20 yaşında boy uzar mı??

bed0ykum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
103
0
Arkadaşlar merhaba ben 20 yaşındayım.. Küçüklüğümde içtiğim sütle duruyorum o derece :)) vitamin eksikliğinden sanırım biton rahatsızlığım cıktı.. özellikle bacaklarım gelişmedi.. dizlerimde bazen ağrı oluyor filan.. Ben 1.63üm.. bacak boyum cok kısa.. spora basladım kilolarımdan kurtlmak fit görünmek için.. biliyorum imkansız ama yinede sormak istedim. 3 4 cm boyum hiçbir sekilde uzamaz mı .s YARDIM EDİN LÜTFENN :KK43:((

vlla sütü sevmem ama çocuk gibi nesquik msr gevreğini severm çk yerdim sütün faydası dio annm öncedende çok içerdim bişekilde uzamak için gerçkten faydası var. zamanında tenis, basketbol oynadım zıplayarakta oluo galiba:KK60:

Nette boy uzatma egzersizleri diye geçen bir takım hareketler var
Düzenli yapınca boy uzattığı iddia ediliyor
Ama en iyi yöntem basket sanırım yada voleybol

Çoook teşekkür ederimm.. Umarım platesle yada zıplamayla en azından biir 3 cm uzarım :)) insallahhh

canım ben 22 23 yaşlarında tatile gitmiştim tatilden döndüğümde herkes uzamışsın filan dedi bir kaç arkadaşım deyince zayıfladığım için öyle göründüğünü düşündüm ama ölçünce boyum 2 3 cm uzamış. Ne yaptın diye sorarsan 10 gün boyunca 5 6 saat yüzdüm imkanın varsa kesinlikle yüz işe yarar

canım ben 22 23 yaşlarında tatile gitmiştim tatilden döndüğümde herkes uzamışsın filan dedi bir kaç arkadaşım deyince zayıfladığım için öyle göründüğünü düşündüm ama ölçünce boyum 2 3 cm uzamış. Ne yaptın diye sorarsan 10 gün boyunca 5 6 saat yüzdüm imkanın varsa kesinlikle yüz işe yarar

Teşekkür ederimm ama ben zaten yüzücüyüm :) sezonu da bikac gün önce kapadım aslında ama spor salonuna gidiyorum kapalı yüzmehavuzunda elimden geldiğince yüzeceğim teşekkür ederim :)) boyum 1.63 plates yüzme zıplama filan derken insallah 1.66 filan olurum :)

Diyetisyenim bana zayıfladıkça boyunda uzar demişti
Yüzmede zayıflatır ondanda olabilir

X