• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar 20 yaşındayım...

crazy48

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
8
0
16
Muğla
herkese merhaba ben daha yeni katıldım sayılır bu forum a.. ama bayaı oğrenebılecegım sey var bana cok yararı oluyor ve emınım bu konu da da bana yardım edebılıcegıze emınım. en azından düşüncelerinizle. ben 20 yaşındayım ve yaklasık 1 buçuk sene önce yazın sabahları yataktan tutuk bır sekıle uyanıyordum. o zamanlar calısıyordum tekne de. ayaklarımın alt kısımları acıyordu bız aılemle yorgunluğa vermiştik. bu bı sure bu sekılde devam ettı özellikle de soğuk havalarda dah kötü oluyordum. doktora gıdınce romatızma oldupunu öğrendik sasırdım yanı bu yaşta olmasına ilk kez gördüm ama arastırdığımda da birçok gençte olduğunu öğrendim. yaklaşık 3 3 buçuk aydır hap tedavisine başladık. dönem dönem şişlik olmuştu havlardan dolayı o zmanlar da doktorum kortizon a başlatıyor en düşük seviyesini en aza indirgeyerek. daha sonra da şişlik ve agrım gecince yavas yavas bıraktırıyor. şimdi çok daha iyiyim allahıma çok şükür bin şükür ki. sizden de düşüncelerinizi almak istedim böyle şeyler yaşayan va mı, atlatıldı mı yoksa hep benimle mi olacak bu rahatsızlık ...

aynı şeymi bilmiyorum ama bizim komşunun oğlu romatizma hastasıydı ve topallıyordu.
Doğuştanmış . Yaşla alakası yok demek ki . Geçmiş olsun sizede :50:

ben pek etkilenmiyorum yağmurlu havadan ağrım falan olmuyor ama dönem dönem şişlik oluyor belki de sebebi odur

Back