- 17 Temmuz 2024
- 38
- 107
- 8
- 31
- Konu Sahibi ecedemir32
Dogum yapalı 20 gün oluyor esimin arkadaşı sürekli misafirliğe gelmek istiyor. 2 defa geldiler hayır diyemedik ama geldiklerinde evde yenidogan bir bebek varmış gibi çok hassasiyet gösterdiklerini düşünmüyorum. Bebegimi kucağına almak sevmek istiyorlar bir bahane ile izin vermiyorum ama bugün yine gelmek istediklerini bebegi özlediklerini belirttiler. Çok iyi insanlar ama düşüncesiz tavırları beni biraz üzdü bebegim biraz büyüsün en azından bağışıklığı iyice oluşsun istiyorum. Ben yenidogan eve gidip bebegi kucağıma alıp sevmeyi bırakın uzun bir süre gitmiyorum ama insanlar neden bu kadar düşüncesiz? Ayrıca
bize gelirken sanki gezmeye gider gibi bebekli ev değil gibi parfüm sıkıyorlar. Parfüm kokulu üstleri ile nasıl yenidogan bir bebegi kucaklamak istiyorlar anlamıyorum. Ve ilk geldiklerinde benden habersiz bebegimi kucağına aldılar hemen geri aldım onlardan. Kırmadan hayır diyeceğim ama nasıl söylerim bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Sizler ne yaptınız bu sureclerde
bize gelirken sanki gezmeye gider gibi bebekli ev değil gibi parfüm sıkıyorlar. Parfüm kokulu üstleri ile nasıl yenidogan bir bebegi kucaklamak istiyorlar anlamıyorum. Ve ilk geldiklerinde benden habersiz bebegimi kucağına aldılar hemen geri aldım onlardan. Kırmadan hayır diyeceğim ama nasıl söylerim bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Sizler ne yaptınız bu sureclerde