bazen evlendiktan sonra yumurtalıklarda ve rahimde sorunlar çıkabiliyor. Kan testi kesin sonuç verir. ama gene de kadın doğuma gidip ne olduğunu öğrenebilirsiniz.Meraba arkadaşlar fikri olanlar lütfen beni aydınlatsn.20 günlük adet gecikmem var 2 gün önce kan testi yaptrdm negatif çıktı ama kasıklarım da batma var çok kötü yorgunluk mide bulantısı uykusuzluk gibi belirtilerim var hamile o lma ihtimalim var mı acaba ne yapmam gerekiyo.cok istiyorum bi bebeğim olsun 2 s enedir evliyim hiç korunmadk ilk defa böyle oldu
Dr gittinizmi merak ettim bende aynı durumdayım kafayı yiyecem[/QUOTE][QUOTE="damlamusa,82eşim ameliyat oldu oldumember: 750ı2durumdayırkadaşlar fikri olanlar lütfen beni aydınlatsn.20 günlük adet gecikmem var 2 gün önce kan testi yaptrdm negatif çıktı ama kasıklarım da batma var çok kötü yorgunluk mide bulantısı uykusuzluk gibi belirtilerim var hamile o lma ihtimalim var mı acaba ne yapmam gerekiyo.cok istiyorum bi bebeğim olsun 2 s enedir evliyim hiç korunmadk ilk defa böyle oldu
Evet gittim malesef yok muane oldum sag over pko sol over pko hormon testi yaptı daha gidemedm esim ameliyat oldu[/QUOTE]OTE="damlamusa, post: 46358943, member: 756020"]Dr gittinizmi merak ettim bende aynı durumdayım kafayı yiyecem
Geçmiş olsun canım[/QUOTE]Evet gittim malesef yok muane oldum sag over pko sol over pko hormon testi yaptı daha gidemedm esim ameliyat oldu
Kızlar yanlış yazmisim bat 14 gün geciktiKizlar Merhaba bugün bat geceki 24. Gün dün doktora gittim muane oldum yumurtaliklarin temiz rahmin kalinlasmis biraz adete hazırlanıyor dedi. Beta testi negatif çıktı. %100 hamile degilsin mümkün değil dedi.Tarlusal verdi adet olmam için. Benim adetleri hep düzenlidir. Hiç gec olduğumu hatırlamıyorum.Tarlusal icsem mi doktor istersen içme kendin olursun belki sen bilirsin dedi ama agridan oluyorum fikir verecek var mı acabaKesin hamile değilim di mi
Kizlar Merhaba bugün bat geceki 24. Gün dün doktora gittim muane oldum yumurtaliklarin temiz rahmin kalinlasmis biraz adete hazırlanıyor dedi. Beta testi negatif çıktı. %100 hamile degilsin mümkün değil dedi.Tarlusal verdi adet olmam için. Benim adetleri hep düzenlidir. Hiç gec olduğumu hatırlamıyorum.Tarlusal icsem mi doktor istersen içme kendin olursun belki sen bilirsin dedi ama agridan oluyorum fikir verecek var mı acabaKesin hamile değilim di mi
Benim bu gün 23 gün oldu dünden beri kahve rengi akintim başladı 2 gündür az az adet oluyorum dedim ama olmadı bu gunde cok halsizim birden elim ayagim titriyor ne olacak bilmiyorum
İnşallah hastalık olmasında önemli olan oyanlış yazmışim bugün 15. Gün gecikmeden. 10 gün sonra doktora gitmeyi dusunuyorum artık hayırlısı olsunBenimde gecikti doktora gidicemeğer banada tarlusal verirse içmicem bekleyelim bence kendiliğinden oluruz inşallah zaten önemli olan hastalık çıkmaması..İnşallah çıkmaz bendede
allah gönlüne göre verir insallah cnm hayırlısı olsun herseyin☺Benim bu gün 23 gün oldu dünden beri kahve rengi akintim başladı 2 gündür az az adet oluyorum dedim ama olmadı bu gunde cok halsizim birden elim ayagim titriyor ne olacak bilmiyorum
Amin canım hepimizin inşallahallah gönlüne göre verir insallah cnm hayırlısı olsun herseyin☺
Amin canım teşekkür ederim
Evet gecikmenin 16 .günü gittim 3.3 cm kist olduğunu söyledi adet söktürücü verdi ama kullanmadım daha öncede kist olmuştu bende ama hic bu kadar geikmem olmadığı icin kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?