• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 li yaşlarda tüp bebek yapmak zorunda kalanlar

nry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar 22 yaşındayım 6 ay içerisinde hamile kalamazsam tüp bebek yapılıcak çünkü kist ameliyatı oldum ama tekrarlama ihtimali yüksek tekrarlamadan hamile kalmam lazım...şimdi acaba tüp bebek için erkenmi yoksa gereken bumu diye düşünüyorum.bu ve benzer durumda olanlar lütfen paylaşsın...düşünmekten yoruldummmmm:sm_confused::sm_confused:

arkadaşlar 22 yaşındayım 6 ay içerisinde hamile kalamazsam tüp bebek yapılıcak çünkü kist ameliyatı oldum ama tekrarlama ihtimali yüksek tekrarlamadan hamile kalmam lazım...şimdi acaba tüp bebek için erkenmi yoksa gereken bumu diye düşünüyorum.bu ve benzer durumda olanlar lütfen paylaşsın...düşünmekten yoruldummmmm:sm_confused::sm_confused:

canım 22 yaş tüp bebek için çok erken yaa,kaç yıllık evlisin biraz acele etmiyomusun,canım doktorunla paylaştınmı bu düşünceni sonuçta kist miyom çoğu kişide var,dediğim gibi 22 yaş tüp bebek için çok erken be güzelim.geçmiş olsun...a.s.

20 li yaşlat tüp bebekte tutunma açısından en iyi yaşlar endişelenecek bir durum yokki..sacede yumurtaların ilaçlarla geliştirilecek birde yumurtaların alınacak sağlık açısından bir zarar teşkil etmiyor rahatlıkla tedaviye başlayabilirsin zaten seninki bir zorunlulukmuş..bende 24 yaşımda denemiştim ama eşimde sperm olmadığı için yumurtalrım imha edilmişti.
için rahat olsun deneyen biri olarak sakıncasını görmedim

benimde yaş 22 ve tüp bebek tedavisine başladım transfer oldu ve 1nisanı bekliyorum sonuç için erken olabilir ama sonuç belliyse eğer 10 yıl beklemenin alemi yok ki!

Back
X