20 kilo aldim hamile kalamamin sebebi bu ola bilirmi?

narin_yarim

allahim sen bebeklerimi koru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
179
2
kizlar hic moralim yok ben evlenirken tam 60 kiloydum ama 6 ay sonra tam 80 kilo oldum. hic korunmadik ama hamile kalamadim 8 ay oldu artik. tum tahliller yapildi hormonlar hepsi yerinde sadece gec yumurtluyorum dr. polkistik over dedi ve bir suru ilac verdi.
eskiden beri cok killiyim hep lazer epilasyon yapdim ama killarimdan kurtulamadim
bal+corekotu+tarcin denedim.
sizce baska ne yapsam hamile kala bilirim?
artik tup bebek bile dusunuyorum.

canım biz seninle aynıyız.bende evlendikten sonra tam 25 kilo aldım.1 sene bile olmamıştı.ondan sonra denedik 3.5 yıl olmadı.ama ben bu arada kilo verdim.diyet yaptım spora gittim.sabahın köründe kalkıp yürüyüşe çıktım falan filan.neyse suan hamileyim.5+3 oldum.pkoluyum demişsin.pkolulara genelde kilo verilmesi söylenir.ne kadar kilo verirsen senin için daha iyi.yumurtlamanda düzelir belki.peki birşey sorcam yumurtlama takibine girdinmi hiç sen?

tedavi uyguladin mi? kendiliyindenmi hamile kaldin? bu arada seni tebrik ederim ins. sag salim kucaginada alirsin bebisini canim darisi tum ozleminde olanlarin basina

canım benim yumurtalama sorunum varmıydı bilmiyorum.daha önce okadar çok doktor dolaştık ki..bir sürü test falan filan..ben 4 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim.sonra kist oluştu bende 5 cmlik.onu hallettikten sonra hamileliği kolaylaştırmak için sıkı bir yumurtlama takibiyle ve ardından çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.hemde tek yumurtam olgunlaşmış.tek bir yumurtayla hamile kaldım.

biranda o kadar kılo almışsan troidlerıne de baktır. treoid bozuklugu hem ani kılo aldırır hem gebelıge zaman zaman engel olabılıyor. ınşaallah en kısa zamanda kucagına alırsın bebegını canım. sevgıler

Şekerim eğer yemek yemekten ve hareketsizlikten kaynaklı bir kilo alma ise hamileliği biraz zorlaştırır ama infertilite yaratmaz diye düşünüyorum. Çünkü 90-95 ve 100 üzeri kilo ile hamile kalan çok fazla kişi var. Fakat fazla yemeyip hareketli bünyen varsa ve buna rağmen 20 kilo aldıysan hormon kontrolü yaptır derim. bu arada d.kontrol hapı kullandıysan onun da yan etkisi olmuş olabilir.

Şekerim eğer yemek yemekten ve hareketsizlikten kaynaklı bir kilo alma ise hamileliği biraz zorlaştırır ama infertilite yaratmaz diye düşünüyorum. Çünkü 90-95 ve 100 üzeri kilo ile hamile kalan çok fazla kişi var. Fakat fazla yemeyip hareketli bünyen varsa ve buna rağmen 20 kilo aldıysan hormon kontrolü yaptır derim. bu arada d.kontrol hapı kullandıysan onun da yan etkisi olmuş olabilir.

canim ben aynen soyledigin gibi yemek yemekten ve hareketsizlikten kilo aldim. bekarken aksamlari yemek yemez hep kendimi kontrolde tutardim ve cok haraketliydim.
troidlerime falan baktik hepsi yerinde gulkurusucum.

aHA!! Benden başkalarıda varmış kızlar bende evleninde 70 kg dım sonra ben de 22 kg aldım çok fenayım:KK43: Daha sonra 2.5 sene doğum kontrol hapı kullandım. Baktım kilo veremicem bende gebe kalmaya karar verdim 3. ayda gebe kaldım ikiz gebelik oldu 3. ayımda kürtaj olmak zorunda kaldım tekrar gebe kalmaya çok korkuyorum cesaret edemiyorum yaa. mafoldumben

aHA!! Benden başkalarıda varmış kızlar bende evleninde 70 kg dım sonra ben de 22 kg aldım çok fenayım:KK43: Daha sonra 2.5 sene doğum kontrol hapı kullandım. Baktım kilo veremicem bende gebe kalmaya karar verdim 3. ayda gebe kaldım ikiz gebelik oldu 3. ayımda kürtaj olmak zorunda kaldım tekrar gebe kalmaya çok korkuyorum cesaret edemiyorum yaa. mafoldumben

kizlar hic moralim yok ben evlenirken tam 60 kiloydum ama 6 ay sonra tam 80 kilo oldum. hic korunmadik ama hamile kalamadim 8 ay oldu artik. tum tahliller yapildi hormonlar hepsi yerinde sadece gec yumurtluyorum dr. polkistik over dedi ve bir suru ilac verdi.
eskiden beri cok killiyim hep lazer epilasyon yapdim ama killarimdan kurtulamadim
bal+corekotu+tarcin denedim.
sizce baska ne yapsam hamile kala bilirim?
artik tup bebek bile dusunuyorum.

doktorun hangi ilaçları verdi bilmiyorum.. ama mesela ben 3 ay klomen kullandım işe yaramadı.. 4. ayda kendim glucophage kullandım ve hamile kaldım canım... ben de polikistik overliydim ve glucophage bende işe yaradı.. inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın...

Canım kilo vermenin bence çok yararı olur
Ama bunun için kararlı olmak lazım
Kilo işini beyinde bitirmek gerekiyor yoksa olmuyor
Ben kendim buna en iyi örneğim
Çevre ne derse desin kendim kilo vereceğim diye kararlılık göstermeden kilo veremiyorum ,kendim de istesem bile
Ama beynimi ikna etmişsem verebiliyorum
Bende evlendikten sonra 64ten 71e çıktım
Ama bu aralar artık kilo vermeye niyet ettim ve beynimi de ikna ettim gibi
Hayırlısı bakalım
Allah hepimize yardım etsin

X