- Konu Sahibi Huzur kalplerde
- #21
Düzelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenene kadar aman elletme gösterme. Evlendiğin gece tam performans bekle. Olmuyor tabi. Sorun sende değil ülkenin zihniyetinde...
yani bilmem içinden geçenleri söyledim ya inanın sadece detaya çok girmişim tekrar kusuruma bakmasın tüm üyelervalla çok güzel söylemişsiniz . tam içimdekiler yani ,
saçmalamayın sadece detaya farkında olmadan inmişim o kadar lütfenPorno hikaye sitesine hos geldik
Super oldu gercekten
çok detaya girmişsin hoş olmamış.yani bilmem içinden geçenleri söyledim ya inanın sadece detaya çok girmişim tekrar kusuruma bakmasın tüm üyeler
Evlenene kadar aman elletme gösterme. Evlendiğin gece tam performans bekle. Olmuyor tabi. Sorun sende değil ülkenin zihniyetinde...
çok haklısınız ya eskiden beri öğretilen durum dediğiniz gibielletme gösterme demeyi geçtim bu olayın zevk alınmaaycak, acı verici bişey olduğunu anlatanlar asıl problem. burada bi konu vardı. kız nişanlı. bi tandığı duvara kan fışkırdı vs demiş. korkuyodu. ben de duydum bi arkadaşımdan. bi tandığı üç gün sıcak suda, leğende oturdum vs demiş. yani ne kadar saçma ve gereksiz. sonra millet bunun yapılması çok zor, güç, olağanüstü bişey sanıyor.
sertleşmeme sorunu yok sadece çabuk sönme durumu var hani öyle diyeyim sertleşiyor çabuk sönüyor
"kusura bakmayın ya şimdi farkettim detaya gerçekten çok fazla girmişim lütfen tekrar kusuruma bakmayın 20 gündür bu durum yaşanınca bir anda paylaştım istemsiz tüm durumu tekrar tüm üye arkadaşlardan özür dilerim"
Merhabalar olsun arkadaşlar benim şöyle bir sıkıntım var 20 günlük evliyim eşimle tam manasıyla cinsellik olarak karı koca olamadık doktora gittik psiokologa kas gevşetici filan verdi faydasını gördüm fakat hala birleşme olmadı geçici bir durum mudur?
bununla alakalı lütfennn tecrübe ve yardımlarınızı,önerilerinizi alabilir miyim????????
<< arkadaşlar konuyu daha detaysız düzeltmiş şekilde sordum şuanda,,önceki detaya fazla inmemden ötürü lütfen kusuruma bakmayın >>
gerçekten düzelir mi? inanın öyle bir hale gelDüzelir
çok teşekkür ederim şöyle diyeyim sertleşme sorunu yok hemen sertleşiyor ancak birleşme esnasında tam olmayınca sönüyorBu da sertleşme sorunudur. Muhtemelen sorun sende değil eşinde. Üroloğa görünse iyi olur. Tecrübesi sıfır olan iki insan evlenince böyle şeylerin yaşanması çok olası.
Hanımlar siz de amma nazik çıktınız, ne var kızın anlatımında?
saçmalamayın sadece detaya farkında olmadan inmişim o kadar lütfen
evet duydum zaten ilk o niyetle gittik hastaneye psikolog hani rahatlamam için iyi bir ilaç verdi ben rahatladım şimdi eşimle ilgili olan sıkıntıyı aşamadıkvajismus diye birşey duyduun mu bi arastır
2,5 yıl uzun süreç değil mi? doktora filan gittiniz mi?2,5 yıldır biz de öleyiz atıkumrumda da değil, sorun bende
gitmedim,gitmek de istemiyorum...çocuk istedik allah verdi, gerisimühim değil, içime bişilerin girmesihissi berbat ediyo beni, sanki bana zarar verecekmiş sanki ölecekmişim gibioluyorum2,5 yıl uzun süreç değil mi? doktora filan gittiniz mi?
Saçmalıklar işte. İnsanları o kadar derinden psikolojik etkiliyolar ki ne kadar büyük cahiliyet bu hurafeler..elletme gösterme demeyi geçtim bu olayın zevk alınmaaycak, acı verici bişey olduğunu anlatanlar asıl problem. burada bi konu vardı. kız nişanlı. bi tandığı duvara kan fışkırdı vs demiş. korkuyodu. ben de duydum bi arkadaşımdan. bi tandığı üç gün sıcak suda, leğende oturdum vs demiş. yani ne kadar saçma ve gereksiz. sonra millet bunun yapılması çok zor, güç, olağanüstü bişey sanıyor.
gerçekten düzelir mi? inanın öyle bir hale gel
çok teşekkür ederim şöyle diyeyim sertleşme sorunu yok hemen sertleşiyor ancak birleşme esnasında tam olmayınca sönüyor![]()
yani üroloğa gittik balayında iken hani içimiz rahat olsun diye kendisi anlattı doktor bence sizinki pskiologluk dedi psikoloğa gittik hani tekrar görnünmek mi gerekir acaba? ya da zamanla olur mu ki?
aynen inanın size %100 katılıyorum peki siz de yeni evlisiniz yani ne yapmalıyım yani bu birleşme konusunda tam aynı evdeyiz karı koca olarak fiilen olamadık :/ :/Saçmalıklar işte. İnsanları o kadar derinden psikolojik etkiliyolar ki ne kadar büyük cahiliyet bu hurafeler..
15 gün önce evlendim. Ben ki rahat yaşam tarzı olan açık görüşlü biri olarak nitelendiririm kendimi ama ben bile bi gerildim evlenmeden kısa süre önce. Cidden hiçbişey yok, çok doğal, çok güzel bişey aslında. İnsanları korkuta korkuta bu tarz şeylerden soğutan zihniyetlere yazıklar olsun gerçekten.