National Geographic uzmanları 200 bin yıl önce Avrupa ve Asya'da hüküm süren Neanderthal insanın kalıntılarını inceleyerek ilk kez ilkel kadının neye benzediğini tespit etti.
200 bin yıl önceki kadın günümüz kadınından epey farklı. Yüzü büyük, cildi kalın, burnu hayli geniş...
günümüz kadınların bir kısmı yine böyle uzaylı gibi algılamamak lazım bu görüntüyü herkes büyük şehirlerde yaşamıyor bakımlı olamıyor köyde güneş altında çalışan herkesin derisi kalın hatları sert olur doğal bir durum yani
inanmıorum durup durup bişeyler çıkarıolar bıraksınlar geçmişi bugune baksınlar.200 bin yıl oncekı kadının göruntusu ne işe yarar bu güne faydası nedır çok da merak ettim doğrusu.hem kendılerıne benzetmişler:dilcikar:
mantıksız. ilk yaratılan kadın Hz. Havva. ve melekleri kıskandıracak güzellikte ise bu kadın ne ? :) tabiki saçma sapan maymundan gelme fikirlerini empoze etmek için uğraşanların işi.
hem national geographic değil mi ; türkleri bir sayısın da ermeni soykırımı yapanlar diye gösteren ! o günden sonra aboneliğimi de kestim inanmaz oldumda çoğu dediklerine de kaynak gösterdiklerinede. !
national geographic in saçma sapan oyunlarından birisi bence
yüce rabbim kadını özene bözene yaratmıştır ki bu taaa hz havvadan bu yana böyle gelip gitmiştir
insan maymundan gelmemiştirki ilk kadın böyle maymuna benzer bişey olsunn
national geographic in saçma sapan oyunlarından birisi bence
yüce rabbim kadını özene bözene yaratmıştır ki bu taaa hz havvadan bu yana böyle gelip gitmiştir
insan maymundan gelmemiştirki ilk kadın böyle maymuna benzer bişey olsunn
gerekenı soylemısın cnm oyun ıcnde oyun hz. adem hz.havvadan geldık bu kuranda sabıt tartısma goturmez maymun efsanesı malum oyunlar bunlar kendı ırkını nasıl hayvana benzetmeye bukda rcabalarlar anlamıyorum :)guluyorumm