20 günlük adet gecikmesi kan testi negatif olup hamile kalan varmı.? lütfen yardm.

damlamusa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
7
2
1
27
Meraba arkadaşlar fikri olanlar lütfen beni aydınlatsn.20 günlük adet gecikmem var 2 gün önce kan testi yaptrdm negatif çıktı ama kasıklarım da batma var çok kötü yorgunluk mide bulantısı uykusuzluk gibi belirtilerim var hamile o lma ihtimalim var mı acaba ne yapmam gerekiyo.cok istiyorum bi bebeğim olsun 2 s enedir evliyim hiç korunmadk ilk defa böyle oldu :cry:

Meraba arkadaşlar fikri olanlar lütfen beni aydınlatsn.20 günlük adet gecikmem var 2 gün önce kan testi yaptrdm negatif çıktı ama kasıklarım da batma var çok kötü yorgunluk mide bulantısı uykusuzluk gibi belirtilerim var hamile o lma ihtimalim var mı acaba ne yapmam gerekiyo.cok istiyorum bi bebeğim olsun 2 s enedir evliyim hiç korunmadk ilk defa böyle oldu
bazen evlendiktan sonra yumurtalıklarda ve rahimde sorunlar çıkabiliyor. Kan testi kesin sonuç verir. ama gene de kadın doğuma gidip ne olduğunu öğrenebilirsiniz.

[QUOTE="damlamusa,8265, member: 750ı2durumdayırkadaşlar fikri olanlar lütfen beni aydınlatsn.20 günlük adet gecikmem var 2 gün önce kan testi yaptrdm negatif çıktı ama kasıklarım da batma var çok kötü yorgunluk mide bulantısı uykusuzluk gibi belirtilerim var hamile o lma ihtimalim var mı acaba ne yapmam gerekiyo.cok istiyorum bi bebeğim olsun 2 s enedir evliyim hiç korunmadk ilk defa böyle oldu :cry:[/QUOTE]
Dr gittinizmi merak ettim bende aynı durumdayım kafayı yiyecem

[QUOTE="damlamusa,82eşim ameliyat oldu oldumember: 750ı2durumdayırkadaşlar fikri olanlar lütfen beni aydınlatsn.20 günlük adet gecikmem var 2 gün önce kan testi yaptrdm negatif çıktı ama kasıklarım da batma var çok kötü yorgunluk mide bulantısı uykusuzluk gibi belirtilerim var hamile o lma ihtimalim var mı acaba ne yapmam gerekiyo.cok istiyorum bi bebeğim olsun 2 s enedir evliyim hiç korunmadk ilk defa böyle oldu :cry:
Dr gittinizmi merak ettim bende aynı durumdayım kafayı yiyecem[/QUOTE]
Evet gittim malesef yok muane oldum sag over pko sol over pko hormon testi yaptı daha gidemedm esim ameliyat oldu

OTE="damlamusa, post: 46358943, member: 756020"]Dr gittinizmi merak ettim bende aynı durumdayım kafayı yiyecem[/QUOTE]
Evet gittim malesef yok muane oldum sag over pko sol over pko hormon testi yaptı daha gidemedm esim ameliyat oldu[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım

OTE="damlamusa, post: 46358943, member: 756020"]Dr gittinizmi merak ettim bende aynı durumdayım kafayı yiyecem
Evet gittim malesef yok muane oldum sag over pko sol over pko hormon testi yaptı daha gidemedm esim ameliyat oldu[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım[/QUOTE]
Merhaba bende sizinle aynı durumda sayılırim adetim bugün itibariyle 10 gün gecikti kan testinde negatif çıkıyorum gebelik yok. Hamile kaldisam eğer adetimden en erken 1 hafta önce yumurtlamis olmam lazim o zmn ilişki oldu çünkü. Cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum artik hastalanamazsam agridan ölucem artık mahfetti beni:(

Evet gittim malesef yok muane oldum sag over pko sol over pko hormon testi yaptı daha gidemedm esim ameliyat oldu
Geçmiş olsun canım[/QUOTE]
Merhaba bende sizinle aynı durumda sayılırim adetim bugün itibariyle 10 gün gecikti kan testinde negatif çıkıyorum gebelik yok. Hamile kaldisam eğer adetimden en erken 1 hafta önce yumurtlamis olmam lazim o zmn ilişki oldu çünkü. Cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum artik hastalanamazsam agridan ölucem artık mahfetti beni:KK43:[/QUOTE]
Ben bu gun gittim bendede hamilelik yok 3.3 cmkist olduğunu gecikmemin bundan kaynaklandığını söyledi adet söktürücü verdi Kullanıp kullanmamakta kararsızım

