Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 lik diş çektiren herkesin çekim sonrası dayanılmaz ağrıları sürüyomu bi tek bendemi var bu arkadaşlar yoksa dişçimimi değiştirmem gerekiyo acil yardım
dişin konumuna göre degişiyor canım ben 4 ünüde çektirdim ilk 2 si normal çekimdi ağrım oldu kalan 2 tanesinden biri normal çekim digerinide ameliyatla aldırdım hiç agrım sızım olmadı ama ameliyatla çekimlerde şişlik ve agrı olabiliyor korkmana gerek yok. aklına takılan birşey varsa da doktoruna danışabilirsin o sana daha fazla yadımcı olacaktır
gargara almıştım eczaneden onuda kullanım anca 2haftaya geçti. dişlerim kalmadı çok üzülüyorum
canım geçmiş olsun alveolit olduysa agrın olur çünkü orası iltihaplanmış doktorunun hırpalamasıyla alakası yok ama doktorundan memnun degilsen içine sinmiyorsa başka bir doktorada gözükebilirsin 20 lik dişlerin içi üzülmene gerek yok çünkü agızdaki en işlevsiz dişlerdir bende çektirmeden önce dişlerim gidecek diye korkuyordum hiçbirinde çürük bile yoktu ama diger dişlerime baskı yapıyorlardı ve dişlerim ister istemez çarpıklaşmaya başlamıştı doktorun gerek görmese çekmezdi zaten diger dişlerin yerinde kalsında bırak yirmilikler gitsin:)
tekrar geçmiş olsun canım.tel evet bir tedavi şeklide madem sorun yoktu doktorun niye çekti dişleri onu anlamadım açıkcasıbenimkilerinde arası açıldı duruşu çok güzeldi dişlerimin şimdi ayrıklaştı doktora sordum tel takayımda birleşsin dedi bu yaştan sonra
Bence hekimden ziyade kişinin bünyesiyle alakalı.
Bende kısa bir zaman evvel çektirdim hiç ağrı-sızı ve problemi olmayan 20 lik dişimi. Hala niye çektirdim bilmiyorum.
Neyse çekimden yarım saat sonra başlayan ağrıyla çene cerrahı hanımın baya kulaklarını çınlattım, gecelerce ağrıdan uyuyamadım,
ağrı kesici bağımlısı oldum resmen.
Kulağıma vurdu o ağrı. Ama 1 haftada geçti. Sonra öfke ve ağrısız düşününce hekimin bi suçu olmadığını gördüm, yapması gerekeni yaptı yani. Neyse içimden de olsa ettiğim küfürler için üzgünüm
Velhasıl bünye meselesi bence. Etki ve travmaya vücudun reaksiyon veriyor..
ben de bu sene çektirdim dördünü. önce sağdaki iki dişi aldılar, bir hafta sonrada soldaki iki dişi aldılar. ilk gün yani artık uyuşukluk geçmeye başladığı saatlerde biraz ağrıdı. onun için ağrı kesici içtim ve geçti. inanılmaz ağrı yaşamadım sadece şişlik vardı epey,bu nedenle ağzımı açarken ağrıyordu. ilk gün harici ağrı kesici kullanmadım bile. antibiyotik ve gargarayı düzenli kullanmak gerekiyor ama.
bu ağrı sorununu atlattım çünkü çekimlik dişe kalmadı şükür dolguya başladık ama sorun bitmiyo dişler çekilince çok boşluk kaldı dişlerin arası açılıyo alt dişimle üst dişimim birleşmiyo birbirine takılıyo çünkü üst dişim yan yatmaya başladı doktorum ne yapar yapılcak bişey varmı onuda bilmiyorum çok üzülüyorum yemekte yiyemiyorum ne kadar sıkıntılı bi durummuş
bende yeni çektirdim 1 gün önce ALLAHa şükür pek bi ağrım sızım yok sadece ağzımı açmam sıkıntılı yemek yiyememe şimdi iki tane daha var sadece yanağımı ısırıyorum 20 lik dişten kaynaklı ama onları çektirebilirmiyim bilmiorum daha zor gb gözüküyo onların durumu.
mesajınızın üstünden bayağı geçmiş ama durumunuz ne oldu merak ediyorum, kapanmada sorun olması ortodontik tedaviyi zorunlu kılar, dişlerinizin dizilimi ve kapanması şuan ne durumda bir sıkıntınız var mı ve ortodontik tedaviye başladınız mı?
geçmiş olsun, ameliyatla mı çektirdiniz? ameliyatla çektirdiğiniz sürece çekimi zor gibi gözükse de (eğimden kaynaklı, gömülü olmasından kaynaklı) diğer dişleriniz için çekimden korkmanıza gerek yok hemen halloluyor çünkü.