20 günlük bebek ve kpss

Merhaba böyle bir sürecim olmadı ama eğer size destek verebilecek gün içersinde 1-2 saat bebeğinizi oyalayanilevek birilerini bulursanız harika şeyler başarabilirsiniz. Yenidoğan dönemi genellikle zor ve yorucu olsa da rutin oturduğunda uyku düzeni vs yi bilincede onun uyku saatlerine göre çalışma düzeni belirlersiniz.

20 gunluk bebekle kpss calismak cok zorlu olur diye dusunuyorum zihninizin temiz ve dinc olmasi lazim cunku oyle bir sinava hazirlanmak icin ben de yenidogan annesiyim zamaninda kpssye de hazirlandim sanirim
biraz daha buyumesi lazim oyle bir zihin yoran yolculuk icin

Eğer yardımcı olan birisi yoksa olmaz. Kendinizi kandırmamanızı öneririm çünkü yapılır gibi düşünürsünüz yapamazsınız bu sefer üzülürsünüz. Koşullarınız neler onları yazarsanız daha doğru öneriler gelebilir.

Yenidoğan bir bebekle KPSS hazırlığı nasıl olur
Motivasyon düşürmek gibi olmasın da ben ben 10 dakika önce dediğimi unutuyorum bebek 67 günlük
Kpss biraz ezber biraz odaklanma ister bol tekrar pratik.. imkansız değil ama o uykusuzluk ve bebek bakım temposu ile zor üstüne tek bakıyorsan ev işi vs zorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…