200 Bin yıl Önce İlk Kadın

flapy

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
252
1

National Geographic uzmanları 200 bin yıl önce Avrupa ve Asya'da hüküm süren Neanderthal insanın kalıntılarını inceleyerek ilk kez ilkel kadının neye benzediğini tespit etti.

5463_1173_19092008_8.jpg

5463_1173_19092008_10.jpg

neanderthal_02.jpg

5463_5365_19092008_5.jpg

080917_neanderthal_photo_big.jpg

200 bin yıl önceki kadın günümüz kadınından epey farklı. Yüzü büyük, cildi kalın, burnu hayli geniş...

5463_5365_19092008_7.jpg

5463_5365_19092008_4.jpg

Habervitrini Alıntı...

günümüz kadınların bir kısmı yine böyle uzaylı gibi algılamamak lazım bu görüntüyü herkes büyük şehirlerde yaşamıyor bakımlı olamıyor köyde güneş altında çalışan herkesin derisi kalın hatları sert olur doğal bir durum yani

degisik gercekten.erkege benzettim ben

ya bu bir tek kadın
herkes birbirne benzemek ki fabrikasyon mu bu?
ona bakarsak günümüzde de buna benzeyen bir sürü kadın var:)

böyle şeyler hiç inandırıcı gelmyor bana nedense

bencede günümüzde bna benzeyen çok kadın tanıorum özellikle kırsal kesimde yasayanlar ne yazıkki şehirdekiler kadar şanslı olamıyor

inanmıorum durup durup bişeyler çıkarıolar bıraksınlar geçmişi bugune baksınlar.200 bin yıl oncekı kadının göruntusu ne işe yarar bu güne faydası nedır çok da merak ettim doğrusu.hem kendılerıne benzetmişler:dilcikar:

ne var şimdi bu kadında olabilir günümüzde çok daha çirkin kadınlar var

şimdi 200sene önce bu kadın böyle die hepsi çirkinmi yani,

günümüzdede ayşen gruda var ama ben ona benzemiyorum ne biliyim hülya avşar var onada benzemiyorum

ay çok mantıksız geldi bana bu

mantıksız. ilk yaratılan kadın Hz. Havva. ve melekleri kıskandıracak güzellikte ise bu kadın ne ? :) tabiki saçma sapan maymundan gelme fikirlerini empoze etmek için uğraşanların işi.

hem national geographic değil mi ; türkleri bir sayısın da ermeni soykırımı yapanlar diye gösteren ! o günden sonra aboneliğimi de kestim inanmaz oldumda çoğu dediklerine de kaynak gösterdiklerinede. !

national geographic in saçma sapan oyunlarından birisi bence
yüce rabbim kadını özene bözene yaratmıştır ki bu taaa hz havvadan bu yana böyle gelip gitmiştir
insan maymundan gelmemiştirki ilk kadın böyle maymuna benzer bişey olsunn

annemin bi arkadaşına benziyo ya. :S nie bence hiç de çirkin deil o kdr, siz onu gençliğinde görcektiniz :))

national geographic in saçma sapan oyunlarından birisi bence
yüce rabbim kadını özene bözene yaratmıştır ki bu taaa hz havvadan bu yana böyle gelip gitmiştir
insan maymundan gelmemiştirki ilk kadın böyle maymuna benzer bişey olsunn

gerekenı soylemısın cnm oyun ıcnde oyun hz. adem hz.havvadan geldık bu kuranda sabıt tartısma goturmez maymun efsanesı malum oyunlar bunlar kendı ırkını nasıl hayvana benzetmeye bukda rcabalarlar anlamıyorum :)guluyorumm

bu benzetme bir neandertal için yapılmış yalnız.
yani insan (homosapiens) cinsinden bahsedilmiyor.
bu yüzden havva ile karıştırılmamalı.

X