- 18 Aralık 2023
- 3
- -28
- 1
- 25
- Konu Sahibi noordelijk
-
Aslında haklı. Linç edilmemek için ben de bir şey yazmadım.Konu sahibesine aşırı yüklenilmemiş mi adam strip cluba gitmiş yahu, daha evlilik cüzdanındaki mürekkepkurumadan adam sürtmeye gitmişşu adamı döversin de, söversin de 2 tokat ne ki ben olsam gırtlağını sıkar yerde sürurdüm kusura bakmsyın gidip òyle sürtmek kolay değil bir bedeli olmalı gırtlaklayıp öyle bosarım net öyle bedavaya gitmek yok
Aslında haklı. Linç edilmemek için ben de bir şey yazmadım.
Yazmazsanız nasıl bileceğiz hanımefendi? Daha 20 günlük evlilikte şiddet var boşanın. Üstelik stipriz gösterisine falan gitmiş bu adamdan hayır mı bekliyorsun? Ayrıca bir yılda evlilik mi olur, ilk falsosuda değildir büyük ihtimalle... Birde sizin boşanmak istemeniz lazımdı da neyse...öncesinde o beni kollarımdan tutup fırlattı ama o ne olucak, kollarımın alt taraflarında nokta nokta morluklar var. ben hiçbir şey yokken mi vurmuşum?
Katliam mı yarıştırıyorsunuzO kadar da büyük bi savaş değil ya tv de abartıyorlar. Gazzedekinin çeyreği kadar değil.
Sizi kesmedi herhalde tek canlı kalmaması gerekiyordu demekkiŞaka olsa klüpler açık olmazdı. Çoğu tatile Türkiyeye geldi. Nasıl taş üstünde taş kalmamış. Kıyamet gibi anlattınız
Kadın Tokat attı diye mi bedel Ödemiş oldu?Bir erkeğin kadına vurması ile bir kadının erkeğe vurması aynı şey değil bence. Ben eşime vursam eşimin haberi bile olmaz ama o bana vursa hayatım kayar. Bu 1.
2. Adam daha balayından dönüşte ayağının tozuyla karısını aldatıyor bilmem ne klüplerinde. Bi zahmet bi bedel de ödesin yani.
Ayrıca valiz toplamaya başlamak filan ucuz numaralar. Sen beni aldat sonra da çok onurlu ve gururlu bir salon beyefendisi gibi ayaklar yapmaya başla.
3. Ilk adam başlatmış kadını iterek. O iterken boşanma yok da kadin karşılık verince mi boşanma var.
Çapsız herif. Pis sapık. Bırakın boşansın. Takılsın saçma sapan kluplerde ne hali varsa görsün.
Bir uzmana gidin vurmanız hiç doğru değil ayrılmak isteyebilir en doğal hakkı 2 kez vurmuşssunuz üstelikkonuşmama izin vermeden bağırmaya devam etti ben de tekrar vurdum. ilki refleksti ama sonrasında öfkeme hakim olamadığım için yaptım.
öncesinde o beni kollarımdan tutup fırlattı ama o ne olucak, kollarımın alt taraflarında nokta nokta morluklar var. ben hiçbir şey yokken mi vurmuşum?
Isabet olmus zaten gitmesi. Ukrayna'da striptiz kulube giden adam cok da masum degildir bana gore
Benimde öyle oldu.Nikaha kadar herşey mükemmeldi.1 yıllık bir ilişkim var. Evleneli 20 gün oldu. Balayından yeni geldik hatta. Bir tartışma yaşadık, şunu bidaha yapamazsın tarzında bir şey direttim o da inatla yapacağım diye aldı eline telefonu, ben de telefonunu elinden almaya çalışırken beni kollarımdan tutup itekledi, ben de canımın acısıyla boynuna bitane tokat attım. sonra tokattan önceki her şey unutuldu sanki ben durduk yere tokat atmışım gibi beni hiç itmemiş canımı acıtmamış gibi bağırmaya üstüme gelmeye başladı kışkırtmak için bir şeyler söyledi, defalarca bu konuda beni kışkırtma diye konuştuğumuz halde, konuşmama izin vermeden bağırmaya devam etti ben de tekrar vurdum. ilki refleksti ama sonrasında öfkeme hakim olamadığım için yaptım. akşamına da şehir dışına annemler bizi bekliyor yola çıkmamız lazım. kalktı hemen eline bi çanta aldı eşya koymaya başladı. pazartesi günü gelirim boşanıyoruz diye bağırarak. 1 yıldır ilişkimiz var ve yeni birlikte yaşamaya başlamadık biz 7-8 aydır aynı evde yaşıyoruz sadece resmiyete döküldü. ve bu ayarda bir kavgamız hiç olmadı. kavga etsek bile 1 gün sürerdi küslük. şimdi ilk büyük kavgada bana gelmiş boşanıyoruz diyor. bu bana mı tuhaf geliyor yoksa tuhaf mı? ne yapmalıyım nasıl hissetmeliyim bilmiyorum? vurduğum için pişmanım ama boşanalım diye çıkması beni çok tuhaf hissettirdi..
