bende çok merak ettim saglıklı bir şekilde kilo almak istiyorum bende pko var doktorum bu hastalık kilo aldırır diyo ama ben yine kilo almıyorum ne yapmam lazım 22 yaşındayım 46 kiloyum
1.5 yılık evlym 23 yaşndayn cok ıstyrdm kılo almayı ama hc başaramadm bı gun esımdn sıpraktin surup almasnı ıstdm hayatnda 45 bile olamamış ben 47 kilo oldum evlendmde 39 kılo idim ama bu surup cok uyku yapyor 2 ay kulandm sadce ve bebek maması yedim bisküvısnı sute karıstrp yedm 1ay falan guzel geldi ama simdi mgdm bulanyor bıraktm tekrar zayflarsam devam etcem
evet canım spraktin cok iyi geliyor ve cabuk kilo aldırıyor uyku da yapmasa
bende de gram uyku yapmadı yaa çok ilginç
1.5 yılık evlym 23 yaşndayn cok ıstyrdm kılo almayı ama hc başaramadm bı gun esımdn sıpraktin surup almasnı ıstdm hayatnda 45 bile olamamış ben 47 kilo oldum evlendmde 39 kılo idim ama bu surup cok uyku yapyor 2 ay kulandm sadce ve bebek maması yedim bisküvısnı sute karıstrp yedm 1ay falan guzel geldi ama simdi mgdm bulanyor bıraktm tekrar zayflarsam devam etcem
20 yaşndayım 39 kiloyum 1 senelik evliyim napıyorsam kilo alamıyorm eşim kilo almamı çok istiyo lütfen yardmcı olun herkez dalga geçiyo benmle napıcağımı şaşırdm
makarna yanında yoğurt yeyin bol bol. severek yersiniz hemde kilo alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?