Cnm adet gecikmesi yumurtlamamak veya gec yumurtlamadan olur kan testi kesindir cok ufak bir ihtimal alintilamalar biraz tuhaf olmis anlamdm polistikovermi var anlamadm ama egrr o varsa zaten adet duzensiz olur . O agri icin dr.a gorunmelisin gecmis olsn umarim rbbim haytli saglkli br evlat nasib eder..

Kizlar Merhaba bugün bat geceki 24. Gün dün doktora gittim muane oldum yumurtaliklarin temiz rahmin kalinlasmis biraz adete hazırlanıyor dedi. Beta testi negatif çıktı. %100 hamile degilsin mümkün değil dedi.Tarlusal verdi adet olmam için. Benim adetleri hep düzenlidir. Hiç gec olduğumu hatırlamıyorum.Tarlusal icsem mi doktor istersen içme kendin olursun belki sen bilirsin dedi ama agridan oluyorum fikir verecek var mı acabaKesin hamile değilim di mi

Kizlar Merhaba bugün bat geceki 24. Gün dün doktora gittim muane oldum yumurtaliklarin temiz rahmin kalinlasmis biraz adete hazırlanıyor dedi. Beta testi negatif çıktı. %100 hamile degilsin mümkün değil dedi.Tarlusal verdi adet olmam için. Benim adetleri hep düzenlidir. Hiç gec olduğumu hatırlamıyorum.Tarlusal icsem mi doktor istersen içme kendin olursun belki sen bilirsin dedi ama agridan oluyorum fikir verecek var mı acabaKesin hamile değilim di mi
Kızlar yanlış yazmisim bat 14 gün gecikti

Benimde gecikti doktora gidicem:( eğer banada tarlusal verirse içmicem bekleyelim bence kendiliğinden oluruz inşallah zaten önemli olan hastalık çıkmaması..İnşallah çıkmaz bendede:(

Benim bu gün 23 gün oldu dünden beri kahve rengi akintim başladı 2 gündür az az adet oluyorum dedim ama olmadı bu gunde cok halsizim birden elim ayagim titriyor ne olacak bilmiyorum

Benim bu gün 23 gün oldu dünden beri kahve rengi akintim başladı 2 gündür az az adet oluyorum dedim ama olmadı bu gunde cok halsizim birden elim ayagim titriyor ne olacak bilmiyorum

Epey geçmiş ya Allah yardımcın olsun gebelik testi yaptırdınmı doktora gittinmi ağrı oluyor mu

Benimde gecikti doktora gidicem:KK43: eğer banada tarlusal verirse içmicem bekleyelim bence kendiliğinden oluruz inşallah zaten önemli olan hastalık çıkmaması..İnşallah çıkmaz bendede:KK43:
İnşallah hastalık olmasında önemli olan oyanlış yazmışim bugün 15. Gün gecikmeden. 10 gün sonra doktora gitmeyi dusunuyorum artık hayırlısı olsun

Amin canım teşekkür ederim
Evet gecikmenin 16 .günü gittim 3.3 cm kist olduğunu söyledi adet söktürücü verdi ama kullanmadım daha öncede kist olmuştu bende ama hic bu kadar geikmem olmadığı icin kullanmadım

Amin canım teşekkür ederim
Evet gecikmenin 16 .günü gittim 3.3 cm kist olduğunu söyledi adet söktürücü verdi ama kullanmadım daha öncede kist olmuştu bende ama hic bu kadar geikmem olmadığı icin kullanmadım

Kardeş ALLAH şifa versin
Napacaksın peki soğan suyu iç istersen belki küçültür kisti

Kizlar ben soğan suyu değilde incir havuç suyu kullandm ondan sonraki adetimde 20 gün gecikmem oldu ve hiç gecikme yasamam normelde doktora gittigimde pco lu oldugumu 3.6 kistim oldugunu söylediler ben ondan 2 ay önce de doktora gitmistim ama kis yoktu galiba bana incir havuç suyu yaramadi kist yapti

Back