Vayy vay vayy vayy abart abart biraz daha abart. Meseleyi insanlığıma kadar getirmiş bi de pess. Bu dediklerinin hepsi senelerdir filistinde yaşanıyor senelerdir işgal altında onlar için bu kadar çırpındın mı merak ettim. Hayır çok şükür ben sizin gibi arap düşmanı ırkçı falan değilim. Büyük kısmınız araplardan nefret ediyoruz diye bağırıyorsunuz malesef. Evet Ukraynada bi savaş var ama, ister beğenin ister beğenmeyin, Filistin kadar asla kötü durumda değil. En azından Ukraynaya tüm dünya destek veriyor, yardımlar yağıyor, silahlar veriliyor. Yani Ukraynanın sana bana ihtiyacı yok.Filistin ise İsrailin, Amerikanın, İngilterenin işgalleri sayesinde nerdeyse haritadan silindi. Oradaki insanların diğerleri gibi kaçıp kurtulma imkanları da yok. Hepsi şehit oluyor ya da olmayı bekliyor. Bunca şeyi görüp de hala Ukrayna diye bağırıyorsan asıl sana ve senin gibilere yazıklar olsun!!!Sizi kesmedi herhalde tek canlı kalmaması gerekiyordu demekki
Çocuğumun okul müdiresi Ukrayna lı, sadece annesi kaçıp gelebildi, kardeşleri yeğenleri orada ve haber alamıyor, bir sorun bakalım kıyamet nasıl birşeymiş. Tepenize bombalar yağarken evladınızı korumaya çalıştınız mı hiç? Parçalanan beden parçaları arasında ya tecavüze uğrarsam diye korkudan titrediniz mi? Kaç gün aç ilaçsız insansız buz üstünde yaşadınız bebeğinizi yaşatmaya çalıştınız? Annenizin babanızın parçalarını duvarlardan kazıdınız mı hiç? Kıyametin kopması için tek bir insanın bile başına bunların gelmesi fazlasıyla yeterli, kaç milyon sizi tatmin eder de insani bir duygu uyandırır?
Ben sizin derdinizi çok iyi anlıyorum, yaptığınız ırkçılıktan başka birşey değil, yazıklar olsun sizin insanlığınıza
Senin gibi konuşanlar çok fena imtihan oluyor bunu gözardı etmeden konuşursan kendi hayrına olurVayy vay vayy vayy abart abart biraz daha abart. Meseleyi insanlığıma kadar getirmiş bi de pess. Bu dediklerinin hepsi senelerdir filistinde yaşanıyor senelerdir işgal altında onlar için bu kadar çırpındın mı merak ettim. Hayır çok şükür ben sizin gibi arap düşmanı ırkçı falan değilim. Büyük kısmınız araplardan nefret ediyoruz diye bağırıyorsunuz malesef. Evet Ukraynada bi savaş var ama, ister beğenin ister beğenmeyin, Filistin kadar asla kötü durumda değil. En azından Ukraynaya tüm dünya destek veriyor, yardımlar yağıyor, silahlar veriliyor. Yani Ukraynanın sana bana ihtiyacı yok.Filistin ise İsrailin, Amerikanın, İngilterenin işgalleri sayesinde nerdeyse haritadan silindi. Oradaki insanların diğerleri gibi kaçıp kurtulma imkanları da yok. Hepsi şehit oluyor ya da olmayı bekliyor. Bunca şeyi görüp de hala Ukrayna diye bağırıyorsan asıl sana ve senin gibilere yazıklar olsun!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?