20 günlük eşim ilk kavgada boşanmak istedi.

noordelijk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2023
3
-28
25
1 yıllık bir ilişkim var. Evleneli 20 gün oldu. Balayından yeni geldik hatta. Bir tartışma yaşadık, şunu bidaha yapamazsın tarzında bir şey direttim o da inatla yapacağım diye aldı eline telefonu, ben de telefonunu elinden almaya çalışırken beni kollarımdan tutup itekledi, ben de canımın acısıyla boynuna bitane tokat attım. sonra tokattan önceki her şey unutuldu sanki ben durduk yere tokat atmışım gibi beni hiç itmemiş canımı acıtmamış gibi bağırmaya üstüme gelmeye başladı kışkırtmak için bir şeyler söyledi, defalarca bu konuda beni kışkırtma diye konuştuğumuz halde, konuşmama izin vermeden bağırmaya devam etti ben de tekrar vurdum. ilki refleksti ama sonrasında öfkeme hakim olamadığım için yaptım. akşamına da şehir dışına annemler bizi bekliyor yola çıkmamız lazım. kalktı hemen eline bi çanta aldı eşya koymaya başladı. pazartesi günü gelirim boşanıyoruz diye bağırarak. 1 yıldır ilişkimiz var ve yeni birlikte yaşamaya başlamadık biz 7-8 aydır aynı evde yaşıyoruz sadece resmiyete döküldü. ve bu ayarda bir kavgamız hiç olmadı. kavga etsek bile 1 gün sürerdi küslük. şimdi ilk büyük kavgada bana gelmiş boşanıyoruz diyor. bu bana mı tuhaf geliyor yoksa tuhaf mı? ne yapmalıyım nasıl hissetmeliyim bilmiyorum? vurduğum için pişmanım ama boşanalım diye çıkması beni çok tuhaf hissettirdi..

Ben de olsam boşanırım sizden. Vurmak nedir ya? O da sana vursaydı 2 tane refleks olarak? Kadına şiddet diye ailen sahip çıkar ortalık ayağa kalkardı.
Sebep ne olursa olsun yanlış sizde. Ayrıca sizin ona vurmanız bu olayı olağanlaştırır bir dahakine de o size vurur.
Sizi öfkelendiren şeyi yasak, yapamazsın diye inatlaşarak söylemeyin bence sakince konuşun. Ama ilişkide sanki başka sıkıntı var ort. 2 yıllık süreç için çok çirkinleşmiş sanki

Ne yapsın bu kız şimdi, 4 aylık eşi bırakip klüplerde sürten adama bu kız ne yapsın nasıl dellenmesin şöyle bir durumda cinlenip saldırmak gayet normal.
Hayır Miss insanlik onuru diye birşey var. Yani nasıl korkmuyor ki bir kadın saldirirken senden daha güçlü bir varlik ya karşılık Verse. Bu adamın yaptıklarını haklı çıkarmaz bu arada. Ama kadın kulüplere gitmeyi boşanma sebebi görmüyor, şiddeti de görmüyor böyle iş mi olur

Tek ırkçı olan sizsiniz yalnız .

Ya senin psikolojin normal mi gerçekten çok komiksin. Kusura bakma destan yazmışsın ama yazdıklarının çoğunu okumadım çünkü başından anladım ne kadar saçma abartılı ve boş konuştuğunu. Bana iftira atıyorsun diyosun ama asıl bana ırkçılık yaftasıyla sen iftira atıyorsun. Ayrıca o kadar eminsin ki kendinden Allahın vereceği cezaya ya da mükafata kadar kendin karar veriyorsun. Valla benim yazdıklarımdan sen bunları çıkarıyosan acilen psikoloğa gitmeni öneririm. Böyle saldırgan ve düşmanca söylemlerle ona buna sataşıp durma hele bana hiç bulaşma. Daha fazla uzatıp da gereksiz diyaloğa girmeyeceğim boşu boşuna. Allah acil şifalar versin.

Şaka olsa klüpler açık olmazdı. Çoğu tatile Türkiyeye geldi. Nasıl taş üstünde taş kalmamış. Kıyamet gibi anlattınız
Sizin gibileri çok tuhaf buluyorum çok insanlık dışı şu yazdiklariniz. Sizin o beğenmediğini İngilizlernden, İsrailliler den farkınız ne

Musluman olduklari icin Filistin'li bebege kadina daha cok uzuluyosunuz siz. Benjm anladigim bu.

Musluman olduklari icin Filistin'li bebege kadina daha cok uzuluyosunuz siz. Benjm anladigim bu.
Ya tamam benim din kardeşime daha fazla üzülmem normal değil mi? Ben Arapları savunacak bi yorum yapmadım bunun dinle alakası var ırk ne alaka, ama arkadaş bana karşı ırkçılık, vicdansızlık, insanlık dışı gibi yorumlarla abarttı da abarttı. Hem ben Ukraynadakilere üzülmüyorum demedim ki sadece Filistindeki daha kötü bir savaş dedim. Bunu demekle ırkçı mı olunuyor?

Bence donun bastan okuyun bi

Asıl sizin içinizde müslümanlara karşı kin ve öfke var bence.
Yani sizinle aynı şekilde müslüman olmadığım kesin . Ben herşeyden once insanım . Benim için her insanın çektiği acı aynıdır . Özellikle bir ırka sizin gibi aşk beslemiyorum .

Rolleri degisip onu ittirip canini yaktiginizi 2 tokadi sizin yediginizi dusunun. Sonra o kadar tuhaf gelmez bence

Ölen bebegin hangi dine hangi irka ait oldugu anca sizi bagliyo hanfendi. Bizlik bisey yok. O yuzden olsa olsa o sizin ozentiliginiz olur anca.
Siz aynı isimler sürekli birleşip birilerini liçnlemeye ve birbirinizi savunmaya devam edin. Ama burası sizin çöplüğünüz değil herkes istediği görüşü savunabilir. Siz kendi görüşünüzde olanlarla muhattap olun sadece o zaman size laf anlatmayacağım.

Çöplükte benim isim olmaz zaten. Siz buyrun devamke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…