How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2008 aralık anneleri bebeklerinin doktor kontrolleri ve aylık gelişimleri..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

SevimliSevim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
166
0
96
43
Ankara
fascım hazırladığın o güzel listeye burdan devam edersen sevinirim.. bu arada kızım zeynep begüm, 2530 doğdu 1. ay 3560 umarım bu şekilde devam eder...:emir_bebek:

listebebek.jpg

Son düzenleme:
benim betülüm de 3700 doğdu,boyunu bilmiyorum :bbo:
1. ay kontrolümüzde 4400 gr ve 54 cm olmuştu :nazar:

fascım ellerine sağlık güzel olmuş listemiz...
melis kızım 3330gr ve 51 cm doğdu
1,ay sonunda 4150gr kilosu ,boyunu ölçtürmedim

benim kara kuzum dogdugunda 3800 gr 50 cm 1 ay sonra 4950 56 cm olmuştu bakalım salı günü 2.ayını doldurcak kaç kg olmuş

benim kızım kilosu düşük doğduğu ve bebeğin kilosunu her ay bekleyecek sabrım olmadığı için internetten 30 liraya aparatlı bebek tartısı aldım, haftada bir her banyodan sonra tartıyorum, bebek büyüyünce aparatı çıkartıyorusunuz 20 kiloya kadar çocuk tartısı oluyor. oldukça kullanışlı alışveriş sitesinde isteyen bulabilir...

benim kızım kilosu düşük doğduğu ve bebeğin kilosunu her ay bekleyecek sabrım olmadığı için internetten 30 liraya aparatlı bebek tartısı aldım, haftada bir her banyodan sonra tartıyorum, bebek büyüyünce aparatı çıkartıyorusunuz 20 kiloya kadar çocuk tartısı oluyor. oldukça kullanışlı alışveriş sitesinde isteyen bulabilir...

güle güle kullanın sevimcim. aman eşim böyle bi tartının netten satıldığını duymasın alır hemen.. bizim evde bebeğin kilosu konusunda babamız çok meraklı. gecen 7 kg a kadar ölçen dijital mutfak tartısında çocuğun kilosunu tartma fantazileri kuruyordu kafasında.. kaydirigubbakcemile3

bu vesile ile listemizi de koyalım..

listebebekch4.jpg

Son düzenleme:
3 gün sonra bizim de kontrolümüz var
bende o zaman gelsin inşallah hemen yazayım da bu güzel listede oğlumla bulunayım

fascım bugun bizim de 1.ayımız doldu ve 4250 gr ve 57 cm di.. çok şükür bi problemimiz yok aşımızı daolduk çok da ağlamadı..yalnız geceleri burnumuz çok tıkanıyor sağlık ocagında burun için bi pompa oldugunu söylediler ben de gittim eczaneden aldım damladan sonra pompa ile burnun içini boşaltıyormuşuz siz denediniz mi kızlar?

ben kullanıyorun buurn pompasını..
başkatürlü o minik burun deliklerine ulaşmak mümkün değil zaten:)

arkadaşlar rotavirüs 2 . ayda yapılıyor di mi
bi de yaptırcak mısınız? aşı takviminde yok
yan etkileri tam gözlenmemiş diyorlar:1shok:iyi araştırılmamış barsak düğümlenmesi yapıyormuş falan diyen var bende araştıracağım şimdi

Evdeki basküle çıkıp önce kendiniz tartılın,sonra bebeği kucağınıza alıp tartılın.Farkı bebeğinizin kilosu.Tabii gram farkını bu şekilde göremiyoruz ne yazık ki.

Evdeki basküle çıkıp önce kendiniz tartılın,sonra bebeği kucağınıza alıp tartılın.Farkı bebeğinizin kilosu.Tabii gram farkını bu şekilde göremiyoruz ne yazık ki.

bende öle tartıyorum ama benimki hassas tartı gr mına kadar çıkıyo ama dr çıplak tartıyo nerdeyse kıyafetle 200 gr fark ediyo

Back