Saat 4 kabusu derdim ben buna, Allah'ım ne zordu ya
çocuk 4 oldu ıkınmaya, ıkınırken biriken tükürük yüzünden de boğulur gibi sesler çıkarmaya başlardı. çok korkardım, uyumaz öyle beşiğin başında beklerdim. Çok normalmiş, geçiyor merak etme. Karın içi basıncı dengelemeyi öğrenmekle ilgili bi açıklaması da vardı hatta bunun, unuttum şimdi ama doktor sabret 3. Ayda geçecek dedi ve gerçekten geçti
gaz damlası asla vermedi, çocuk bunu kendisi öğrenecek bağırsakları tembelliğe alıştırmaya gerek yok dedi, ben hiç kullanmadım o yüzden damla. 5-6 dakika emmesi de normal, emmek çok yorucu hala onun için, zorlanıyor, yoruluyor, uyuyakalıyor, sonra bir daha istiyor. Ona da alışacak. Her istediğinde emzir sen. Ben saat saymak gibi bir hata yaptım, bebeğim memede uyuyakalıyordu, ben de doydu sanıp 2 saat emzirmiyordum. Meğer soymadan uyuyakalıyomuş, kilo alamayınca öğrendim bunu. O kadar çok ağladım ki ben bebeğimi aç bıraktım diye
her şey tecrübesizlikten işte. Sen her istediğinde emzir, isterse yarım saatte bir istesin sorun yok. İkınmalar da geçecek merak etme.