• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 lik diş cıkamadı bır turlu yardım

zeynep_ist21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
213
0
46
Bursa
kızlar ya benım 20 lik dıs cıkcak şişti yemek yıyemıyorum randevu aldım subatın 1 ıne ozamana kadar gecer mı yoksa bole dewam eder mı ne yapsam yemek yıyemıyom zayıfladım ya hastalık bı taraftan dıs bı tarafta dıse vurdu agrısı valla sısık hem dun mısır cektı canım yıyemedım ya ara sıra da agrıyor konusamıyom fazla:5::5:

Öncelikle geçmişler olsun,dilerim hemen iyileşirsin.bende çok çektim bu 20 liklerden.Dr bana antibiotik vermişti o hemen geçirdi.Ama geçene kadar bisküvi+çay yada sütle beslenmiştim.Sonrada çektirdim.

Öncelikle geçmişler olsun,dilerim hemen iyileşirsin.bende çok çektim bu 20 liklerden.Dr bana antibiotik vermişti o hemen geçirdi.Ama geçene kadar bisküvi+çay yada sütle beslenmiştim.Sonrada çektirdim.

dr bısı yapmıormu 20 lık dısı cekmıormu ıcınden yumuk cıkabılıyo yanı ben yogurt ekmek yıyom agzım fena tatsız obur taraftada 1 dısım yok ıcıne gırıyo bosluk olunca sankı bogazım sıs bır dısım şiştı yutamıorum obur dısıme vurdu agrısı zaten

valla ne zaman çıkar kimse bilemezki belkide çıkmaz öyle kalır yarı gömük bi şekilde.şubata randevu verdiyse doktorun çekicektir dişini..şuanda antibyotik kullanmaktan başka çaren yok, kullanırsan 2 güne ağrın geçer..geçmş olsun

valla ne zaman çıkar kimse bilemezki belkide çıkmaz öyle kalır yarı gömük bi şekilde.şubata randevu verdiyse doktorun çekicektir dişini..şuanda antibyotik kullanmaktan başka çaren yok, kullanırsan 2 güne ağrın geçer..geçmş olsun
dıscıyı daha gormedım buraya ılk defa dıscıye gıdıcem ıstanbukdayken baska dıscım vardı ama ıstanbulda kaldı :) haftaya cumaya kadar cıkar agrıda yıner sanırım

tahminimce doktor antibiyotikle iltihabın yani şişin inmesini sağlar,

şiş olan dişlere normal dahi olsa müdahele etmiyolar.

ayrıca 20likdiş çok büyük bi bela. mutlaka doktora git derim,

birde bizim komşumuz 20 lik dişini yardırmaya gitmişti başka dişini çekmişler dikkat etmek lazım..

yaşın ne kadar küçükken çıkarsa o kadar iyi oluyo diyolar...

Allah şifa versin zeynepcim ;)

tahminimce doktor antibiyotikle iltihabın yani şişin inmesini sağlar,

şiş olan dişlere normal dahi olsa müdahele etmiyolar.

ayrıca 20likdiş çok büyük bi bela. mutlaka doktora git derim,

birde bizim komşumuz 20 lik dişini yardırmaya gitmişti başka dişini çekmişler dikkat etmek lazım..

yaşın ne kadar küçükken çıkarsa o kadar iyi oluyo diyolar...

Allah şifa versin zeynepcim ;)
sagol gulcıcek bazılarınkıler kucuk yasda cıkmıs ben 6 subatta 24 yasında gırcem ben daha yenı yenı cıkartıom daha cıkmadı gomulu dıs uc vermıs okadar cuma gelsede kurtulsam obur dıslerımı de agrıdıor yaa

kızlar ya benım 20 lik dıs cıkcak şişti yemek yıyemıyorum randevu aldım subatın 1 ıne ozamana kadar gecer mı yoksa bole dewam eder mı ne yapsam yemek yıyemıyom zayıfladım ya hastalık bı taraftan dıs bı tarafta dıse vurdu agrısı valla sısık hem dun mısır cektı canım yıyemedım ya ara sıra da agrıyor konusamıyom fazla:5::5:

Merhaba gul cicek,
20lik dislerin cikmasi gayet uzun zaman aliyor.
Ama cektireceksen bile illaki hepsinin gözükmesi gerekmez, öylede cektirebilirsin kücük bir operasyonla. Ama kötü birsey degil inanki.
Ama bun tabiiki dis hekimin bakip karar vermesi lazim, cenendeki yerlere göre hareket edilecektir zaten.
Agrinin normal agri kesiciyle gecmesi cok zor cünkü muhtemelen disin degil agriyan dis etindir ve cikan dislerde bu cok kötü oluyor, hep disimiz agriyor saniyoruz.
Terminin yarinmis allah kolaylik versin canim, gecmis olsun.

Back