• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 20 mayısta adet oldum adetim 24 sabahı bitti 25inde üstümüzde kıyafetler varken sürtündük kıyafetinden benim vajinama ıslaklığı geldi hamile olurmuyum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ablacım belli ki yaşın küçük. Ella öyle her sürtünme, dürtme, parmaklama, dokunma eylemlerinde alıp içeceğin bir ilaç değil. Sağlıklı da değil. Karşındaki idiot 2 gram zevk alacak diye kendi kendini bu paranoyaya sokma. Hamile kalmazsın ama kaygı bozukluğu yaşarsın. Bir dahakine dikkatli ol.
Ama iç çamaşırımın tam vajina deliğine kadar ıslaklığı gelmişti sonrasında haberimiz yoktu öyle devam etmiştik sürtünürken iç çamaşırım içime girmiş olabilir bundan 3 saat sonra ella hapını kullandım birşey olur mu abla

Ama iç çamaşırımın tam vajina deliğine kadar ıslaklığı gelmişti sonrasında haberimiz yoktu öyle devam etmiştik sürtünürken iç çamaşırım içime girmiş olabilir bundan 3 saat sonra ella hapını kullandım birşey olur mu abla
Olmaz canım benim vallahi olmaz billahi olmaz. Yüce Yaradan şahidim olsun ki olmaz. Ama sen o çocuğu dehle. Ve bir daha da bu tarz şeyler yaşamadan önce düşün

Back