20 haftalik ama...

&

♥ Cleo ♥

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi ♥ Cleo ♥
slm arkadaslar. 19+6 gunlukken hissetmistim bebegimi sanki. suan 20+1 gunluk. 2-3 gundur hic hissetmiyorum cok endiseliyim. artik bebegimi hissetmem gerekmiyormuydu? bebegini gec hissedenler var mi? lutfen cvp yazin noluuurrr....

• Konu Sahibi ♥ Cleo ♥
canımm endişelenmee 22. haftaya kadar hissedersinn
hareketleri o kadar hafif kii anlamıyo olabilirsinn..
çok hafif bi kıpırtı oluyoo.
sırt üstü yat ve sessiz bi yerdee ve dinlee muhakkak hissedersinn. ama çok büyükk bişey bekleme hafif bi kıpırtı olucak canım

• Konu Sahibi ♥ Cleo ♥
endiselenme canim...
ben 16.haftamdayim bir haftadir hissediyorum
bazen kipirdamayinca endise oluyor bendede
o anda hafif gobegime dokunuyorum hemen tepki veriyor..
zaten cok guclu olmadiklari icin bu aylarda normal yani hissetmemen..

• Konu Sahibi ♥ Cleo ♥
Benimde öyle olmuştu, 2-3 gün hissetmedim şimdi 22 haftalığım düzeldi ama bu tür şeyler çok normalmiş arkadaşım bende geçen hafta hissetmedim birara çok korktum ağladım falan...Çikolatalı dondurma ye, bak birazdan kımıldar...

• Konu Sahibi ♥ Cleo ♥
♥ Cleo ♥;2824844 .!.:
slm arkadaslar. 19+6 gunlukken hissetmistim bebegimi sanki. suan 20+1 gunluk. 2-3 gundur hic hissetmiyorum cok endiseliyim. artik bebegimi hissetmem gerekmiyormuydu? bebegini gec hissedenler var mi? lutfen cvp yazin noluuurrr....

cnm endişelenme ben 16. haftamdan itibaren hissettim ama ben kilo alamadığım için ve bebekte çok hareketli olduğu için erken hissetmişim. zaman zaman yavaşlama oluyordu 4-5 günü hissediyosam 2-3 günü hissedemeyebiliyodum doktoruma sölediğimde anne yorulursa bebeğin hareketlerinde yavaşlama olur harekette etmeyebilir demişti şimdi 31. haftamdayım ve büyüdüğü için hıçkırığını bile hissediyorum hatta kemikleri çok fena batıyor:dance:

• Konu Sahibi ♥ Cleo ♥
canım hi,ç endişelenme bebek her zaman kıpırdayacak değil ya uyuyolar onlar sureklı kıpırdadığındada o an sen hareketlısındır anlayamamışsındır takmayın kafanıza bunları bişey olsa zaten vucudun alarma gecer belırtı gösterır allah korusun tabıkıde hepımızın bebişlerını ve hamişlerı

• Konu Sahibi ♥ Cleo ♥
bebek anne karnındayken uyku/uyanıklık pozisyonuna gırıyor.belkı gunduz saatlerıbde sen onu dınlemye calıştığındauyuyor oluyor,gece hareketlenıyordur,onu da sen duymuyorsundur.
bende bazen tüm gun minik minik hıssettiğim oluyor,1 gunde 1-2 kere güçlü hissettiğim oluyor bazen de hıc hıssetmıyorum.endıselncek bır sey yok.doktorunda soyler zaten.bıraz daha buyusun annesi bak ozman sana kendını sureklı hatırlatcak ,hıc rahat vemıyecek.yaptığı her hareketı hıssettirecek..

• Konu Sahibi ♥ Cleo ♥
endiselenmene gerek yok bence
bende senin gibi cok korkuyodum daha kucuk oldugu icin hareket etselerde zor hissediyoruz birde sen cok hareketliysen o zamanda hissetmeye bilirsin

• Konu Sahibi ♥ Cleo ♥
kizlar ben 15 haftalik hamileyim sizce simiden kipirtilarini hissetmek mumkunmu

• Konu Sahibi ♥ Cleo ♥
bendede 17.ci haftadan sonra ara ara hissediyodum 1 gun hissetmesem 1 gun hissediyodum ama son 4 gundur hissetmiyorum 21 haftalik oldu çok korkuyorum içime sikintilar basio tatli seyler yiyoum tik yok rabbim kimsenin korktuguna ugratmasin ins.

• Konu Sahibi ♥ Cleo ♥
Çok endişeleniyorsan Melek sesleri angelsounds diye arama yap. 130 liraya bi alet satılıyor, bebeğin kalp atışlarını dinlemek mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…