• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 200 TL Mavi REnk Kraft Dony

Satılmadı, resmini hemen ekliyorum. $250220131093.jpg $250220131092.jpg

Teşekkürler. Iyi görünüyor bir arizasi falan da yok sanirim belirtmemissiniz öyle bişey. Mama sandalyesi olarak bcok yer kapladigi icin mi kullanmiyorsunuz acaba? Yoksa 3 yasina kadar kullanilabilir bir ürün. Ben de ilk etapta beşik olarak daha sonra mama sandalyesi olarak kullanmak istiyorum. Kendi kendine sallanabiliyor olmasi benim icin en büyük özellik. Nasil iletisim kurabiliriz?

Teşekkürler. Iyi görünüyor bir arizasi falan da yok sanirim belirtmemissiniz öyle bişey. Mama sandalyesi olarak bcok yer kapladigi icin mi kullanmiyorsunuz acaba? Yoksa 3 yasina kadar kullanilabilir bir ürün. Ben de ilk etapta beşik olarak daha sonra mama sandalyesi olarak kullanmak istiyorum. Kendi kendine sallanabiliyor olmasi benim icin en büyük özellik. Nasil iletisim kurabiliriz?
Herhabir arızası yok çalışır durumda mama sandalyesi temsisi mevcut , ama oğlum çok hareketli ve cok çabuk sıkılan bir çocuk, açıkcası mama sandalyesi oldugunda yemek masasını biraz aşagısında kaldı bu durum oğlumunda bizimde hoşumuza gitmedi o yüzden normal bir mama sandalyesi aldık. Beşik olarak 8 ayına kadar kullandım,çokta memnun kaldım. Mail adresim aysuncekirdek@hotmail.com burdan iletişime geçebilirsiniz. isterseniz elden teslim alabilirsiniz. Çünkü hafif bir değil ürün daeğil kargo çok tutabilir.

Back