Merhaba arladaşalar 20 lik diş çektirdim sinire yakındı çekim sırasında dudağımda elektriklenme şeklinde bi his oldu, çene cerrahına çektirdim iyi de bir doktor uyuşukluk geçer dedi ama korkuyorum, başından böyle bir şey geçen var mı? Uyuşukluk ne kadar sürede geçti ya da geçti mi ???
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
20 lik diş çekimi sonrası uyuşukluk
- Konu Sahibi nurbanu44
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?MerhabaMerhaba arladaşalar 20 lik diş çektirdim sinire yakındı çekim sırasında dudağımda elektriklenme şeklinde bi his oldu, çene cerrahına çektirdim iyi de bir doktor uyuşukluk geçer dedi ama korkuyorum, başından böyle bir şey geçen var mı? Uyuşukluk ne kadar sürede geçti ya da geçti mi ???
Ben de dün oglen 11 de 20 lik dis cektirdim.Cekerken benimde on alt disilerimde elektriklenme oldu.Disin kökü kancaliydi.24 saat oldu alt dudagimin yarisi ve dislerim hala uyusuk.Dr uyarmadida boyle birsey olabilir diye.Uyusukluk 4 saate gecer demisti.Sizin gecti mi uyusukluk.Korkuyorum cok
Yok maalesef geçmedi henüz, Salı günü iki hafta olacak ilk gün ki gibi değil ama geçmedi, genelde 3-6 ay ya da 1 sene içinde düzelir diyorlar, doktorum söz veriyorum geçecek dedi ama bakalım inşAllah geçer. Bu arada ben b vitamini kullanıyorum normalde de kullanmam gerekiyor, danış sen de kullan iyileşmeyi hızlandırıyor diyorlar..
- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
- 73
Geçmiyor malesef bazılarıYok maalesef geçmedi henüz, Salı günü iki hafta olacak ilk gün ki gibi değil ama geçmedi, genelde 3-6 ay ya da 1 sene içinde düzelir diyorlar, doktorum söz veriyorum geçecek dedi ama bakalım inşAllah geçer. Bu arada ben b vitamini kullanıyorum normalde de kullanmam gerekiyor, danış sen de kullan iyileşmeyi hızlandırıyor diyorlar..
İnşAllah geçer bn de korkuyorum ondan, siz böyle bir şey yaşadınız mı o yüzden mi geçmiyor diye yazdınızGeçmiyor malesef bazıları
Benim bu uyuşukluk hissi 2 buçuk ayda geçmişti ay sinir olmuştum inşallah sizinde geçer bir an önceMerhaba arladaşalar 20 lik diş çektirdim sinire yakındı çekim sırasında dudağımda elektriklenme şeklinde bi his oldu, çene cerrahına çektirdim iyi de bir doktor uyuşukluk geçer dedi ama korkuyorum, başından böyle bir şey geçen var mı? Uyuşukluk ne kadar sürede geçti ya da geçti mi ???
Aynen zaman alabiliyor geçmeyecek diye düşünüp stres yapma birazcık akışına bırak ben çok kafaya takmıştım doktor böyle kafana takıp stres yaptıkça iyileşme süreni uzatırsın demişti amin amin inşallah en yakın zamanda geçerCanım çok geçmiş olsun, inşAllah bizimki de geçer, ilk gün ki gibi değilse uyuşukluk genelde geçiyor diyorlar ama tabi sinir zor iyileştiği için zaman alabiliyormuş Allah başka dert vermesin ama kötü bir his umarım kimse yaşamaz yaşayan herkesin de bi an önce geçer inşAllah
- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
- 73
Evet baya azaldı benimki ama kalıcı oldj malesef.İnşAllah geçer bn de korkuyorum ondan, siz böyle bir şey yaşadınız mı o yüzden mi geçmiyor diye yazdınız
ne kadar oldu çektireli, doktorunuza danışıp b vit falan kullansanız belki onun katkısı olur. Büyük ölçüde geçmiş ama Allah başka sıkıntı vermesinEvet baya azaldı benimki ama kalıcı oldj malesef.
- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
- 73
B vitamini kullandım etki etmedi malesef 1 sene oldu ama alışılıyor şuan hiç anlamıyorum bilene kadar oldu çektireli, doktorunuza danışıp b vit falan kullansanız belki onun katkısı olur. Büyük ölçüde geçmiş ama Allah başka sıkıntı vermesin
Merhaba, durumunuz düzeldi mi? Benim de sinire yakın yirmilik dişimin çekilmesi gerekiyor. Hissizlik geçti mi? Bir de nasıl bir uyuşukluk işlem yapılırken vurulan iğnelerin uyuşturduğu gibi mi? Dil ve dişteki hisler nasıl? Dudak ve konuşmayı etkiliyor mu?ne kadar oldu çektireli, doktorunuza danışıp b vit falan kullansanız belki onun katkısı olur. Büyük ölçüde geçmiş ama Allah başka sıkıntı vermesin
Merhaba, büyük ölçüde geçti ama tam olarak düzelmedi özellikle ruj falan sürerken karıncalanma gibi hissediyorum aynı şekilde çenemi kaşıdığımda falan değişik bir his oluyor… dilde ve dişlerde herhangi bir sorun yok bnde. İşlem esnasında sinire denk geldiğinde iğne uyuşukluğu vs gibi değil his.. panik yapma. Diğer dişimde sinire yakındı onda herhangi bir sorun olmadı. Aynı cerrah çekti işlem süresi kısa sürdü ama bunda uyuşukluk oldu ve hala da az da olsa var
- 18 Temmuz 2024
- 1
- 0
- 1
- 22
merhabalar bende aynı durumu yaşıyorum da uyuşukluk geçti miMerhaba arladaşalar 20 lik diş çektirdim sinire yakındı çekim sırasında dudağımda elektriklenme şeklinde bi his oldu, çene cerrahına çektirdim iyi de bir doktor uyuşukluk geçer dedi ama korkuyorum, başından böyle bir şey geçen var mı? Uyuşukluk ne kadar sürede geçti ya da geçti mi ???