• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Li Yaşlara Bakım Önerileri (Bilgisi Olanlar BURAYA)

Dalan'ın el ve vücut kremini nemlendirici olarak öneririm hem kokusu çok hoş hem fiyatı uygun hem de böyle bi yumuşaklık kalıcı nemlendirme olamaz.. yoğun nemlendiriclisi de var ama o yağlı biraz, diğeri su bazlı asla cıvık cıvık olmuyor. gözaltın için bence bi kırışık kremi al avonun kremleri bu konuda iyi botox etkisi yapıyormuş.. annem de kullandı hemen etki etti.. bi de burada bir bayan konu açmıştı doğal yollarla gözlatı kırışıklıklarını geçirmiş ama inan ki hatırlamıyorum yöntemi başlığı yemediğiniz hiçbir şeyi yüzünüze sürmeyin olabilir..siyah nokta için clean & skin kullanma asla daha beter yapıyor kıl çıkartıyor. nivea fena değil..Ve burundaki siyah noktaların çoğu aslında minik minik tüylermiş cilt doktoru söylemişti ben merak edip ağda bandını yapıştırıp çektim bi kere çoğu gitti :)

ve ayrıca gül suyundan kimisi memnun değil gözenek açıyor diyor.. leke açıcı güneş koruyucu zaten krem bazlıdır tekrar nemlendirici sürersen cilt hangisini emeceğini şaşırır hangisi etki edecek yani.. leke çıkarıcıyı gece kullanmalısın bence gündüz de güneş koruyucu.. gece de leke giderici ve nemlendirici uygularsın.. ben de senle yaşıtım bu arada..ben maya maskesinin faydasını gördüm cilt tonununu düzgünleştiriyor hep fondoten sürmüş gibi duruyor.. bunun dışında benim cildim yağlı olduğu için sabah-akşam protexle yıkıyorum.. ayda bir falan da niveanın maskesini ya da kil maskesi yapıyorum.. nemlendirici falan kullanamıyorum..sadece kil maskesi yapıp çok kuruttuysam dalanı sürüyorum çok hafif..ve her zaman soğuk suyla yıkıyorum buz gezdiriyorum yüzümde hatta

bnm kış ları sratım senin bahsettigin gibi pul pul oluyor kuruyor. o yuzden yzumu bile yıkamak gelmiyodu.gecen sen salatalık ozlu bi krem suruyordum gun boyu ole kuurluk yapmadı cildimde . tabi gen 2 gün sonra sürmesem yıksam yüzümü gene kuruyor.. yeni bir nemlendirici aldım simdilik memnunum. daha az kuruma var... tamamen gecer mi bu durum bilemiorm.

gsol gozumun altında mor bi cizgi var sinir oluyorum !! bazen kapatıcı suruyorum..

goz altı nemlendiricisi alayım dedm bende 19 yasındayım 20 olcam cok erken alma fln dediler 26 dan sonra kullan diyenler oldu. simdilik almadım..

ekstra kullandıgım onceden sivilcem vardı cok o yuzden kil maskesi almıstım onu ara ara yaprım halen..
makyajımı tonikle siliyorum Clean&skin miydi avondaki simdiey kdr hep onu kullandım problemim yok..
Rosense sabun aldım cildimi yıkamak için ama kullandıgım cilt temizleme kopugum bitmedi için henuz onu kullanmadım.

burnum için yorum yapmıcam ole siyah nokto sorunum yok. hafif kıllar dısında oda ole problem yaratıck bişi degil.

göz altı için kırışık kremi erken bence bende 22 yaşındayım ama kullanmıyorum gerçi sorun yok göz altlarımda ama.

body shop a bakabilirsin e vitaminli göz altı kremini övüyolardı çok.

ve ayrıca gül suyundan kimisi memnun değil gözenek açıyor diyor.. leke açıcı güneş koruyucu zaten krem bazlıdır tekrar nemlendirici sürersen cilt hangisini emeceğini şaşırır hangisi etki edecek yani.. leke çıkarıcıyı gece kullanmalısın bence gündüz de güneş koruyucu.. gece de leke giderici ve nemlendirici uygularsın.. ben de senle yaşıtım bu arada..ben maya maskesinin faydasını gördüm cilt tonununu düzgünleştiriyor hep fondoten sürmüş gibi duruyor.. bunun dışında benim cildim yağlı olduğu için sabah-akşam protexle yıkıyorum.. ayda bir falan da niveanın maskesini ya da kil maskesi yapıyorum.. nemlendirici falan kullanamıyorum..sadece kil maskesi yapıp çok kuruttuysam dalanı sürüyorum çok hafif..ve her zaman soğuk suyla yıkıyorum buz gezdiriyorum yüzümde hatta

