Kontakt Lens 200 tl kadar lens istiyorum ne önerirsiniz

bilqe_sena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
181
1
arkadaşlar ben lens istiyorum 200 tl ye kadar yeşil olsun istiyorum hangi markayı önerirsiniz tam yeşil dursun gözümde açık yeşil

tatlım solotica esmeralda da yemyesıl ve belırttıgın parayla albılırısın canm

İstanbul daysan eğer bakırköyde lens fabrıkası var istediğin marka var. Ben rainbow haresiz kullanıyorum herkes kendi gözlerim sanıyor. Ondan once solotica almıştım 1 saat zor taktım ben solotica kadar yapay duran bir lens görmedim. Sofistikt elegance rainbow freshlook bu markaların hepsini kullandım ama solotica kadar kötü bir lens hayatımda takmadım. Yakından resimlerini çekmiş koymuşlar. soloticayı taktığımda bende yakından resim çektim hiç belli olmuyor. lensler yakın resimle belli olmuyor. 5 marka kullandım gerisi sen düşün. Lens fabrikasındakı kadınlada konustum Türkiyede olan bütün lenslerin bayiliğini almış bir yer burasısolotica almı sizde yada internet haricinde neden yok dedım. DEdiği şey ise lensın TR gelmesi için sağlık bakanlığı vb yerlerden izin belgelerını tmmlaması gerekir bu marka kendini kanıtlamış bir marka değil dedi. Benim tecrübelerim bunlar.

daha önce freslook ve bosh&lomb kullandım yapay duruyorlar solatica al derım çok doğal duruyor ben de almayı düşünüyorum

X