slm hanımlarrrzemuszemus
umarım herkes iyidir oğlumla ben baya bi grip olmuşuz hele yavrumun ateşi çıkıyo öksürüyoo uyuyamıyo bile inş iyi olur.
bi arkadaşımızın 25 günlük bebeği varmış hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşboshayallersmile
yeni arkadaşlar sizlerde hg.....opuyorumnanaktan
slm hanımlarrrzemuszemus
umarım herkes iyidir oğlumla ben baya bi grip olmuşuz hele yavrumun ateşi çıkıyo öksürüyoo uyuyamıyo bile inş iyi olur.
bi arkadaşımızın 25 günlük bebeği varmış hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşboshayallersmile
slm hanımlarrrzemuszemus
2006 güzel anneleri nerelerdesiniz,
haftaya kızımın doğum günü var, nasıl bir organizasyon yapsamki
oo ne güzel 4 yaşınızı dolduruyosunuz 5 e ilk adım.ne çabuk geçiyor zaman değilmi.sen ne yapmayı düşünüyosun.evdemi olcak
mrb ben de 2006 annesiym..bir sorum olacak geceleri çocuğunuzun altını bağlıyor musunuz..ben bu gece unuttum bağlamayı ve altına yapmamış..normalde yapıyor..yoksa bez olmadığını bildiği için mi yapmadı psikolojik mi acaba..bilmiyrm..
evet cnm ben de artık bağlamayım diyorum gece yatmadan wc ye götüreym bir kez de gece kalkıp yaptıraym..yazık çocuk 4 yaşında sırf kendi rahatım için bağlıyrm aslında..kızımın geceleri altını ilk söylemeye başaldığından beri bağlamadım hiç vakalarımız olmadımı oldu, bunun için altı naylonlu çarşaflar var onlardan almıştım, geceleri kaltım üstünü değiştirdim saat kurdum saat başı wc ye götürdüm ve bitti o günler kızım gece şıkışırsa uyanıyor gidiyoruz yoksa maşallah sabaha kadar kupkuru
evet cnm tek :hulya:canım benim çok teşekkür ederim.evet artık bir aylık yapacagız.iki kızım var şükür.sizin tekmi..
cok gecmis olsun canim
geçmiş olsun güzelim acil şifalar dilerim
çok saolun arkadaşlarrrrr opuyorumnanaktangeçmiş olsun allah acil şifalar versin tatlım.
bende bağlamıyorum gece lavobaya kaldırıyorummrb ben de 2006 annesiym..bir sorum olacak geceleri çocuğunuzun altını bağlıyor musunuz..ben bu gece unuttum bağlamayı ve altına yapmamış..normalde yapıyor..yoksa bez olmadığını bildiği için mi yapmadı psikolojik mi acaba..bilmiyrm..
sen birkaç bağlamadığında yavrun istemiyecektir zaten, bence karar al bağlama
kızlar dün oğlumu dr götürdüm bronşit olmuş malesef bi torba ilaç verdi sanırım alerjiside var test istedi 1 sf inş iyi sonuçlar çıkar:Saruboceq:
dua edin arkadaşlar inş iyi sonuç alırız
saolun arkadaşlar opuyorumnanaktan
testler biraz pahalı olduğu için devlet hastanesinde yaptırıcam bugün randevümüz vardı gittik akciğer grafisini çektirdik ama saat 2den snra kan vereiyomuşuz onun için testler yarına kaldı inş hayırlı sonuçlar alırız
günaydın 2006 nın en güzel anneleri
zeytin gözlü den haber çıkmadı, inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.
kızlar dün kızımın doğum günüydü çok güzel geçti, çok mutlu oldu sevdiği herkes yanındaydı tabi oyuncaklar kıyafetler, onun bir gülüşü dünyalara bedel canım kızım gülen yüzün hiç solmasın kuzum benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?