...
benim kızın da 7. ay sonu kilo 9 boy 68,5 idi.....bizimki maşallah epey hareketli..bi de uykusuz...uyusa kim bilir kaç kilo olacak....biz halaa her ay gidioz doktora...zaten aşılarımız da daha yeni bitti.....bakalım ay sonu ne diecek doktor??
bu arada kızlar yeni sorular :)
1. bebekleriniz terliyor mu?...tamam hava sıcaak mutlaka terliyolardır ama benim kızçeden şıpır şıpır damlıo
2. geceleri nasıl yatırıyorsunuz yani ne giydiriyorsunuz???? benimki kesinlikle üstünde örtü tutmuo....terlio die bi body var kısa kollu o kadar...ama sabaha karşı üşüyo gibi gelio....1-2 akşamdoır çorap ve diz boyunda pijama giydiriom ama terlio nası yatırıcam şaşırdım valla....kışın da tulum alacağım ama bizimkli emerken uyuyo emerken de süper feci terlio...ee bi de tulumu giydirirsem daha da terlicek...uyuduktan sonra da tulumu giydiremem...n'etcem gari
merhaba cheanadle, öncelikle çalışma hayatında kolaylıklar diliyorum :)
sorularına cevap vereyim:
1. benim kızlar çok sık terlemezler, çok fazla hareketli olduklarında ve zorlu hareketler yapmaya çalıştıklarında :) terliyorlar, değiştiriveriyorum hemen...
2. geceleri benimkilerde üstlerinde örtü tutmuyorlar, kışın napıcaz bilmiyorum. kısakollu badi ve şort giydirirdim ama 2 haftadır uzun kollu pijamalarını giydirmeye başladım çünkü geceleri serin olmaya başladı artık, ben üşüyorum dolayısıyla onlarında üşüdüğünü düşünüyorum...emzirirken sırtına bir bez mendilk falan koysan uykuya dalıncada alsan o mendili, bellki yararı olur....a.s.