- 21 Nisan 2016
- 817
- 289
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Merhabalar olsun arkadaşlar benim şöyle bir sıkıntım var 20 günlük evliyim eşimle tam manasıyla cinsellik olarak karı koca olamadık balayına gittik 7 gün kaldık orda da olamadık çünkü o zamanlar kendimi kasıyordum ve hatta balayında doktora gittik önce ürülog sonra psikolog ve sorun yapmamız gerektiğini söylediler bana psikolog kas gevşetici verdi rahatlamam için ve hapın faydasını gördüm dedik ki döndüğümüzde evimizde ilişkiye gireriz döndük ama hala bir türlü beceremiyoruz şöyle bir durum oluyor eşimle ön sevişmemiz mükemmel inanılmaz istekli arzulu fakat eşimin penisi benim vajinama girerken tam o sırada hemen sönüyor yani tam isteğe geliyoruz,artık kendimi kasmıyorum,bacaklarımı iyice açıyorum yada daha çok açmam gerekecek o sırada eşimle tam birleşeceğimiz sıra içime girmeye başlıyor ve o sırada eşim galiba girdirmeyi beceremiyor yada tam olmuyor mu bilmiyorum ondan sonra yaparken denerken girdirirken sönüyor yani ereksiyonu bitiyor tabi tekrar şevke gelmesi zaman alıyor ve bu da bizi yoruyor fethiye'de gitmiştik doktora,acaba tekrar gitmemiz gereken bir durum olur mu şuanda bulunduğum yerde?,eşim "sabret olcak,yapacağız,olacak en kısa sürede " diyor ama ben her ilişkiye girdiğimizde böyle olunca ister istemez üzülüyorum dün aktardan epimedyum aldık bir arkadaşımın eşi de kullanmış faydasını görmüş hatta bayanlar da kullanabiliyormuş ve ben de kullanmaya başladım takviye olsun diye hani daha şehvetli olsun diye inşallah işe yarar
acaba bu sorun geçici mi?,yani başka kişiler evledikten en fazla 10 güne kadar ilişkiye girdiklerini söylediler,hani biz de bu sürecin uzaması normal mi?,bizx de ilk cinselliği başarabilecek miyiz?
bununla alakalı lütfennn tecrübe ve yardımlarınızı,önerilerinizi alabilir miyim????????
acaba bu sorun geçici mi?,yani başka kişiler evledikten en fazla 10 güne kadar ilişkiye girdiklerini söylediler,hani biz de bu sürecin uzaması normal mi?,bizx de ilk cinselliği başarabilecek miyiz?
bununla alakalı lütfennn tecrübe ve yardımlarınızı,önerilerinizi alabilir miyim????????