Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonrasında 2 saat sonra ella kullandım ve soerm parterimin boxerindan sonra pantolonu sınra benim pantolonum sonra iç çamaşırıma geçti hanile bırakır mıOlursun
Evet bırakabilirSonrasında 2 saat sonra ella kullandım ve soerm parterimin boxerindan sonra pantolonu sınra benim pantolonum sonra iç çamaşırıma geçti hanile bırakır mı
Sonrasında 2 saat sonra ella kullandım ve soerm parterimin boxerindan sonra pantolonu sınra benim pantolonum sonra iç çamaşırıma geçti hanile bırakır mıOlabilir.
Ella kullandım amaEvet bırakabilir
Ella kullandım ama 3 saat içindeEvet bırakabilir
Sonrasında 2 saat sonra ella kullandım ve soerm parterimin boxerindan sonra pantolonu sınra benim pantolonum sonra iç çamaşırıma geçti hanile bırakır mı
Bence de hamileHamile kalmış olabilirsin
Korkuyorum dalga geçilicek bir konu değil benceGarantiye alıp 3tane ella içseydin keşke. Pantolon boxer varmış sonuçta ger kat için bie ella
Ama sürtünmeden 3 saat sonra ella kullandım yine de olur muyumEvet olabilir
Sürtünmeden sonra ella kullandım olur muyumHamile kalmış olabilirsin
Madem korkuyorsunuz yapmayacaksınız o zaman. Sorumluluğunu alamayacağınız sürtüşmelerin sonucunda bir bakmışsınız kucağınızda nur topu gibi bebeniz olmuş.Korkuyorum dalga geçilicek bir konu değil bence
Sürtünmeden 3 saat önce kullanman gerekiyorduAma sürtünmeden 3 saat sonra ella kullandım yine de olur muyum