Merhaba arkadaşlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şöyle anlatıyım bir hafta önce hiç hayatım boyunca bilmediğim duymadığım yaşamadığm bir şekilde sol tarfta toplanma oldu sertlik yani bir dk sürdü ve geçti çok korkmuştum kimi bebek dayıyor kendini dedi kimi kasılma neyse pek kulak asmadim bir iki gün sonra gün içinde daha da sıklaşmaya başladı bir sağ da bir sol da toplanma sertlik hissi çok garip tuhaf bir his üst üste olunca korktum birgün daha bekledim diğer günde aynı şekilde olunca devlet hastanesine randevu aldım kendi doktorum randevusuz asla bakmaz bari devlete gidiyim dedim dokturun beni dinlemesini bırakın umursamadı bile ağrı kesici iç dedi bebek iyi dedi gönderdi neyse dedim haftaya zaten detaylı ultrason var o zamana kadar dayanırım sonra googleden araştırmaya başladım yok erken doğum yok servikal kısalık ben çok korktum sabah oldu yine kasılmalar başladı ağladım doktorumu aradım lütfen bakın böyle böyle oluyor dedim gel dedi gittim rahim uzunluğuna baktı iyi dedi plesentaya baktı rahim ağzından uzak dedi sorun görünmüyor dedi ama kasilmalari engeliyelim dedi pruloton iğne vurdu ve magnezyum verdi eğer yine tekrarlarsa gel dedi iğneden sonra bir iki kere oldu birdaha olmadı çok korkuyorm neden olabilir 3 yıldan sonra mucize bebeğim geldi sorun görünmüyor ama niye böyle
lutfen benim gibi olan varmi