Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11-12 haftalık ultrason paylasır mısınız buradan belli olmuyor.Ya bebeğim kendini göstermedi . Almanya da yasıyorum 16-17 haftada cinsiyet söylüyorlar oda kendini gizledi göstermedi . Tahminleri alabilir miyim?
13 haftalık sadece bir fotograf var o acıdan da hic anlasılmıyor . yani cinsiyeti bellimi diye sordugumda bu haftalarda anlasılmaz diyip geciştirdi11-12 haftalık ultrason paylasır mısınız buradan belli olmuyor.
1 ay sonra kontrolümErkek gibi sanki keseye göre yorumladim tutacak mı bakalım![]()
Saglıkla gelsin insallah hadi bakalım ben de merak ettim1 ay sonra kontrolümdaha çok var ögrenmeme ögrendigim gibi yazacam
en basindan beri erkek hissediyordum iki kere kiz gördüm rüyamda artik nasip
![]()
Kızmıs bebegimErkek gibi sanki keseye göre yorumladim tutacak mı bakalım![]()
Saklayanlar genelde kız herhalde hayırlı olsunKızmıs bebegim![]()
Merhaba anlıyorsanız eğer benim minnakimada bir yorum yapabilir misiniz daha küçük ama merak ediyorum 8+5 günlük karındanErkek gibi sanki keseye göre yorumladim tutacak mı bakalım![]()
Kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek derler ama bende bu totem tutmadı fasulye gibiydi kızmısMerhaba anlıyorsanız eğer benim minnakimada bir yorum yapabilir misiniz daha küçük ama merak ediyorum 8+5 günlük karından
Benimkini neye benzetiniz ben yuvarlağa benzetiyorum ama bilemedimKese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek derler ama bende bu totem tutmadı fasulye gibiydi kızmıs![]()
Kıza benzettım bebegınn şeklınıMerhaba anlıyorsanız eğer benim minnakimada bir yorum yapabilir misiniz daha küçük ama merak ediyorum 8+5 günlük karından
Evet yuvarlakBenimkini neye benzetiniz ben yuvarlağa benzetiyorum ama bilemedim