20 günlük evliyim hala karı koca olamadık ( yardımlarınızı bekliyorumm)

sertleşmeme sorunu yok sadece çabuk sönme durumu var hani öyle diyeyim sertleşiyor çabuk sönüyor

"kusura bakmayın ya şimdi farkettim detaya gerçekten çok fazla girmişim lütfen tekrar kusuruma bakmayın 20 gündür bu durum yaşanınca bir anda paylaştım istemsiz tüm durumu tekrar tüm üye arkadaşlardan özür dilerim"
esinde eroksiyon sorunu var canim insallah halle olur bir doktora gidin derim

ikimizde çok istekliyiz
Canim bence heyecandan olabilir bu bahsettiginiz şey. Ilk okuyunca vajinusmus sandim ama bence geçici bir durum sizin ki. Film izleyin, enerji veren yiyecekler yiyin, sonunda mutlaka cinsellik olmali gibi kendinizi zorlayıcı seyler düşünmeden keyif alarak vakit geçirin.

Canim bence heyecandan olabilir bu bahsettiginiz şey. Ilk okuyunca vajinusmus sandim ama bence geçici bir durum sizin ki. Film izleyin, enerji veren yiyecekler yiyin, sonunda mutlaka cinsellik olmali gibi kendinizi zorlayıcı seyler düşünmeden keyif alarak vakit geçirin.
20 gün olunca hani süreç uzadıkça canımızı sıkıyor bu durum inanın olmayacak diyorum ben heralde eşim umutlu ama olcak diyor

gitmedim,gitmek de istemiyorum...çocuk istedik allah verdi, gerisimühim değil, içime bişilerin girmesihissi berbat ediyo beni, sanki bana zarar verecekmiş sanki ölecekmişim gibioluyorum
Evlilik böyle sürdürülür mü ya. Ciddi psikolojik destek almak zorundasınız. Eşiniz mecbur mu bu durumu yaşamaya. Hakkınız yok.

inşallah ya inanın zaman geçtikçe üzerimde huzursuzluk yaratıyor bir taraftan annem soruyor oldu mu filan diye artık ağzılarını kapatmak için mecbur oldu dedik
:KK43:
Oldu de geç. Üzme kendini bebe yağı sürsün esin . Sende o bolgene sür. Kolay olacaktır emin ol. Eşin biraz fazla sürsün. Haberini bekliyorum

inşallah ya inanın zaman geçtikçe üzerimde huzursuzluk yaratıyor bir taraftan annem soruyor oldu mu filan diye artık ağzılarını kapatmak için mecbur oldu dedik
:KK43:
Ya milleti neden evliliğinize karıştırıyorsunuz ki? Anne de olsa o anlar ozeldir. Bence yanlis yapmissiniz... ama en azindan artik sıkıştırmazlar.
Zaman gectikce sıkıntı yapiyorum diyorsun ya bence yapmamaya çalış. Yoksa bu yasadigin stres sizi daha da zorlayabilir. Ve bence eşinede bu durumu cok umursamiyormus gibi hissettir. Sizin yasadiginiz sıkıntı adamda böyle heyecana ,yapmak zorundaymis hissine dolayisiyla sertleşme problemine neden olmuş olabilir.

Oldu de geç. Üzme kendini bebe yağı sürsün esin . Sende o bolgene sür. Kolay olacaktır emin ol. Eşin biraz fazla sürsün. Haberini bekliyorum
Tamam Allah razı olsun ya inanın bu konuyu burada konuşmak istemezdim ama inanın çok mutsuzum bu konuda ondan dolayı bayanız hepimiz onun için belki akıl verecek ve bana tavsiyelerde buluncak birileri çıkar diye düşündüm çünkü aileler bu konuda neden olmuyor işte gençsiniz vs vs yorumları yapacağını biliyoruz

elletme gösterme demeyi geçtim bu olayın zevk alınmaaycak, acı verici bişey olduğunu anlatanlar asıl problem. burada bi konu vardı. kız nişanlı. bi tandığı duvara kan fışkırdı vs demiş. korkuyodu. ben de duydum bi arkadaşımdan. bi tandığı üç gün sıcak suda, leğende oturdum vs demiş. yani ne kadar saçma ve gereksiz. sonra millet bunun yapılması çok zor, güç, olağanüstü bişey sanıyor.
halbuki en fazla 10 15 dk biten bir sey oyle cok aci vericide degil kendimizi kasmasak ic acimaz bence ama bu toplum tarafindan o kadar bilinc altimiza isleniyor ki ilk gece korkusu ben esimi o kadar sevmene bana ogun yabanci biri gibi gelmisti halbuki 10 15 dk sonra korkacak hic bir sey yokmus bunda bu kadar dedim ama esim bazen bana der ki sanki seni olduruyorum neden kasiyosun kendini bu kadar der ki 5 senelik evliyin oylesine anlatmak istedim ayip olmamistir umarim

Tamam Allah razı olsun ya inanın bu konuyu burada konuşmak istemezdim ama inanın çok mutsuzum bu konuda ondan dolayı bayanız hepimiz onun için belki akıl verecek ve bana tavsiyelerde buluncak birileri çıkar diye düşündüm çünkü aileler bu konuda neden olmuyor işte gençsiniz vs vs yorumları yapacağını biliyoruz
Evet olsun bişey olmaz burda böyle çok konu var sokma canını. Dediğimi uygula. Güzel haberlerini bekliyoruz

olmadıkca daha kasıyorsundur kendini hatta olmıycak yapamıycam dusunceleri asıl neden cunku psikolojik olarak kendini hazırlayamıyorsun bu sefer olmalı diye dusunme olursa olur olmazsa sonra diye dusun hep

Sen kendini sıktığn için eşinde girmeye çalıştıkça tatmin oluyordr herhalde.. bebe yağını tuttum deneyebilirsnz :)

gitmedim,gitmek de istemiyorum...çocuk istedik allah verdi, gerisimühim değil, içime bişilerin girmesihissi berbat ediyo beni, sanki bana zarar verecekmiş sanki ölecekmişim gibioluyorum
Bence tedavi olun eşinize de yazık. Ben de ilk bir ay yaşadım sonra başardık çok şükür. İçine giren demir değil ki . Bu durumu kabullenmeyin üstüne gidin. Neden ölesiniz ki . Uyuşturucu sprey ve kremler var onları kullanmayı deneyin

Back
X