Mrb cnım ck memnun oldum hemde yaşıtız brbrmze yardmcı olblrz neler yaplması gerek cnım blyosan anlatrmsnMrb canm bende 24 yaşındaym ve bu sene bende sinava girmeyi düşünüyorum 2010 mezunuyum üstünden baya zaman gectigi icin hic birsey hatırlamıyorum tabi ama sinava girersem benimde aklimdaki bölümlerden bir tanesi ilahiyat ama eltim okuyo aciktan 3 senedir arapcadan gecemedi bi arapcada yardim şart
Ders calismamiz gerektigi bir gercekMrb cnım ck memnun oldum hemde yaşıtız brbrmze yardmcı olblrz neler yaplması gerek cnım blyosan anlatrmsn
FEM yayınları final yayınları güvender bunları tavsiye ederim. YGS için.AÖF için ygs yeter LYS girmene gerek yok.Ders calismamiz gerektigi bir gercek
Bu sene hangi derslerden hangi konular cikacak onlara baktm konulari yazdm bir kenara
Yarin kütüphaneye gidip ders calismayi planlıyorum insallah calisabilirm yardmci kaynak aldm bi kac tane iste yarn bir kac daha almayi düşünüyorum umarm yapabilirz ya
Evet biliyorum canm sadece ygs ye gircm ama herseyleri unuttugum icn sifirdan cok iyi bir sekilde hazirlanmam lazim.FEM yayınları final yayınları güvender bunları tavsiye ederim. YGS için.AÖF için ygs yeter LYS girmene gerek yok.
Kusiyerim canım ben öğrenci
Isletme 2.sınıf AÖF ben.Evet biliyorum canm sadece ygs ye gircm ama herseyleri unuttugum icn sifirdan cok iyi bir sekilde hazirlanmam lazim.
Sen de mi sinava hazirlaniyosun yada okuyomusun ?
Hmm anladm cnm disardan okumak nasil cok zor muIsletme 2.sınıf AÖF ben.
Tsk ederim canım arapca gercktn cok zor ve korkutucu yardm %100 sart arapcadaKusiyerim canım ben öğrenci
İlahiyat okumak ve sınava girmek gerektiğini biliyorum. .
Arapça korkutucu zor geliyor bana ..
Başarılar dilerim. .
Rabbim kolaylık versinTsk ederim canım arapca gercktn cok zor ve korkutucu yardm %100 sart arapcada
Evet zor göründüğü gibi kolay değil.Hmm anladm cnm disardan okumak nasil cok zor mu
Amin teşekkür ederimRabbim kolaylık versin
Fıkıh flan war cnım onlarımı dyosun ders olarak. Hangı kaynakları aldınDers calismamiz gerektigi bir gercek
Bu sene hangi derslerden hangi konular cikacak onlara baktm konulari yazdm bir kenara
Yarin kütüphaneye gidip ders calismayi planlıyorum insallah calisabilirm yardmci kaynak aldm bi kac tane iste yarn bir kac daha almayi düşünüyorum umarm yapabilirz ya
Canm sn suan ygs ye hazirlanmiyormusun ?Fıkıh flan war cnım onlarımı dyosun ders olarak. Hangı kaynakları aldın
Muhakkak her isin bi zorlugu var ne diyelmEvet zor göründüğü gibi kolay değil.
Siz suan ygs hazırlanmiyorsun direk olarak ilahiyat derslerine mi caliyorsun yoksa sanki öyle anladım eğer öyleyse ygs hazırlanın önce. FEM. Final ve guvender yayınları olabilir.Fıkıh flan war cnım onlarımı dyosun ders olarak. Hangı kaynakları aldın
Siz suan ygs hazırlanmiyorsun direk olarak ilahiyat derslerine mi caliyorsun yoksa sanki öyle anladım eğer öyleyse ygs hazırlanın önce. FEM. Final ve guvender yayınları olabilir.
Canm sn suan ygs ye hazirlanmiyormusun ?
yok cnım tbikıde ygs ye hazrlanyorum brajı gcersf 2lık aöf ılahyt ıstyorum bn sadce neler yapyosunz nasl çlşyosunuz ygs kaytları ıcn nereye bsvrcaz flan bunları sordum sadceSiz suan ygs hazırlanmiyorsun direk olarak ilahiyat derslerine mi caliyorsun yoksa sanki öyle anladım eğer öyleyse ygs hazırlanın önce. FEM. Final ve guvender yayınları olabilir.
Ocak gibi başlar herhangi bir liseden yapacaksın orda resim cekecekler süresi 30 ay geçerli sana şifre verecekler o şifreyi eve gidince degistirmen gerek daha sonra ki işlemler için okula gitmene gerek yok.tercih ve diğer sınav başvurularını kendin internetten yaparsın.yok cnım tbikıde ygs ye hazrlanyorum brajı gcersf 2lık aöf ılahyt ıstyorum bn sadce neler yapyosunz nasl çlşyosunuz ygs kaytları ıcn nereye bsvrcaz flan bunları sordum sadce
Tamam cnım saolasınOcak gibi başlar herhangi bir liseden yapacaksın orda resim cekecekler süresi 30 ay geçerli sana şifre verecekler o şifreyi eve gidince degistirmen gerek daha sonra ki işlemler için okula gitmene gerek yok.tercih ve diğer sınav başvurularını kendin internetten yaparsın.