2006 anneleri burda buluşalım

herkese selam arkadaslar benim kizimda 2006 ocak dogumlu ingilterede yasiyoruz kizim ana okuluna gidiyo fakat dil bilmediginden cok zorlaniyo seneye tam gun okula baslayacak ama ciddi problemler var okulla ilgili burda kimsemiz yok ve kizim cok sikiyliyo(

ooo kızlar baya bi kaynatmışsınız ben yokken.yeni gelen arkadaşlarda olmuş.ne güzel.hoş geldiniz kızlar.benim gibi martta doğum yapacak arkadaşta varmış.baya değişiklik olmuş yani.kahvaltıdan bahsetmişsiniz benim oğlumda yemeyenlerden.yumurtasını bile bitiremiyordu son zamanlarda.bende besin değeri aynı ama miktarı az diye bıldırcın yumurtası veriyorum.onu bir lokmada yiyor.ekmek yediremiyorum ben kek falan seviyor allahtan.zeytine bayılır.peynirde canı çekerse.ama süt içtiği için pek üstünde durmuyorum.sütünede keçiboynuzunun toz halini balla karıştırıp veriyorum enerji versin diye.çünkü çeşitli yemiyor.kakaolu süte benzediği içinde severek içiyor ketçap mayonezle sizin evlerde durumlar nasıl.benimki patates kızartmasını ve makarnayı onunla çok seviyor.bende vermek istemiyorum babasına markete gittiklerinde aldırmış.sadece o yediği içinde bitmek bilmiyor.sizin yavrularda seviyolarmı

sagolun arkadaşlar..ben kahvaltıda kızıma muhakkak yumurta veriyorum.yagda olursa hepsini yiyor.ama haşlama oluyorsa maalesef sadace beyazını yiyor.krem peynir yiyor.asla zeytin yemiyor.simit sever bide.kesinlikle her sabahtaze sıkılmış portakal suyu içer.ketçap ve mayonezin daha ne oldugunu bile bilmiyor yemeke kalsın şöyle.ben kızıma hamilelikten önce ketçap delisiydim.hamilelikte bıraktım ve bir daha 3.5 yıldır evimize girmez.bu sayede bende unutmuş oldum.gazlı içecek içerdik.kızım bir yaşındayken eşim ve ben artık bizden alışabilir diye artık evede gazlı içecek almıyoruz.hepsi kızım için bu sayede bizde alışkınlıklarımızı degiştirmiş olduk.bi ara bakmak istedi tadına kolanın alışık olmadıgı için tekrar çıkarmıştı.günlük pekmez veririm.bide kuruyemiş yer.badem ceviz,çam fıstıgı.bunları çok sever bizde ihmal etmemeye çalışırız.tek kötü alışkanlıgımız var maalesef cips olsa hergün yer.oda evimizin alt katı market ve kapıdan geçerken hergün o cipsleri görüyor ve hergün istiyor.hayır deyincede surat asıyo.bizde haftada bir alıyoruz.arkasından yogurt falan yediriyorum.sizin çocuklarda seviyormu cips.ben vazgeçiremiyorum.üzülüyorum...

benim kizim hergun mutlaka haslama bir yumurta hergun 2 zeytin peyniri ve visne recelini cok seviyo kahvaltida. gazli icecek tabiki yasak evimizde kimse icmiyo zaten binde bir biyere gidersek portakal suyunu cok seviyo cips felanda arada oyle ben zaten sevmem yemem oyle seyler ingilterede oldugumuz icin burasi hazir yiyeceklerde devrim yapmis hersey bulabilirsiniz ama ben hic evime sokmuyorum keklerimi simitlerimi kendim yapiyorum benim kizimda kavrulmus fistigi cok seviyo ama benim yasak dedigim seylere uyuyo ozellikle yemekten once abur cubur yok kuralimiza.bizimde tek kotu aliskanligimiz ana kiz cikolata yemekten sonra mutlaka yiyoruz:))

Ketçap , mayonez , cips ve gazlı içecekler yasak doğal olarak. Cipsi ben çok seviyorum , elime geçse bitirmeden rahat etmem :) onun içinde hiç almıyoruz. Eşim cola içer sık sık , ketçap ve mayonezi ise nadiren yeriz evde. Ama oğluma hiç vermedik ve o da ısrar etmiyor , büyük yiyeceği olarak biliyor.

Biz bu ürünlerden yemek /içmek istediğimizde kendimizi kısıtlamıyoruz oğlum yanımızda diye. Arkadaşlarından yiyenler olacak veya gittiğimiz yemeklerde başkaları kullanacak nasıl olsa. Ve bu durumlarda onun neden yememesi gerektiğini açıklamak zor olacağı için , baştan bu şekilde alıştırmayı uygun gördük.

