20 yaşndaym 39 kiloyum yardım edin :(

tubakoc93

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
4
0
6
İstanbul
20 yaşndayım 39 kiloyum 1 senelik evliyim napıyorsam kilo alamıyorm eşim kilo almamı çok istiyo lütfen yardmcı olun herkez dalga geçiyo benmle napıcağımı şaşırdm

bende çok merak ettim saglıklı bir şekilde kilo almak istiyorum bende pko var doktorum bu hastalık kilo aldırır diyo ama ben yine kilo almıyorum ne yapmam lazım 22 yaşındayım 46 kiloyum

1.5 yılık evlym 23 yaşndayn cok ıstyrdm kılo almayı ama hc başaramadm bı gun esımdn sıpraktin surup almasnı ıstdm hayatnda 45 bile olamamış ben 47 kilo oldum evlendmde 39 kılo idim ama bu surup cok uyku yapyor 2 ay kulandm sadce ve bebek maması yedim bisküvısnı sute karıstrp yedm 1ay falan guzel geldi ama simdi mgdm bulanyor bıraktm tekrar zayflarsam devam etcem

evet canım spraktin cok iyi geliyor ve cabuk kilo aldırıyor uyku da yapmasa

kızlar bakın forumda okumustum bır uye hergece 1 bardak ılık sutun ıcerısıne bebe bısk koymus 3 ayda 10 kg almıs..ben de bunu bır tanıdıgıma soyledım o da yaptı 1 ay her gece ılık sutun ıcıne 20 tane bebe bısk koydu ve 3 kg aldı...mutlaka deneyınn...cok mutlu oldukk..
gercı 1 ayda yenılen bebek bısk mıktarı cok fazla saglık acısından bır sorun olusturu mu bılemıyorduk ama yapana sadece kg oldu:))

valalha deneyın derım....

ıkıde bır tartılmayın ama haa 1 ay ıcerısınde farkedersınız zaten..aksatmayın:))

Ben o ilacı kullandığımda uyumaktan yemek yiyemiyodum ya bende uyku kısmı çok ağırdı.maşallah sen süper almışssın

20 yaşndayım 39 kiloyum 1 senelik evliyim napıyorsam kilo alamıyorm eşim kilo almamı çok istiyo lütfen yardmcı olun herkez dalga geçiyo benmle napıcağımı şaşırdm

senin bence diyetistenden başka kaçarın yok canım. kesinlikle doktora görünmelisin.

bende yıllardır kılo almak ıstıyorum ama hep 1 alıyorum 2 verıyorum nerdeyse . ıstah yok ve cok yıyerek alınır olaylarının hıc bırı bana uymuyor. bıde metabolızmamda hızlı calısıyo .. lutfen yardım edınn.. spraktin duyuyorum bu sıralar ve denemek ıstıyorum . bazıları faydasını gormemız bendede oyle olur sanırım spraktın kullananlarn fıkırlerını alabılırmıyım yada baska fıkırler

arkadaslar bende kilo almak istiyorum ama benim amacım farkıl ben göğüslerimi büyütmek için kilo almak istiyorum bi sorum var benim gibi küçük göğüslülere kilo al büyüyr diyolar bana saçma geliyo sizin göğüs bedenleriniz nasıl ona göre kilo alayım boy 1,65 kilo 50 göğüs için şişmeye hazırım bi yardıım

canım ben de ünivdeyken 38 kiloydum yıllar içinde en fazla 46 olabildim..derken evlendim ve 1.5 yılda geldiğim kilo 54

düzenli yemek yapıyorum, her öğün farklı yemek yapıyorum.
pasta börek yapıyorum mutlaka
akşamları iki kaşık tahin ye yat.
harnup pekmezi iç her gün.
sabah mutlaka kahvaltıda bal ve kaymak olsun..
pilates yaptım..vücudum çok sıkı ancak 45 kiloyken bile var olan bir göbeğim var..safra kesemde taş olduğu için şişiyor.

prakten ben de kullandım ama en son ders anlatırken uyudum ve bırakmak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…