20 günlük eşim ilk kavgada boşanmak istedi.

noordelijk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2023
3
-28
25
1 yıllık bir ilişkim var. Evleneli 20 gün oldu. Balayından yeni geldik hatta. Bir tartışma yaşadık, şunu bidaha yapamazsın tarzında bir şey direttim o da inatla yapacağım diye aldı eline telefonu, ben de telefonunu elinden almaya çalışırken beni kollarımdan tutup itekledi, ben de canımın acısıyla boynuna bitane tokat attım. sonra tokattan önceki her şey unutuldu sanki ben durduk yere tokat atmışım gibi beni hiç itmemiş canımı acıtmamış gibi bağırmaya üstüme gelmeye başladı kışkırtmak için bir şeyler söyledi, defalarca bu konuda beni kışkırtma diye konuştuğumuz halde, konuşmama izin vermeden bağırmaya devam etti ben de tekrar vurdum. ilki refleksti ama sonrasında öfkeme hakim olamadığım için yaptım. akşamına da şehir dışına annemler bizi bekliyor yola çıkmamız lazım. kalktı hemen eline bi çanta aldı eşya koymaya başladı. pazartesi günü gelirim boşanıyoruz diye bağırarak. 1 yıldır ilişkimiz var ve yeni birlikte yaşamaya başlamadık biz 7-8 aydır aynı evde yaşıyoruz sadece resmiyete döküldü. ve bu ayarda bir kavgamız hiç olmadı. kavga etsek bile 1 gün sürerdi küslük. şimdi ilk büyük kavgada bana gelmiş boşanıyoruz diyor. bu bana mı tuhaf geliyor yoksa tuhaf mı? ne yapmalıyım nasıl hissetmeliyim bilmiyorum? vurduğum için pişmanım ama boşanalım diye çıkması beni çok tuhaf hissettirdi..

Adam sizi sertçe itelemiş kollarınızdan tutup. Bu bir şiddettir. Bunu dikkate almanız gerekiyor. Tabii ki o böyle yapınca eliniz armut toplamayacaktı, refleks olarak vurmuş olabilirsiniz o an. Ancak sonrasında sizin üstünüze yürümesi ve size hakaret etmesi aklanacak bir şey değil. Bunun karşılığında sizin ona tekrar vurmanız orantısız bir cevap olmuş. Size ilk olarak şiddet uygulayan eşiniz. Boşanmayı isteyen siz olmalıydınız şu an. Eşinizin boşanma isteğine verememenize anlam veremedim ben.

Olay dövüşmek de değilmiş zAten bu sebeple senin ayrılman lazım balayından dönüp strip club a mı gitti

Tamam boşanalım deyip restine rest çekmezsen dikiş tutmaz bu ilişki haberin olsun. Hem suçlu hem güçlüsün hem de boşanmak istiyorsun. O zaman eyvallah deyip çıkacaksın. Kedinin bacağınınayırdın ayırdın, ayırmadın böyle bohçasını alıp alıp gider sen de izlersin. Sana bunları yapan adama gel barışalım annemleri görmeye gideceğiz dediğin anda bittin sen, bu yüzden boşanacaksa da kapıyı göster, sen kurtulursun. Nikah cüzdanı yaramamış agaya

Adam balayindan sonra striptiz kulübe gidiyor, sadakatsiz.Kadın öfkesine hakim olamayıp 2 kere adamı tokatlıyor, şiddet yanlısı Nerden tutsan saçma. Adam akıllı bir karar vermiş ikinizdende olmaz Bu yaşadığınız şey evlilik değil,evcilik bile değil .Birbirini sevmeyen saygı duymayan iki insanın yolda çarpışması gibi bir şey.
Uzatmayın boşanın.....

Bence hatali oldugunuzu soyleyip bir anlik ofkeyle oldugunu birdaha asla olmayacagini vs soyleyip ve birdaha asla boyle biseyi tekrarlamayin. Umarim affeder cunku 20 gun bosanmaya karar vermek icin cok erken bir zaman. Kendinize ceki duzen verin ve affettirin. Bu olaydan sonrada buna birdaha cesaret edemessiniz diye dusunuyprum. Insallah duzelirsiniz

Evlilikte ilk sene Cidden zor geçiyor hele ilk üç dört ay ama sizinki direk şiddete geçmiş iki kezde vurmussunuz bide kendinizi geri çekin kocanizdan

kiskirttigi konu nedir konu sahibi merak ettim. kiskanclik mi, 3. kisi mi? adama cat cat vurmussunuz, sizin cirkef oldugunuzu dusunup terk etmistir

Konu sahibesine aşırı yüklenilmemiş mi adam strip cluba gitmiş yahu, daha evlilik cüzdanındaki mürekkepkurumadan adam sürtmeye gitmiş şu adamı döversin de, söversin de 2 tokat ne ki ben olsam gırtlağını sıkar yerde sürurdüm kusura bakmasın sürtmek kolay değil bir bedeli olmalıgırtlaklayıp öyle bosarım net öyle bedavaya gitmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…