20 yasindayim mimik sorunu

sevgipitircigii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2021
2
0
24
20 yaşındayım ve kaş aramda, kaş üstümde mimik yaptığım yerlerde çöküntüler meydana geldi. Bunu gördükten sonra daha da ağlamaya başladım. Çok kötü oldum.
Çizgi şeklinde değil şuan çöküklük ve renk farkı var.
Sadece kaş aramda vardı bugün uyandığımda kaş üstümünde kabardığını gördüm. Orda da oluşmaya başlamış çöküntü.
Yüz yogası denediğimde de o renk farkı ve çöküklük gitmiyor.
başına gelen var mı daha çok gencim çok kötü hissediyorum

Yüz yogası ve yüz masajı bilinçli uygulandığında oldukça etkilidir ama sebat ister. Bence günlük rutininize ekleyin 30 dk.lık seans olarak. Yaşınız çok genç ileride faydasını çok görürsünüz, ben daha erken başlamadığıma pişmanım. Cildiniz kuru ise cilt tipinize uygun bir nemlendirici de kırışıklıkların derinlesmesini önler ve cildi taze tutar. Dolgu enjeksiyon yaptıran tanıdığım var son çare olarak bir estetik kliniği ile de görüşebilirsiniz. Ama bu işlem için yaşınız biraz genç sanki...

Yüz yogası ve yüz masajı bilinçli uygulandığında oldukça etkilidir ama sebat ister. Bence günlük rutininize ekleyin 30 dk.lık seans olarak. Yaşınız çok genç ileride faydasını çok görürsünüz, ben daha erken başlamadığıma pişmanım. Cildiniz kuru ise cilt tipinize uygun bir nemlendirici de kırışıklıkların derinlesmesini önler ve cildi taze tutar. Dolgu enjeksiyon yaptıran tanıdığım var son çare olarak bir estetik kliniği ile de görüşebilirsiniz. Ama bu işlem için yaşınız biraz genç sanki...
Yüz hocasını düzenli olarak yapiyor musunuz. Ben bir haftadır yapıyorum biraz değişim.oldu sanki

Kimi takip ediyorsunuz. Ne gibi degisiklikler gözlemlediniz. Ben yüzümün zayıflamasını istemiyorum. Ama kırışıklık çökme vs için yapmak istiyorum. 34 yaşına geldim artık bir yerden başlamalıyım

Kimi takip ediyorsunuz. Ne gibi degisiklikler gözlemlediniz. Ben yüzümün zayıflamasını istemiyorum. Ama kırışıklık çökme vs için yapmak istiyorum. 34 yaşına geldim artık bir yerden başlamalıyım
Alın ve gülme çizgilerim yumuşadı. Ben de günlük rutinlerime yüz yogası ekledim. Yüzü zayıflatır mı zayıflatmaz mı bilmiyorum bu arada. Uzmanlarına sormak lazım.

Benim de alnımın tam ortasından bir çizgi geçiyor hiç mimik yapmadığımda ve daha yaşım 22. yüz yogasına başlama kararı aldım yorumlardan sonra umarım faydası olur

X