20 günlük evliyim hala karı koca olamadık ( yardımlarınızı bekliyorumm)

Evlenene kadar aman elletme gösterme. Evlendiğin gece tam performans bekle. Olmuyor tabi. Sorun sende değil ülkenin zihniyetinde...

elletme gösterme demeyi geçtim bu olayın zevk alınmaaycak, acı verici bişey olduğunu anlatanlar asıl problem. burada bi konu vardı. kız nişanlı. bi tandığı duvara kan fışkırdı vs demiş. korkuyodu. ben de duydum bi arkadaşımdan. bi tandığı üç gün sıcak suda, leğende oturdum vs demiş. yani ne kadar saçma ve gereksiz. sonra millet bunun yapılması çok zor, güç, olağanüstü bişey sanıyor.

Konunuzu düzenleyin ayrıntıları silin bence.
En azından bundan sonra okuyacaklar için.
Ve konu +18 olduğu için taşınabilir yazamazsınız.

elletme gösterme demeyi geçtim bu olayın zevk alınmaaycak, acı verici bişey olduğunu anlatanlar asıl problem. burada bi konu vardı. kız nişanlı. bi tandığı duvara kan fışkırdı vs demiş. korkuyodu. ben de duydum bi arkadaşımdan. bi tandığı üç gün sıcak suda, leğende oturdum vs demiş. yani ne kadar saçma ve gereksiz. sonra millet bunun yapılması çok zor, güç, olağanüstü bişey sanıyor.
çok haklısınız ya eskiden beri öğretilen durum dediğiniz gibi

sertleşmeme sorunu yok sadece çabuk sönme durumu var hani öyle diyeyim sertleşiyor çabuk sönüyor

"kusura bakmayın ya şimdi farkettim detaya gerçekten çok fazla girmişim lütfen tekrar kusuruma bakmayın 20 gündür bu durum yaşanınca bir anda paylaştım istemsiz tüm durumu tekrar tüm üye arkadaşlardan özür dilerim"

Bu da sertleşme sorunudur. Muhtemelen sorun sende değil eşinde. Üroloğa görünse iyi olur. Tecrübesi sıfır olan iki insan evlenince böyle şeylerin yaşanması çok olası.

Hanımlar siz de amma nazik çıktınız, ne var kızın anlatımında?

Merhabalar olsun arkadaşlar benim şöyle bir sıkıntım var 20 günlük evliyim eşimle tam manasıyla cinsellik olarak karı koca olamadık doktora gittik psiokologa kas gevşetici filan verdi faydasını gördüm fakat hala birleşme olmadı geçici bir durum mudur?
bununla alakalı lütfennn tecrübe ve yardımlarınızı,önerilerinizi alabilir miyim????????

<< arkadaşlar konuyu daha detaysız düzeltmiş şekilde sordum şuanda,,önceki detaya fazla inmemden ötürü lütfen kusuruma bakmayın >>

vajismus diye birşey duyduun mu bi arastır

gerçekten düzelir mi? inanın öyle bir hale gel
Bu da sertleşme sorunudur. Muhtemelen sorun sende değil eşinde. Üroloğa görünse iyi olur. Tecrübesi sıfır olan iki insan evlenince böyle şeylerin yaşanması çok olası.

Hanımlar siz de amma nazik çıktınız, ne var kızın anlatımında?
çok teşekkür ederim şöyle diyeyim sertleşme sorunu yok hemen sertleşiyor ancak birleşme esnasında tam olmayınca sönüyor :( :( yani üroloğa gittik balayında iken hani içimiz rahat olsun diye kendisi anlattı doktor bence sizinki pskiologluk dedi psikoloğa gittik hani tekrar görnünmek mi gerekir acaba? ya da zamanla olur mu ki?

Saçmalıklar işte. İnsanları o kadar derinden psikolojik etkiliyolar ki ne kadar büyük cahiliyet bu hurafeler..
15 gün önce evlendim. Ben ki rahat yaşam tarzı olan açık görüşlü biri olarak nitelendiririm kendimi ama ben bile bi gerildim evlenmeden kısa süre önce. Cidden hiçbişey yok, çok doğal, çok güzel bişey aslında. İnsanları korkuta korkuta bu tarz şeylerden soğutan zihniyetlere yazıklar olsun gerçekten.

gerçekten düzelir mi? inanın öyle bir hale gel

çok teşekkür ederim şöyle diyeyim sertleşme sorunu yok hemen sertleşiyor ancak birleşme esnasında tam olmayınca sönüyor :KK43: :KK43: yani üroloğa gittik balayında iken hani içimiz rahat olsun diye kendisi anlattı doktor bence sizinki pskiologluk dedi psikoloğa gittik hani tekrar görnünmek mi gerekir acaba? ya da zamanla olur mu ki?

Sertleşip sertliği kaybetmek de sertleşme problemidir işte. Onu anlatıyorum sana.
Muhtemelen psikolojiktir. İkiniz de çok tecrübesizsiniz çinkü. Doğru yolda olduğunuzdan emin misiniz? Birkaç film falan izleyin. Bir tanıdığımın başına gelmişti çünkü yıllar önce. Hiç olmayacak yeri zorluyorlarmış. Hiç gülmeyin ikisi de üniversite mezunu koca insanlardı. Belli olmaz yani.

Bir de biraz alkol almayı deneyin, ikinizin de rahatlamaya ihtiyacı varsanırım.

Saçmalıklar işte. İnsanları o kadar derinden psikolojik etkiliyolar ki ne kadar büyük cahiliyet bu hurafeler..
15 gün önce evlendim. Ben ki rahat yaşam tarzı olan açık görüşlü biri olarak nitelendiririm kendimi ama ben bile bi gerildim evlenmeden kısa süre önce. Cidden hiçbişey yok, çok doğal, çok güzel bişey aslında. İnsanları korkuta korkuta bu tarz şeylerden soğutan zihniyetlere yazıklar olsun gerçekten.
aynen inanın size %100 katılıyorum peki siz de yeni evlisiniz yani ne yapmalıyım yani bu birleşme konusunda tam aynı evdeyiz karı koca olarak fiilen olamadık :/ :/

Back
X