• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yıllık derdimden kurtulmak istiyorum :(

honour9

B-M
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
825
4
46
Ankara
arkadaşlar kendimi bildim bileli tırnaklarımı yiyorum, çok utanıyorum çünkü çok rahatsız edici bi durum :18: bakın hala yiyiorum :52:

şaka bi yana arkadaşlar 21 yaşındayım, tırnaklarımla olan sorunumda 20 senedir sürüyordur heralde :50:

ben tırnakları ve etlerini hem elimle hem dişimmle sürekli kopartıyorum, heleki sıkıntılı anlarda, sınav zamanlarrında artık yiyecek tırnak bulamıyorum...

daha önce acı oje denedim, bu seferde tırnağımı elimle kopartıyordum..

hipnoz tedavisi duydum, psikoloğuma gidip sorucam, daha önce bunu deneyen varmı...

yada bana başka çözüm yolu önerecek olan varmı :50:

hipnoz olayını bilmiyorum ama takma tırnak kullanmayı denedin mi? hem tırnaklarının uzadığında nasıl görünebileceğini anlarsın, belki yemek istemezsin hem de takma tırnaklar varken kendi tırnaklarını yiyemezsin :)

hipnoz olayını bilmiyorum ama takma tırnak kullanmayı denedin mi? hem tırnaklarının uzadığında nasıl görünebileceğini anlarsın, belki yemek istemezsin hem de takma tırnaklar varken kendi tırnaklarını yiyemezsin :)

teşekkürler cnm bugüne kadar böyle birşey denememiştim ama denicem :16:. başka fikri olan yokmu :50:

ben 25 yaşındayım, kendimi bildim bileli yerdim. son 2-3 senedir takma tırnak kullanıyordum ama tavsiye etmiyorum şahsen. ben takma tırnakları bile yiyodum düşün artık halimi:1: valla tek çözüm irade. burda ojelerini tanıtan arkadaşların topiklerine dadandım. önce takma tırnaklarıma renk renk ojeler sürmeye başladım sonra baktım olacak gibi değil takmaları da çıkardım kendi tırnaklarımı da yemedim sonuç itibariyle gayet uzamaya başladılar. uzayıp güzel ojeler sürdükçe hiç yiyesim gelmedi zaten. 1-2 aydır falan uzatıyorum bu arada öyle çok eski bi olay değil anlattıklarım.

ben 25 yaşındayım, kendimi bildim bileli yerdim. son 2-3 senedir takma tırnak kullanıyordum ama tavsiye etmiyorum şahsen. ben takma tırnakları bile yiyodum düşün artık halimi:1: valla tek çözüm irade. burda ojelerini tanıtan arkadaşların topiklerine dadandım. önce takma tırnaklarıma renk renk ojeler sürmeye başladım sonra baktım olacak gibi değil takmaları da çıkardım kendi tırnaklarımı da yemedim sonuç itibariyle gayet uzamaya başladılar. uzayıp güzel ojeler sürdükçe hiç yiyesim gelmedi zaten. 1-2 aydır falan uzatıyorum bu arada öyle çok eski bi olay değil anlattıklarım.

evet cnm tek cozum irade ama, cok iradesizim galiba ben... oje surerrk baslamaliyim sanirim

kendimi bildim bileli tırnak yiyodum.....3 yıl öncesine kadar...yengem yurtdışında manikür salonu var.....onun yanına gitmiştim....tırnaklarımı görünce nasıl azarladı nasıl kızdı....'bir genç kız böle mı olur' gibilerinden,yerin dibine girdim anlycanız o gündür bügündür tırnaklıyım:D:D arad bi yeme nöbetlerim tutuo ama acı oje imdadıma yetişio.....olmassa sadece bir tırnağnı ye..kendini öle koşşulandır mesela sadece serçe tırnağını.....

irade meselesi bence bende uzun zaman kemirdim kanayana kadar ama esim sayesinde biraktim :16::16:
bi daha tirnaklarini yersen aslinda yemiyyorum koparip atiyorum elini tutmam dedi görüyosunuz ask nelere kadir:69::69:
herneyse biraktim ama simdide dudaklarimi isiriyorum bide bu basladi yani :40::40:

:(( bu sorun bendede var ne yazıkki yaa uzun turnaklıları kıskanıorum artıkkk yemek istemiorum ama heyecandan stresten kopartıveriorum dişimle hemen:)

Back