2006 anneleri burda buluşalım

cok gecmis olsun canim

geçmiş olsun güzelim acil şifalar dilerim

4 yaş çocuklar içinde anne babalar içinde zorlu bi dönem.benimki daha 4 yaşından 5 ay aldı.henüz bu tür sorunlar yaşamıyoruz ama az kaldı.umarım yeni bebişimizle kolay atlatabiliriz bu dönemi

geçmiş olsun allah acil şifalar versin tatlım.

mrb ben de 2006 annesiym..bir sorum olacak geceleri çocuğunuzun altını bağlıyor musunuz..ben bu gece unuttum bağlamayı ve altına yapmamış..normalde yapıyor..yoksa bez olmadığını bildiği için mi yapmadı psikolojik mi acaba..bilmiyrm..

ben 2.5 yasindan beri gece gunduz baglamiyorum. bence sende geceleri birak artik .hem sen rahat edersin hemde o. yazik cocuk kocaman olmus gece cok rahatsiz oluyodur artik. belkide cok rahatina gitmistir bu gecede baglama unutmus gibi yap yine duruma bak ama sen bagladikca gece altini tutma aliskanligi kazanamaz beyin o emri almaz gerekirse alistirma kilodu giydir ama baglama bence

oo ne güzel 4 yaşınızı dolduruyosunuz 5 e ilk adım.ne çabuk geçiyor zaman değilmi.sen ne yapmayı düşünüyosun.evdemi olcak

GÜNAYDIN CANIM, ÇOK ŞÜKÜR İNAN ZAMAN ÇOK ÇABUK AKIP GİDİYOR, BEBEKLİK DÖNEMİNDE ACEBA NE ZAMAN 5 YAŞINA GELİR DİYORDUKKİ ÇARŞAMBA GÜNÜ DOĞUM GÜNÜ OLUCAK, MECBUREN EVDE OLUCAK HAFTA İÇİNE DENK GELMESİ NEDENİYLE ÇARŞAMBA AKŞAMI EVDE AİLELER ARASINDA OLACAK VE BİRKAÇ ARKADAŞI OLACAK. ASLINDA ORGANİZSAYON YAPMAK İSTEDİK BABASIYLA AMA İNŞALLAH GELECEK YIL ANAOKULUNA BAŞLADIĞINDA ZATEN ARKADAŞLARI ARASINDA YAPARIZ DEDİK. KIZIM BARBİE Lİ PASTA İSTİYORDU HAFTA SONU SİPARİŞİNİ VERİCEM, GEÇEN YIL DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ BALIK ALMIŞTIK FAKAT UZUN ÖMÜRLÜ OLMUYORLAR, AYDA BİR BALIK ALMAK ZORUNDA KALDIK, BU SEFERDE KUŞ İSTİYOR, BENDE ALALIM DİYORUM, KIYAFET DESEN MAŞALLAH DOLAP AĞZINA KADAR DOLU DAHA GİYEMEDEN BÜYÜYOR. yerimseniben

kızımın geceleri altını ilk söylemeye başaldığından beri bağlamadım hiç vakalarımız olmadımı oldu, bunun için altı naylonlu çarşaflar var onlardan almıştım, geceleri kaltım üstünü değiştirdim saat kurdum saat başı wc ye götürdüm ve bitti o günler kızım gece şıkışırsa uyanıyor gidiyoruz yoksa maşallah sabaha kadar kupkuru

evet cnm ben de artık bağlamayım diyorum gece yatmadan wc ye götüreym bir kez de gece kalkıp yaptıraym..yazık çocuk 4 yaşında sırf kendi rahatım için bağlıyrm aslında..

canım benim çok teşekkür ederim.evet artık bir aylık yapacagız.iki kızım var şükür.sizin tekmi..
evet cnm tek :hulya:
cok gecmis olsun canim

geçmiş olsun güzelim acil şifalar dilerim

geçmiş olsun allah acil şifalar versin tatlım.
çok saolun arkadaşlarrrrr opuyorumnanaktan
bende bağlamıyorum gece lavobaya kaldırıyorum

bencede bağlama büyüdü artık başka çare yok kendi rahatımızdan ödün vericez biraz akannehir
sen birkaç bağlamadığında yavrun istemiyecektir zaten, bence karar al bağlama

aynenohaoldumsmile

kızlar dün oğlumu dr götürdüm bronşit olmuş malesef bi torba ilaç verdi sanırım alerjiside var test istedi 1 sf inş iyi sonuçlar çıkar:Saruboceq:

dua edin arkadaşlar inş iyi sonuç alırız

Zeytın gÖzlÜm Çok geÇmıŞ olsun, alerjı testı bıraz ÇocuĞu zorluyacaktır, gelıŞmelerı bıze bıldır canım

kızlar dün oğlumu dr götürdüm bronşit olmuş malesef bi torba ilaç verdi sanırım alerjiside var test istedi 1 sf inş iyi sonuçlar çıkar:Saruboceq:

dua edin arkadaşlar inş iyi sonuç alırız

tabi ederim canim Allah ogluna acil sifalar versin.en azindan alerjisi varsa erken yasta ogrenip ona gore davranmak ii olacak herseyde bi hayir vardir uzme kendini

saolun arkadaşlar opuyorumnanaktan

testler biraz pahalı olduğu için devlet hastanesinde yaptırıcam bugün randevümüz vardı gittik akciğer grafisini çektirdik ama saat 2den snra kan vereiyomuşuz onun için testler yarına kaldı inş hayırlı sonuçlar alırız

ne oldu haber bekliyoruz varmiymis alerjisi canim

günaydın 2006 nın en güzel anneleri

zeytin gözlü den haber çıkmadı, inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.
kızlar dün kızımın doğum günüydü çok güzel geçti, çok mutlu oldu sevdiği herkes yanındaydı tabi oyuncaklar kıyafetler, onun bir gülüşü dünyalara bedel canım kızım gülen yüzün hiç solmasın kuzum benim.

canim bende kizina hayirli upuzun saglikli yillar diliyorum iyki dogdunnnnnnn chigletin tatli kiziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…