• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yaşndaym 39 kiloyum yardım edin :(

bende kilo almayı kafaya koymuştum arkadaşlar 50 kiloyum ve zayıf duruyorum ramazanda başladım düşünün kilo almak için uğraşmaya oruçlu oruçlu 2 kilo aldım çok mutluyum:52::52::52:
ve yaptığım şey aşırı yemek değil çünkü bu rahatsız ediyor bi süre sonra o yüzden tok karnına cicibebe yedim ve sürekli acı şeyler tükettim yemeklere biber koydum üstelik turşu çok yedim size de tavsiye ediyorum inanın iştahınızı açacaktır :34::34:

kızlar bakın forumda okumustum bır uye hergece 1 bardak ılık sutun ıcerısıne bebe bısk koymus 3 ayda 10 kg almıs..ben de bunu bır tanıdıgıma soyledım o da yaptı 1 ay her gece ılık sutun ıcıne 20 tane bebe bısk koydu ve 3 kg aldı...mutlaka deneyınn...cok mutlu oldukk..
gercı 1 ayda yenılen bebek bısk mıktarı cok fazla saglık acısından bır sorun olusturu mu bılemıyorduk ama yapana sadece kg oldu:))

valalha deneyın derım....

ıkıde bır tartılmayın ama haa 1 ay ıcerısınde farkedersınız zaten..aksatmayın:))

Ben denedim 100 gr aldırmıyor .ben de pek bir işe yaramadı ama yemek isteyenler için faydalı bence. ben prattenden umutluyum ama yanısıra bebe bisküvisi yenebilir ama çok ta çare değil bence

Ilac önerenler olmus ne kadar sagliksiz. S..prktn zamaninda bende bilincsizce kullandim uyumaktan yiyemiyordum bile ve araştırdım böbrek ve karaciğerde hasar bırakıyor o tür ilaclar. Yiyerek kilo al arkadasim. Once kafana taktigin her ne ise ondan kurtul.... mamadan igreniyorsan mesela bi gun icine muz at baska gun elma puresi ya da bal... farklılaştir yani

bende yıllardır kılo almak ıstıyorum ama hep 1 alıyorum 2 verıyorum nerdeyse . ıstah yok ve cok yıyerek alınır olaylarının hıc bırı bana uymuyor. bıde metabolızmamda hızlı calısıyo .. lutfen yardım edınn.. spraktin duyuyorum bu sıralar ve denemek ıstıyorum . bazıları faydasını gormemız bendede oyle olur sanırım :( spraktın kullananlarn fıkırlerını alabılırmıyım yada baska fıkırler

ben kullandım pek bi faydasını görmedim. Doktoruma danıştım "ben kullanmanı önermiyorum, kemik iliğine bası uyguluyor" dedi. Bıraktım ben de. Sen de kullanacaksan önce bi doktora danış mutlaka..!

Kizlaaaar kocanizi sevgilinizi uzaga gonderin aliyosunuz :)) Nisanlim askere gitti agustos ayinda . 43 kiloydum ilk 1 ay kilo alamadim sikintidan ama suan alistim ya stres te yok 47 kilo olmusum :)

Kilo almak için iştah açıcı ürünler kullanman gerekiyor.Benim bir yakınım reishi mantarının özünden yapılmış malezyadan ithal tüm onayları olan ürün kullanarak ayda 4 - 8 kilo arası aldı..... firmanın adı tavsiye edebilecegim ürünlerdir sonucunu görünce kendimde kullanmaya başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uykunuzu duzene sokun.. sigara ve stresten uzak durun. Duzenli yemek yiyin mesela her gun ayni saatlerde.. ve gece yatarken muz sut bal karisimini icin. Umarim kilo alirsiniz

