şuan 35 lik bir jagermeister devirmiş biri olarak 20 günlük bir atı bilen yiyebilirim o yüzden vedat abiye bişey diyemiyorum
hahahaha imzamdaki kediden uzak dur çes
şuan 35 lik bir jagermeister devirmiş biri olarak 20 günlük bir atı bilen yiyebilirim o yüzden vedat abiye bişey diyemiyorum
Ooh yarasınşuan 35 lik bir jagermeister devirmiş biri olarak 20 günlük bir atı bilen yiyebilirim o yüzden vedat abiye bişey diyemiyorum
Bize de ayirsaydin biraz jagerden... Kuzuyla ilgilenmiyorum, şu an iki Shot jager alırım rakinin üstüne cila olarak.
Ahahaha cidden miay biri beni jager dedim diye kiblemiş, kendini devlet televizyonunda, kk yı da rtük sandı herhal, buzlama yapalım bari
haklısın istese paylaşırdım halbuki ://Ahahaha cidden mi
Kötü niyetli düşünme chess belki canı çekmiştir de "olan var olmayan var" diye kiblemiştir
Ay hiç güleceğim yoktu
O kadar yorgunum ki bak dolapta buz gibi b**a var (sansürledim kiblenmeyeyim), içmeye halim yok. Yoksa ben de kiblerdim seni.haklısın istese payşaşırdım halbuki ://
şaka şaka paylaşmazdım
O kadar yorgunum ki bak dolapta buz gibi b**a var (sansürledim kiblenmeyeyim), içmeye halim yok. Yoksa ben de kiblerdim seni.
Ahaha ya senin jagerini kibliyorlarsa benim kimbilir ne kiblerim vardır amanin tırstım.buzla şekerim buzla, çoluk çocuğun bedensel ve ruhsal gelişimiyle oynama hatta +18 yazalım