Haaa ben anlayamadm canm k.bkma yayok cnım tbikıde ygs ye hazrlanyorum brajı gcersf 2lık aöf ılahyt ıstyorum bn sadce neler yapyosunz nasl çlşyosunuz ygs kaytları ıcn nereye bsvrcaz flan bunları sordum sadce
Ben de direk ilahiyat derslerine çalıyor zannettim.Haaa ben anlayamadm canm k.bkma ya
Valla braz tarihe baktm daha yarn bakabilirsem cografya caliscam türkcede paragraf sorulari cözüyorm felan öyle iste.
Sen neler yapiyosun çalışıyomusun
Ne yalan söyleyim inan bende öyle sandim ay anlamadm bi neye calistigini felanBen de direk ilahiyat derslerine çalıyor zannettim.
Evet çalsyorum cnım eşime söyledim 1 tane daha ygs soru bnkası al dye bkalm allah yolunda adım atalmda allahm yardmcı olur ınşaallahHaaa ben anlayamadm canm k.bkma ya
Valla braz tarihe baktm daha yarn bakabilirsem cografya caliscam türkcede paragraf sorulari cözüyorm felan öyle iste.
Sen neler yapiyosun çalışıyomusun
Suan konu anlatimlarda ve soru bankalarinda hangi yayinlari kullaniyosun canm pekiEvet çalsyorum cnım eşime söyledim 1 tane daha ygs soru bnkası al dye bkalm allah yolunda adım atalmda allahm yardmcı olur ınşaallah
Fem yayınları cnımSuan konu anlatimlarda ve soru bankalarinda hangi yayinlari kullaniyosun canm peki
Evet çalsyorum cnım eşime söyledim 1 tane daha ygs soru bnkası al dye bkalm allah yolunda adım atalmda allahm yardmcı olur ınşaallah
YGS başvurunuzu yaptınız mı?Suan konu anlatimlarda ve soru bankalarinda hangi yayinlari kullaniyosun canm peki