Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şkiden sor a kullanılıyor yazıyor reçetesinde de internetde de aynıSürtünmeden 3 saat önce kullanman gerekiyordu
Ama iç çamaşırımın tam vajina deliğine kadar ıslaklığı gelmişti sonrasında haberimiz yoktu öyle devam etmiştik sürtünürken iç çamaşırım içime girmiş olabilir bundan 3 saat sonra ella hapını kullandım birşey olur mu ablaAblacım belli ki yaşın küçük. Ella öyle her sürtünme, dürtme, parmaklama, dokunma eylemlerinde alıp içeceğin bir ilaç değil. Sağlıklı da değil. Karşındaki idiot 2 gram zevk alacak diye kendi kendini bu paranoyaya sokma. Hamile kalmazsın ama kaygı bozukluğu yaşarsın. Bir dahakine dikkatli ol.
Ciddi misin abla lütfen korkutmayın beniOf yeter ama gercekten yaa kaç yaşında yiyosunuz bu haltı?
Kafaya göre ella kullanmakta moda oldu.
Evet hamilesin ella da kullansan hamilesin
Olmaz canım benim vallahi olmaz billahi olmaz. Yüce Yaradan şahidim olsun ki olmaz. Ama sen o çocuğu dehle. Ve bir daha da bu tarz şeyler yaşamadan önce düşünAma iç çamaşırımın tam vajina deliğine kadar ıslaklığı gelmişti sonrasında haberimiz yoktu öyle devam etmiştik sürtünürken iç çamaşırım içime girmiş olabilir bundan 3 saat sonra ella hapını kullandım birşey olur mu abla
Yahu yok ne ciddi olmasıCiddi misin abla lütfen korkutmayın beni
Gerçekten gidip kullanırsa?Garantiye alıp 3tane ella içseydin keşke. Pantolon boxer varmış sonuçta ger kat için bie ella
Çok teşekkür ederim ablaYahu yok ne ciddi olması
Mümkün değil hamile olman ayrıca o ilacıda kafana göre içemezsin zararı var lütfen bidaha da sürtüşmeyin
Çok teşekkür ederim abla bu konuda bilgili değildim birde spermini benim deliğimin orda gördüğüm için çok korktum teşekkür ederim abla tekrardanYahu yok ne ciddi olması
Mümkün değil hamile olman ayrıca o ilacıda kafana göre içemezsin zararı var lütfen bidaha da sürtüşmeyin
Dalga geçmedim ki ciddiydim.Korkuyorum dalga geçilicek bir konu değil bence
Naptın sonuç nedir merk ettimÇok teşekkür ederim abla bu konuda bilgili değildim birde spermini benim deliğimin orda gördüğüm için çok korktum teşekkür ederim abla tekrardan
Doğurmuş.Naptın sonuç nedir merk ettim
Sana sormadımDoğurmuş.
Yoo milletin değil, yalnız senin.İşin gücün burda milletin paylaşımları altında dalga geçip insanlarla uğraşmak
Sen beni bayağı sevdinYoo milletin değil, yalnız senin.