Evet bende aynı durumdan müzdaribim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
23 nisan törenini ilçede ben kutlayacağım o güne kadar 5 kilo verebilir miyim acabaaaaaaaMerhabalar..Konuyu dogru yere acib acmadigimi bilmiyorum ama neyse)
20gune vermem gereken 4 kilo var arkadaslar yani haftaya 1 kgdan 300 gram fazla..Cok onemli buluwmam var ve bunu bawarmam gerek.Benimle hedefi ayni olan arkadas ariyorumm boyle biri varmi kizlarr
Olsun 4 kg ver gerisi gelir INWALLAH..nasil program uygulasak acabaaaOlur ama benim hedefim 10 kg 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hos geldin canim)Veririz INWALLAH..Haftaya 1,3 kg cokta saglikli ayrica.Ben 17:00den sonra yemek yemeyi kestim simdilik..Bide haftalik diyetler uygulayamiyorum her 2 gun yeni program denersek hem sikilmayiz hem eglenceli olur benimicin23 nisan törenini ilçede ben kutlayacağım o güne kadar 5 kilo verebilir miyim acabaaaaaaa
nasıl yapacağız bunu
bugün başladım sayılır sabah biraz abarttım ama bu saate kadar pek bişi yemedim.pazartesi spora başlasam bir de akşamüstü yarım saat 45 dk yürüsem olur herhalde 61 kiloyum hedefim 55 birde bebek düşünüyorum o yüzden biraz kilo versem iyi olurHos geldin canim)Veririz INWALLAH..Haftaya 1,3 kg cokta saglikli ayrica.Ben 17:00den sonra yemek yemeyi kestim simdilik..Bide haftalik diyetler uygulayamiyorum her 2 gun yeni program denersek hem sikilmayiz hem eglenceli olur benimicin
INWALLAH Bebek duwunceniz guzel sonuclanir..Spormu supeerr bence cok guzel olur aksam yemeginide kesersen...3gun de bi tartilalim cunki fazla zamanimiz yok her zaman kontrol ede bilelim..Ben tarti gunlerimizi yaziyorum ilk mesajaabugün başladım sayılır sabah biraz abarttım ama bu saate kadar pek bişi yemedim.pazartesi spora başlasam bir de akşamüstü yarım saat 45 dk yürüsem olur herhalde 61 kiloyum hedefim 55 birde bebek düşünüyorum o yüzden biraz kilo versem iyi olur
INWALLAH Canim..♥52 super bi kilo bence inş istediğimiz kiloya ulaşırız :)
link var mı ben bulamadım onuINWALLAH Canim..♥
Zayiflama kurlerinde 2ci sayfada hurma ve yogurt diyeti var yapan arkadaslar haftada 4 kilo verdiklerini soylemiwler hem cokta saglikli biliyorsum Hurma..benim cok hosuma gitdi dogrusu istersen bi bak canim..ne kadar verirsek kar
Haklisin nasil sana uygunsa onu dene..yediklerini de yazardan yada gunluk kac kalori aldigini fkir ediniriz..Ben dayana bildigim kadar hurma diyetini uygulicam cok severim hurmayi)teeşkürler ama çok ağır bir diyet miş 7 tane hurma ile duramam ki ben çalışıyorum da okulda şekerimfalan düşer.ben bunu yapamam ama kalori sayarak yapıcam.hergün yadeğim şeyler 1000 kaloriyi aşmadan yapabirilim.bu bana daha uygun
Haklisin nasil sana uygunsa onu dene..yediklerini de yazardan yada gunluk kac kalori aldigini fkir ediniriz..Ben dayana bildigim kadar hurma diyetini uygulicam cok severim hurmayi)
Galiba haklisin haftada 600 gram benim icin Saglikliymis..yani 8 haftada ulawa bilirim hedefimehızlı verilen kilolar kesinlikle alınıyor arkadaşlar. aç kalmadan aburcuburu kesip ekmeği az yiyip bol su içerde bide yarım saat en az yürürsek bu iş tamam :) haftada 700 800 gram gidiyor ayda 4 kilo gibi bi kilo verirsiniz ve almazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?