• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket 2000`li yıllar içinde en güzel geçirdiğiniz yıl hangisi?

2000`li yıllar içinde en güzel geçirdiğiniz yıl hangisi?

• Ankete Katılan
    33
2006............çünkü 02.06.2006 da sevgili eşimle evlendik................en güzel yıl en güzel ay ve en güzel gün..............

:1no2: 1988 yılından 2006 yılına kadar ve 2007 yılı benim için hiç iyi yıllar olmadı senağlama eşim sağolsun
en güzel yılları bana yaşattığı içinsenağlama

2004 aşkımla evlendık:asigim:
2006 kızımı dunyaya geldı :asigim:
2007 evımızı aldık :kahve::hooray:
:teytey::dance:

şimdilik öyle cok güzel bir yılım oldugunu göremiyorum düşünemiyorummmmm

Hiçbiri. Çünkü her yılımın içi dolu dolu sevinçle geçmesine rağmen, içine hüzün eklemeyide başardım.

2000 yılından bu yana hayatım bambaşka oldu diyebilirim.
Bazen önce üzüldüm sonra sevindim.
Bazen de önce sevindim sonra üzüldüm.
Fakat hayatı çok seviyorum, yaşamayı çok seviyorum, sevdiklerimi çok seviyorum, kendimi bambaşka seviyorum!!!!!.
Bu yüzden hayat bana sadece sevinç getirebilir. Çünkü gelecek olan hüzünleri görmezden gelirim geçer gider..........................

2004 senesi benim icin cok güzel bir seneydi.. Cünkü sevgilimle tanismistik..O zamandan bu zamana kadar cok,cok güzel günlerim oldu. Hayatima cok sey katti.. Ben en güzel yillarimi yasadigimin bilincinde olarak her animi dolu dolu yasiyorum. $uana kadar hic "ke$kelerim" olmadi.. Kötü seyler olsa da "Ya$anacagi varmi$" dedim hep, hic bir zaman kendimi paralamadim...

Ayol ben bu gidisle daha cok yasarimtatlicadiarzu

2005 yılı Mart ayında yakışıklı sarı yağızıma kavuştum oğlum olmasını çok istiyordum vuslata erdim.rabbim kızıma ve oğluma hepimize sağlıklı 2000'li yıllar göstersin inşallah.

2004 yılı en güzel arkadaşlıklarımı kurduğum lise son sınıfımdı çok özlerim o yılı 2005 de aşkımla tanıştım

Back