Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2008 aralık anneleri bebeklerinin doktor kontrolleri ve aylık gelişimleri..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
malesef en son kilosundan 15 gün sonra tarttırdık
100 gr almıştı
ateş hastalık iştahsızlık
150 gr vermiş
bakalım 5 gün sonra knt sonrası net kilosunu söylerim

Kutayımın tatlı fas teyzesi bizimde 7. ay bilgilerimiz 10.200kg ve 71.5 cm olmuşuz ayrıca bugün alttan 2 dişim birden patladı oleyyyyalkisalkisalkis

7.ay bilgilerimiz
kilomuz 9500 gr
hasta olduğumuz için sadece acil olarak kilomuza bakıldı boy ölçümüz alınamadı malesefff:çok üzgünüm:

biz de 7. ay kontrolümüze hasta giden bebişlerdeniz. bir gece önce acilde kilomuz 8000 olarak ölçüldü ama ertesi gün kontrolümüzde 7. ay kilomuz 7860 olarak geçti :çok üzgünüm: epi topu 200 gr alabildik bu ay..
boyumuz 73 cm..

canım sizede geçmiş olsunn:teselli:
Allah evlatlarımızın acılarını göstermesin:Saruboceq:

bizimde 7.ay bilgilerini yazalım 7700 boyuda 69 cm olmuş dr umuz türkiye standartlarını geçti boyu dedi kız olduğu içinmi acaba ? bütün bebişlere maşallah

Fas teyzeeee
ben de ün sağlık ocağına gittim.
7. ay bilgilerim boyum 72cm
kilom 8500 gr sadece 100gr almışım ama ebe teyze çok hareketli olduğum için normal olduğunu söyledi... Zira ben hiç yerimde durmuyorum ki
annemi bööle peşimden koşturuyorum kaydirigubbakcemile

bu arada tüm arkadaşlarıma da maaşallah

sadece sütümle değil mama ve ek gıdalar da veriyorum iki aydır sadece sütümle beslemeyi çok isterdim ama olmuyor malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…