Bebek İkinci El 20 parça yendioğan kız bebek kıyafeti 20 TL den....

melikeanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
530
3
merhaba, ekte yendioğan 20 parça kız bebek kıyafetini 20Tlden açık arttırmayla gittigidiyorda ilan açtım, almak isteyen varsa resimler ektedir, sorularınızı özelden sorabilirsiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/20-parca-yenidogan-kiz-bebek-esyasi-lot-olarak-67498717

ilanım şu şekildedir;

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/20-parca-yenidogan-kiz-bebek-esyasi-lot-olarak-67498717

20 parça yenidoğan (0-3aylık) kız bebek kıyafet,ayakkabı ve aksesuarından oluşan lotu satmak istiyorum, topluca ptt kargo ile göndereceğim, lütfen ayrı ayrı istemeyiniz.

Markalar arasında bebblino baby,chicco,funny baby,bhs,mothercare ürünleri de var, alıcıya hayırlı olsun.

Son düzenleme:
benim yeni bebeğim olacak fiyat ne kadar düşünüyorsunuz benim gitti gidiyorla işim olmaz ordan alışveriş yapmam...

HTML:

Merhaba hemen al fiyati elli lira fakat uc gun sonra acik arttirma sonlandirildiginda yirmi lira veren bile olsa kim acik arttirmayi kazanirsa kiyafetler ona gidecektir, bu arada siz nerdensiniz?

Lot içeriği şu şekildedir; ürünler temizdir, yıkanmış ütülenmiştir.
1 adet BHS (stasha)VRSmarka yenidoğan 0-1 ay veya premature bebeğe uygun elbise ve içine body/bluz, kadifedir. Tertemizdir. (2 ürün)
1 adet BBCN marka bebek patikli alt, zıbın ve eldiven takımı (3 ürün) sadece 2 kez kullanıldı küçüldü.
1 adet patikli alt, 0-3 aya uygundur.
1 adet M&S marka geyik baskılı ekru renk vintage görünümlü uzun kollu body, sadece 2 kez giyildi 0-2 aya uygundur.
1 adet Chicco marka body( etiketsiz) uzun kollu 0-3 aylık
3 adet kız bebek kilodu (sıfır) biri george markadır, diğerleri yerli markadır.
1 adet funny baby spor ayakkabı (pembe bağcıklı),
3 adet el örgüsü yelek
2 adet beblino baby nakışlı şirin tulum, üzerinde 74 cm etiketli ama yanlış sadece 0-3 aylık bebeğe olur.
1 adet saten bebek patiği
1 adet el örgüsü yün bebek patiği
2 adet dokuma geniş leke tutmayan bebek önlüğü
VRS
ALICIYA HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE GİYDİRSİN BEBİŞİNE..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…