- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
- 158
- Konu Sahibi prensesasik
Konu kapanmıştr
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve ayrıca gül suyundan kimisi memnun değil gözenek açıyor diyor.. leke açıcı güneş koruyucu zaten krem bazlıdır tekrar nemlendirici sürersen cilt hangisini emeceğini şaşırır hangisi etki edecek yani.. leke çıkarıcıyı gece kullanmalısın bence gündüz de güneş koruyucu.. gece de leke giderici ve nemlendirici uygularsın.. ben de senle yaşıtım bu arada..ben maya maskesinin faydasını gördüm cilt tonununu düzgünleştiriyor hep fondoten sürmüş gibi duruyor.. bunun dışında benim cildim yağlı olduğu için sabah-akşam protexle yıkıyorum.. ayda bir falan da niveanın maskesini ya da kil maskesi yapıyorum.. nemlendirici falan kullanamıyorum..sadece kil maskesi yapıp çok kuruttuysam dalanı sürüyorum çok hafif..ve her zaman soğuk suyla yıkıyorum buz gezdiriyorum yüzümde hatta
bnm kış ları sratım senin bahsettigin gibi pul pul oluyor kuruyor. o yuzden yzumu bile yıkamak gelmiyodu.gecen sen salatalık ozlu bi krem suruyordum gun boyu ole kuurluk yapmadı cildimde . tabi gen 2 gün sonra sürmesem yıksam yüzümü gene kuruyor.. yeni bir nemlendirici aldım simdilik memnunum. daha az kuruma var... tamamen gecer mi bu durum bilemiorm.
gsol gozumun altında mor bi cizgi var sinir oluyorum !! bazen kapatıcı suruyorum..
goz altı nemlendiricisi alayım dedm bende 19 yasındayım 20 olcam cok erken alma fln dediler 26 dan sonra kullan diyenler oldu. simdilik almadım..
ekstra kullandıgım onceden sivilcem vardı cok o yuzden kil maskesi almıstım onu ara ara yaprım halen..
makyajımı tonikle siliyorum Clean&skin miydi avondaki simdiey kdr hep onu kullandım problemim yok..
Rosense sabun aldım cildimi yıkamak için ama kullandıgım cilt temizleme kopugum bitmedi için henuz onu kullanmadım.
burnum için yorum yapmıcam ole siyah nokto sorunum yok. hafif kıllar dısında oda ole problem yaratıck bişi degil.
göz altı için kırışık kremi erken bence bende 22 yaşındayım ama kullanmıyorum gerçi sorun yok göz altlarımda ama.
body shop a bakabilirsin e vitaminli göz altı kremini övüyolardı çok.
canım sadece nemlendirici düşünüyorum çünkü göz altlarım kupkuru umarım birşey olmaz..teşekkür ederm