Ama okula ilk başladığında okul da bir öğlen yemeğinde ketçap ve mayonez servis etmişler. Okul çıkışında heyecanla anlattı bana , ben de " ben yemem , büyük yiyeceği bu " demedin mi diye sordum. Bana yanlış olduğunu bildiğini ama tatlarını çok merak ettiği için sesini çıkartmadığını söyledi. Okulu uyardım , onlarda çok nadir verdiklerini söylediler ve uyarım üzerine de menüden tamamen çıkarttılar. Ama sanırım iyi olmuş , en azından merakını gidermiş oğlum. :)

günaydın kızlar,
kızımın büyümesiyle bizde eve gazlı içeçekler almaz olduk, kaliteli markaların meyve sularını alıyoruz. malesef ketçap mayonez bizim evde çok tüketiliyor kızımda çok seviyor , babasıda ikisinede engel olamıyorum. Tabii hergün yemiyoruz pazar sabahları kahvaltıda patatese kullanıyorlar, birde bazen dürüm yapıyorum evde ona kullanıyorlar.
Makarnayı soslu yaptığım için ihtiyaç duymuyorlar.

günaydın arkadaşlar bayanssulusmilehepinize güzel bi gün diliyorum

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz....

benim oğlum kahvaltıda yumurta tost patates kızartması falan yiyo ama kahvaltılık olarak zeytini ve beyaz peyniri asla yemiyoo kaşar ve bal tere yağı kaymak seviyoo ama bunlarıda birer lokma yiyo

ketçapı çok fazla yemez ama cipsi çok seviyoo gazlı içeceklerden almıyoruz eve ama dışarda ben görmeden içiyoo gördüğümde ise bırakıyoooakannehir

hoş geldin secdenur hadi sende yaz sizde nasıl kahvaltı durumları bide tek çocukmu yoksa kardeş varmı

hosbulduk canim benim oglumun kahvaltiyla pek arasi yok ya tost olursa onu cok guzel yiyor ama zeytin falan yemiyor.birde tv karsisinda yemek yemek istiyor beni o cok zorluyor.benim 3 cocugum var.oglumun bir ablasi ve bir kardesi var

hosbulduk canim benim oglumun kahvaltiyla pek arasi yok ya tost olursa onu cok guzel yiyor ama zeytin falan yemiyor.birde tv karsisinda yemek yemek istiyor beni o cok zorluyor.benim 3 cocugum var.oglumun bir ablasi ve bir kardesi var

3 cocuk haa Allah yardimcin olsun canim cocuk bakmak cidden zor is!

bendede artık iki tane.25 günlük oldu kızım.büyük kızım çok seviyo.çok ilgileniyo.hi kıskanmıyo şükür...

günaydınlar arkadaşlar herkese hayırlı bir hafta olsun

Yenı gelen arkadaŞlar hoŞgedınız
kızlar kızım Çok ası olmaya baŞladı, kızım onu yapma dedıĞımde, yaparsam ne olucak Şeklınde karŞılık verıyor, yada bana baĞırmaya baŞlıyor, kızım hıÇ Öyle deĞıldı, uysal, sakın, sÖz dınleyen netten 4 yaŞ Çocuk gelıŞımını okudum ve bebeklıkten Çocukluk dÖnemıne geÇıŞ olduĞunu ve hırÇınlıkların olacaĞı yazıyor sızde bÖyle sorunlar yaŞıyor musunuz?

şimdilik bizde böyle bir sorun yok.ama ilerisi için evet belirli bir dönem asi olabiliyorlarmış.ayy şimdi büyüme gelişme dönemine giriyorlar..artık işler zorlaşacak..

yaa sorma canim benimde kizim 4 yasina geldi cok akilli ve laf soz dinleyen bi cocuktu ama bu 2 aydir delirmeye basladi bagiriyo isteklerini aglayarak yaptirmayi istiyo bende aglayinca hic yapmiyorum guzel dille soylerse yapiyorum surekli oyun oynayalim diyo biraksak gece bile uyumaz oyun oynar :)):dance:

2006 güzel anneleri nerelerdesiniz,
haftaya kızımın doğum günü var, nasıl bir organizasyon yapsamki

slm hanımlarrrzemuszemus

umarım herkes iyidir oğlumla ben baya bi grip olmuşuz hele yavrumun ateşi çıkıyo öksürüyoo uyuyamıyo bile inş iyi olur.

bi arkadaşımızın 25 günlük bebeği varmış hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşboshayallersmile

yeni arkadaşlar sizlerde hg.....opuyorumnanaktan

canım benim çok teşekkür ederim.evet artık bir aylık yapacagız.iki kızım var şükür.sizin tekmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…