• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

200.000 rekorunu kırıyoruz ! 16:00 - 17:00 arası bu başlıktayız....

kızlar döndüm....hepinizi kocaman öpüyorum:54:

sardunya zakkum

Son düzenleme:
aynen katılıyorum.bende geldim ama neden geldiğimi bile bilmiyorum.baktım ki kalabalık :60: bi köşeye iliştim. :52:

kucağıma oturdun bacım. ecik daha köşeye iliş:19:

Keşke buraya video verebilseydim :2:

Kazen balıktaymış 3G ile bağlanacak.... keşke görüntülü verebilsek

:32:

nen rahat bırakın adamı. balığa gitmiş orda barim rahat verek:60::60::60::60:

yav bu arada ben sohbet havasındayım ama sohbet yasak galiba. :26:bende başka kimse konuşmuyor. herkez geldim deyip oturuyor:44:

200.000 rekorunu geçersek sayıyı en yakın tahmin edene çok güzel 2 hediye vereceğiz. Sayı yarın 23:00 gibi netleşecek. Bu başlıktan tahminlerinizi yapabileceksiniz.

Örnek 201.150 gibi veya 210.400

maili alır almaz geldim patronnn bernde burdayım

200.000 rekorunu geçersek sayıyı en yakın tahmin edene çok güzel 2 hediye vereceğiz. Sayı yarın 23:00 gibi netleşecek. Bu başlıktan tahminlerinizi yapabileceksiniz.

Örnek 201.150 gibi veya 210.400

ayy ne kadan güzel .düğün gibi:46::46::46::46::46:

Sadece burdaa mı dicez bide fıkra çeşni olsun bari:
Jim ile Mary akıl hastanesinde iki hastadır. Bir gün hastanenin yüzme havuzunun etrafında dolaşırken Jim aniden suya atlayıp en dibe batar. Bunu gören Mary hemen ardından atlar ve dibe kadar yüzüp Jim'i kurtarır. Tabii Mary'nin bu kahramanca davranışı hastanede olay olur. Bunu duyan başhekim de Mary'nin artık iyileştiğini düşünüp, hastaneden derhal taburcu edilmesi emrini verir. İşlemler yapılır, belgeler çıkartılır, Başhekim ayni gün Mary'nin yanına gider:
-Mary, sana bir iyi bir de kötü haberim var. İyi haberim, yaptığın kahramanca davranıştan ötürü anladık ki akli dengen tamamen yerinde ve böylece hastanemizden taburcu oluyorsun. Kötü habere gelince, kurtardığın hasta, Jim, intihar etmiş. Az önce odasının banyosunda kendisini asmış bulundu.
- Mary gayet sakin yanıt verir: “O intihar falan etmedi ki. Ben onu astım kurusun diye. “

konuyla alkasız ama kazen değişip editor mü oldu?? kendisi bayadır yokta??

Back