canım gözeneklerim dünden beri açılmaya başladı yanaklarımda..ama neden olduğunu bilmiyorum gül suyunu daha dün gece kullandım acaba ondan mı oldu :S hemen bırakırımda bir gecede yapıcağını düşünmüyorum hem önemlide değil kullanmim..ayrıca bu güneş kremi nedense yüzümü daha da yakıyor gibi ama zaten cildim havalar bozuldu bozulalı böyle onla alakası değildir diye düşünüyorum..ayrıca söylediklerin de haklısın öyle yapıcam artık ;) teşekkür ederim cevap verdiğin için :)

bnm kış ları sratım senin bahsettigin gibi pul pul oluyor kuruyor. o yuzden yzumu bile yıkamak gelmiyodu.gecen sen salatalık ozlu bi krem suruyordum gun boyu ole kuurluk yapmadı cildimde . tabi gen 2 gün sonra sürmesem yıksam yüzümü gene kuruyor.. yeni bir nemlendirici aldım simdilik memnunum. daha az kuruma var... tamamen gecer mi bu durum bilemiorm.

gsol gozumun altında mor bi cizgi var sinir oluyorum !! bazen kapatıcı suruyorum..

goz altı nemlendiricisi alayım dedm bende 19 yasındayım 20 olcam cok erken alma fln dediler 26 dan sonra kullan diyenler oldu. simdilik almadım..

ekstra kullandıgım onceden sivilcem vardı cok o yuzden kil maskesi almıstım onu ara ara yaprım halen..
makyajımı tonikle siliyorum Clean&skin miydi avondaki simdiey kdr hep onu kullandım problemim yok..
Rosense sabun aldım cildimi yıkamak için ama kullandıgım cilt temizleme kopugum bitmedi için henuz onu kullanmadım.

burnum için yorum yapmıcam ole siyah nokto sorunum yok. hafif kıllar dısında oda ole problem yaratıck bişi degil.

çok teşekkür ederim canım ama çoğu uzmanlar bu yaşlarda başlanılmalı diyor bende şaşırdım acaba nemlendiricisini kullansammı kullanmasamm mı diye ayrıca çok teşekkür ederim senide bilgilendirirm canım

göz altı için kırışık kremi erken bence bende 22 yaşındayım ama kullanmıyorum gerçi sorun yok göz altlarımda ama.

body shop a bakabilirsin e vitaminli göz altı kremini övüyolardı çok.

canım sadece nemlendirici düşünüyorum çünkü göz altlarım kupkuru umarım birşey olmaz..teşekkür ederm

canım sadece nemlendirici düşünüyorum çünkü göz altlarım kupkuru umarım birşey olmaz..teşekkür ederm

bencede sadece nemlendirici yeterli gelir çünkü bende öyle yapıyorum:)
ama body shop un o serisi güzel nemlendiriciside var göz altıda ağır ürünler değil memnun kalırsın umarım istersen testarlarından bi denekaydirigubbakcemile5:)

ya ben de 23 yaşındayım ama dengesiz beslenme ve yorgunlukla alakalı sanırım alnımda ufak kırışıklıklar izler olmaya başladı
yüzüm mimiksiz dururken bile çizgiler belli olmaya başladı ne tavsiye edersiniz derinleşmeden ne yapmalıyım acaba

mblar 20li yaşlar için ağır bi bakıma gerek yok bence..benim de siyah nokta problemim wardı kim ne söylese yapıodum sonunda kendi kendime buldum çaresini=)karma bi cildim war haftada bir yüzüme yarım limon sürüp kurumasını bekliodum bide t bölgesine yine haftada bir peeling yaptım temizleyici ve peeling olarak neutrogena kullanıyorum.garnier in 3ü1 arada maskesi de güzel banyoda onunla yıkıyorum yüzümü sonra clarins tonik we rosense yoğun nemlendirici kullanıyorum biraz cildin gerginliğini alıyo we yumuşacık yapıo=)uyku düzensizliğinden gözlerimin altında morluklar oluşmaya başladı cildimle ilgili tek sorunum şimdilik bu :umursamaz:

bende peeling uyguluyorum siyah noktalarım için canım..benimde çok kötü morluklarım var ama hala onlar için birşey yapmadım..

Back