- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
Ahaha ya senin jagerini kibliyorlarsa benim kimbilir ne kiblerim vardır amanin tırstım.
in vino veritas , marilyn monroe kızlar kalkın gidelim.
valla cigara migara da demeyin ha, dumansız kamu spotu olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha ya senin jagerini kibliyorlarsa benim kimbilir ne kiblerim vardır amanin tırstım.
Cigaram falan yok bak o konuda temizim. Birkaç kere nargile demiş olabilirim ama hala banlanmadığıma göre nargile yazabiliyorum demek ki.valla cigara migara da demeyin ha, dumansız kamu spotu olun
Cigaram falan yok bak o konuda temizim. Birkaç kere nargile demiş olabilirim ama hala banlanmadığıma göre nargile yazabiliyorum demek ki.
Efenim buradan bütün forum ahalisini sigara ve alkolün kötü etkilerine karşı uyarıda bulunmayı bir borç bilirim. Lütfen kullanmayın, kullandırtmayın. Ben şahsen hiç hazzetmem.
Mune chess'i dışarı alabilir miyiz acabaağYani jagerin alkol oranı 35, rakı, votka, viski diyenler iu olmalı bence, şarap diyenler hafif alkollü klasmanına girdiğinden uyarı alsın bari
Ben varken sekerlik sana dusmez bu forumda..şeker bi insanım bana düşmanlık beslenmesine alışık değilim napam
Ahaha ya senin jagerini kibliyorlarsa benim kimbilir ne kiblerim vardır amanin tırstı
Psikolojisi bozuk kuzular mı??Sevdiğimiz bir canlı görünce (bebek, kedi vs..) oyy kuzum yerim seni yerim deriz, yani kuzuları yemeye programlanmış bir cinsiz
Kuzuların sessizliği filmi ilk çıktığındada ortada psikolojisi bozuk kuzular var diye düşünmüştüm Tabi çocuk sayılırdım :)
Kuzuları çook seviyorum, oğlaklarada bayılıyorumm..
Süt kuzusu olayınada cidden sıcak bakmıyorum.. Çok üzücü..
Psikolojisi bozuk kuzularSevdiğimiz bir canlı görünce (bebek, kedi vs..) oyy kuzum yerim seni yerim deriz, yani kuzuları yemeye programlanmış bir cinsiz
Kuzuların sessizliği filmi ilk çıktığındada ortada psikolojisi bozuk kuzular var diye düşünmüştüm Tabi çocuk sayılırdım :)
Kuzuları çook seviyorum, oğlaklarada bayılıyorumm..
Süt kuzusu olayınada cidden sıcak bakmıyorum.. Çok üzücü..
Filmi seyretmeden önce öyle düşünmüştüm Sanırım 1991-92 o zamanlarPsikolojisi bozuk kuzular mı??
Oğlakları yimek için değil sevmek için dediydimPsikolojisi bozuk kuzular
Ama o oğlaklara bayılma kısmı olmamış, oğlak yimek yasak
Hiiii yamyamlıbilinmeyen oğlak mı yidin O beslediğin oğlağı da kestiniz yidiniz di miOğlakları yimek için değil sevmek için dediydim
Hatta çocukken annemlerin ev müstakildi merkezde, bahçe içinde ve ben orada oğlak beslemişliğimde var
Hayatımda ilkkez oğlak etinide Ankarada yedim bilmeyerek,
ama tadı güzeldi yav