• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yaş dişi

geliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
14
0
86
38
İstanbul
Merhaba,

Benim üst 20 yaş dişlerim çürümüş tamamen çıkmış durumda ikisi de, sanırım çok çürük değil çünkü ağrı yapmıyor.
Bu dişleri çektirmeden dolgu yapma ihtimali var mı, yoksa daha fazla çürümesini beklemeden çektirmeli miyim? çektirmekten korkuyorum açıkçası
Ya da ağrıyana kadar beklemeli miyim?

Şimdiden teşekkürler

Merhaba,

Benim üst 20 yaş dişlerim çürümüş tamamen çıkmış durumda ikisi de, sanırım çok çürük değil çünkü ağrı yapmıyor.
Bu dişleri çektirmeden dolgu yapma ihtimali var mı, yoksa daha fazla çürümesini beklemeden çektirmeli miyim? çektirmekten korkuyorum açıkçası
Ya da ağrıyana kadar beklemeli miyim?

Şimdiden teşekkürler

dişlerinizde çürüme başlamış bu sizin o bölgeyi iyi temizleyemediğinizi gösteriyor.mutlaka çekiminizi yaptırmanız lazım

merhaba ben dün yirmi yaş dişi çektirdim bugün çok fazla şişti,acaba pazar günü bu şişlik iner mi?ve pazar günü yemek yiyebilir miyim

ben dişimi çektirdim aradan süre geçti dikişlerimi aldırdım 2 hafta önce sonradan birden şişti noldugunu anlamadım boyle çok sert top gibi

Back