Merhaba konu çok önceden yazılmış fakat ben yeni gördüğüm için üzgünüm. Bundan yıllar öncesi bende çok zayıflıktan şikayetçiydim acayip derece sırtımı bir yere yaslayamıyordum bildiğin iskelete dönmüştüm. Biz insanlar uyguladığımız şeyin hemen sonuç almasını bekliyoruz oysa bu çok yanlıştır küçücük bir mideyle ne kadar yiyebilirsin ki zaten bunun için yavaş yavaş kilo almak gerekiyor ben yemeklerimi artırdım ceviz fındık yiyeceklerden gibi enerji verdim kendime doktorumun ek olarak verdiği balık yağını kullandım. Şimdi 57 kiloyum ve 7 kilo vermek istiyorum :9:

bende çok merak ettim saglıklı bir şekilde kilo almak istiyorum bende pko var doktorum bu hastalık kilo aldırır diyo ama ben yine kilo almıyorum ne yapmam lazım 22 yaşındayım 46 kiloyum
Ben doğumdan sonra 60kiloadan 100kiloya ciktim sadece 3 ayda 25kilo verdim. Bir musterim 2 ayda 6 kilo aldi kilo almak istiyorsanız yardimci olabilirim

bende yıllardır kılo almak ıstıyorum ama hep 1 alıyorum 2 verıyorum nerdeyse . ıstah yok ve cok yıyerek alınır olaylarının hıc bırı bana uymuyor. bıde metabolızmamda hızlı calısıyo .. lutfen yardım edınn.. spraktin duyuyorum bu sıralar ve denemek ıstıyorum . bazıları faydasını gormemız bendede oyle olur sanırım :( spraktın kullananlarn fıkırlerını alabılırmıyım yada baska fıkırler
dilerseniz birdeben size yardımcı olmaya calisiyim kilo almada cok güzel sonuclarim varr 1ayda cok güzel 5kilo aldiriyorumm

20 yaşndayım 39 kiloyum 1 senelik evliyim napıyorsam kilo alamıyorm eşim kilo almamı çok istiyo lütfen yardmcı olun herkez dalga geçiyo benmle napıcağımı şaşırdm :(

canım istersen bir kan tahlili yaptır,çinko ve demir eksikliğine baktır aynı sorun bndede var doktora gittim bunun için çinko ve demir eksikliği olduğunu söyledi , onlar için ilaç verdi,bnde şuan kullanıyorum daha bir faydasını göremedim fakat iştah yapıyor ilaçlar işallah düzelirsin canım :21::21:

Merhaba konu çok önceden yazılmış fakat ben yeni gördüğüm için üzgünüm. Bundan yıllar öncesi bende çok zayıflıktan şikayetçiydim acayip derece sırtımı bir yere yaslayamıyordum bildiğin iskelete dönmüştüm. Biz insanlar uyguladığımız şeyin hemen sonuç almasını bekliyoruz oysa bu çok yanlıştır küçücük bir mideyle ne kadar yiyebilirsin ki zaten bunun için yavaş yavaş kilo almak gerekiyor ben yemeklerimi artırdım ceviz fındık yiyeceklerden gibi enerji verdim kendime doktorumun ek olarak verdiği balık yağını kullandım. Şimdi 57 kiloyum ve 7 kilo vermek istiyorum :9:

canım merhaba,bnde 48 kiloyum 5 kilo almak iistiyoyrum bir türlü kilo alamıyorum dahiliye doktoruna gittim çiko ve demir eksikliğim varmış,onlar için ilaç verdiler z..c.diye bişey ilaç ismi veremiyorum fakat senin kullandığın blık yağı kilo aldırıyor mu?

canım merhaba,bnde 48 kiloyum 5 kilo almak iistiyoyrum bir türlü kilo alamıyorum dahiliye doktoruna gittim çiko ve demir eksikliğim varmış,onlar için ilaç verdiler z..c.diye bişey ilaç ismi veremiyorum fakat senin kullandığın blık yağı kilo aldırıyor mu?

Evet canım tek sağladığı şey kiloda değil tabi ama herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilemicem ama sağladığı fayda çok iyice araştır istersen canım

Back