Sonuç ne oldu acaba kız mı erkek mi merak ettim bendeMerhaba hamişlerim şimdi size içimi döküp anlatmak istiyorum 13. Hafta ve 14. Haftada Osmaniye'de özel hastanede bebeğime erkek dendi ve pipi resmini elime verdiler şimdi 21. Haftadayim ishalden kontrole gittiğimde bu kıza benziyor bacak arasında bir çıkıntı göremedim he varsada kordona benzetiyorum dedi 5 Nisan'da detaylı ultrasonum var orda detaylı kesin sonuç alırsın dedi hazırlık yapma dedi şimdi size soruyorum bu pipi değilmi ?
Sonuc belli olmustur merak ettim insaAllah yazarsinizMerhaba hamişlerim şimdi size içimi döküp anlatmak istiyorum 13. Hafta ve 14. Haftada Osmaniye'de özel hastanede bebeğime erkek dendi ve pipi resmini elime verdiler şimdi 21. Haftadayim ishalden kontrole gittiğimde bu kıza benziyor bacak arasında bir çıkıntı göremedim he varsada kordona benzetiyorum dedi 5 Nisan'da detaylı ultrasonum var orda detaylı kesin sonuç alırsın dedi hazırlık yapma dedi şimdi size soruyorum bu pipi değilmi ?
Hahah yok yok çok güzel bir oğlum geliyor hatta bu kız olma ihtimali söyledikten sonra girdiğim detaylı ultrasonda direk bacak arası açık bir şekilde pipisiyle karşıladı oğlum o kadar alınmış ki çocuk ultrason gününe kadar öyle durmuştur eminim kanitlayamamSonuc belli olmustur merak ettim insaAllah yazarsiniz
Erkek erkekSonuç ne oldu acaba kız mı erkek mi merak ettim bende
MasaAllah canim saglicakla al kucagina insaAllah. Pipi bariz belliydi de bazen olabiliyor evet gobek bagi cikiyor ben kafa yapisindan teoriye gore kesinn erkek dedimHahah yok yok çok güzel bir oğlum geliyor hatta bu kız olma ihtimali söyledikten sonra girdiğim detaylı ultrasonda direk bacak arası açık bir şekilde pipisiyle karşıladı oğlum o kadar alınmış ki çocuk ultrason gününe kadar öyle durmuştur eminim kanitlayamam
Aminn inşallahSağlıkla doğsun inşallah
Evet ben pipi görselini ilk alınca hiç daha cinsiyeti sorgulamadim yanılma o bu hiç ihtimal vermiyordum ama yanilanlari da görünce bir sorgulatayim diye düşündüm çocuğu da alindirdik içerde boş yere küs gelmese iyidirMasaAllah canim saglicakla al kucagina insaAllah. Pipi bariz belliydi de bazen olabiliyor evet gobek bagi cikiyor ben kafa yapisindan teoriye gore kesinn erkek dedim
Bariz bacak arasında var canım erkek gibi ama emin olmak için ayrıntılıyi bekleyebilirsin tabi sağlıklı olsun hayırlısı olsun inşallahMerhaba hamişlerim şimdi size içimi döküp anlatmak istiyorum 13. Hafta ve 14. Haftada Osmaniye'de özel hastanede bebeğime erkek dendi ve pipi resmini elime verdiler şimdi 21. Haftadayim ishalden kontrole gittiğimde bu kıza benziyor bacak arasında bir çıkıntı göremedim he varsada kordona benzetiyorum dedi 5 Nisan'da detaylı ultrasonum var orda detaylı kesin sonuç alırsın dedi hazırlık yapma dedi şimdi size soruyorum bu pipi değilmi ?
sanki pipisi var kiza benzemiyo hocMerhaba hamişlerim şimdi size içimi döküp anlatmak istiyorum 13. Hafta ve 14. Haftada Osmaniye'de özel hastanede bebeğime erkek dendi ve pipi resmini elime verdiler şimdi 21. Haftadayim ishalden kontrole gittiğimde bu kıza benziyor bacak arasında bir çıkıntı göremedim he varsada kordona benzetiyorum dedi 5 Nisan'da detaylı ultrasonum var orda detaylı kesin sonuç alırsın dedi hazırlık yapma dedi şimdi size soruyorum bu pipi değilmi ?