20 günde 4 kilo almak!

MENAR

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
2.149
3
Kızlar KK girişindeki reklamları görmüşsünüzdür
görmediysenizde ben bahsediyim :)
XXXdiye bir ürünün reklamı var.20 günde 4 kg vaadleri var.
linke girip inceledim biraz
içeriğinde Altın otu, Kuşburnu, Kudret narı, Isırgan, Deve dikeni tohumu yazıyo
1 aylık kullanım için ürün 180 kapsülden oluşuyor
kullanan bilen olumlu olumsuz fikri olan varmı:uhm:
nötr olarak durduğum bu ürüne karşı bir takım duygular beslemek istiyorum naniknanik
ayrıca sitede kilo aldıcı setlerde var XXX yanında arı sütü bal polen karışımları vs tarzında.Ürün tarım ve köy işleri bakanlığından onaylı yazıyor

sizinde fikirlerinizi almak istedimopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
İran iksiri içinde buna benzer vaatler verilmişti ama kullananlar hüsrana uğradi, insan acaba diyor ilk etapta ama mantıklı düşününce bu kadar kisa sürede aldırmasının mümkün olamicağini anlıyor. Bunu bende internette gezerken 2-3 ay önce dikkatimi çekmişti ama ben şahsen inandırıcı bulmadım.

ıran ıksırı kullandım ılk bırıncı haftasında kılo aldım gıbı ama 3 kılo anca oda hopppp gıttı yanı ama aldırmıyo bunlar psıkolojıkmen ılac kullnaıyrum para verdım kılo alcam dıyıp kılo alma hırsı oluyo oda bende oldugu gıbı hırs cabuk bıtıyo :)

iran iksiri değil bu ebişim o toz bilgiğim kadarıyla su,süt vs karıştırılıp içiliyor
bulk gibi yani :S
bu kapsülmüş
iran iksiri kaçak giriyormuş bi de
bu bakanlıktan onaylı yazıyor
kullanan biri olsa da fikir verse çok iyi olur

ben o tarz tozlardan bi tek bulk kullandım onu da dr vermişti
içtkçe midem bulandı bıraktım
bu kapsül olduğu için merak ediyorum sonucu

Canım bu ne olduğu belli olmayan ilaçlardansa XXX şurup dene derim.. :KK66:

ogescim aldın mı kapsüllerden?

yok almadım canım
araştırıyorum biraz daha
bu forumdan bi arkadaş toz kullanmış
1 ayda 6 kilo aldım demişti bana
onunla bunun arasında kararsızım yusum
iyice aklıma yatsın istiyorum
yemenin yanında ekstra bişey kullanmdan alamıcam kiloları :S

Canım bu ne olduğu belli olmayan ilaçlardansa XXX şurup dene derim.. :KK66:

denedim ben XXX
gözümü açabilsem yemek yiycektim:roflol:
başımı ağrıttı o benim ya,çok kötü uyku yapıyo
aptal gibi geziniyorum sonrakafamçokkarıştı

1 hafta çekeceksin o uykuyu arkadaşım kilo almak istiyorsan :) Sonra bir şey kalmıyor. Ben de anlamıyorum şu aman uyku yapıyor içemem diyenleri.. Kilo almak isteyen insan uykuya katlanır yani ne var ki bunda..

bende XXX kullanmanı tavsiye ederim kullanan ve faydasını gören biri olarak sadece 1hafta yada bi kaç gün sabretmen lazım sonra bünyen alışıyo uyku yapmıyo bu tür kilo aldırıcı şeylere ben pek inanmıyorum zaten kişinin bünyesine göre bu ilaçların etkileri farklı oluyo bence iştahını açıcak bişey kullanman daha mantıklı

1 hafta çekeceksin o uykuyu arkadaşım kilo almak istiyorsan :) Sonra bir şey kalmıyor. Ben de anlamıyorum şu aman uyku yapıyor içemem diyenleri.. Kilo almak isteyen insan uykuya katlanır yani ne var ki bunda..

Arkadaşım bünyelerimiz farklı olabilir
ben geçen sene XXX 1 ay içtim hiçbir işime yaramadı
baş ağrıtması,uyku yapması cabası.
hergün öğlen vakti kalkıp kahvaltı bile yapamadıktan sonra ne anladım o işten
yani sorun katlanıp katlanmamak değil mesajımı dikkatli okusaydın anlardın
katran beklemedeyim şu an için
eğer ürünü kullanmaya karar verirsem ve işe yararsa paylaşırım zaten forumda yerimseniben

aynen sana katılıyorum, zayıflamak isteyenlerin bölümünü okuyunca insan daha iyi anlıyor ne kadar azimli ve istekliler ama kilo almak isteyenlerde nedense bir uyusukluk aman ben yapamam ay katlanamam gibi tembellikler söz konusu böyle olduğu sürece sonuç beklemek çok yanlış olur gökten kilo yağmicak çaba sarfedersen karşılığının alınacağini düşünüyorum. ( yazdıklarım 1 kişiye değil genel kilo almak isteyenleredir. )

Son düzenleme:
Arkadaşım bünyelerimiz farklı olabilir
ben geçen sene XXX 1 ay içtim hiçbir işime yaramadı
baş ağrıtması,uyku yapması cabası.
hergün öğlen vakti kalkıp kahvaltı bile yapamadıktan sonra ne anladım o işten
yani sorun katlanıp katlanmamak değil mesajımı dikkatli okusaydın anlardın
katran beklemedeyim şu an için
eğer ürünü kullanmaya karar verirsem ve işe yararsa paylaşırım zaten forumda yerimseniben

her bünyede her ilaç aynı etkiyi yaratacak diye bir kaide yok. XXX içince benim tansiyonum düşer ama başka içince hiçbişey olmaz.
Ayrıca kilo almak isteyenlerdeki iradeyi tartışmak yerine kişiler burada sarfettiği sözlere bakmalı.
Önceki yarışmada yaşanan tatsızlığın ardından ordaki kişilere "birkaç dengesiz" diyenler ne de çabuk unuttular sözlerini???? Beni buradan soğutanlar da bu kişiler oldu. Eleştiri yapacağız elbette. Onlar da bize cevaplarını verebilirler ancak böyle sözler olmamalı.

menarım canm konu süperr kaydirigubbakcemile5
ben kullanmasına kullanırım da ögrenmek istedigim bu aldgımız kilolar ilaçla olursa ilerde gitmeme gibi şeysi de varmış :S
kalıcı mı yani??

2kilo almak içn neler yapıyorm yaaa :KK70::KK70:

menarım canm konu süperr kaydirigubbakcemile5
ben kullanmasına kullanırım da ögrenmek istedigim bu aldgımız kilolar ilaçla olursa ilerde gitmeme gibi şeysi de varmış :S
kalıcı mı yani??

2kilo almak içn neler yapıyorm yaaa :KK70::KK70:

ya bilmiyorum ki paticim ben belki forumdan kullanan vardır diye açtım konuyu
çok bilgim yok
senin 2 kilonun eksikliği ne kadar belli oluyo bilmiyorumda
benim şu an 4 kilo eksiğim var :bbo:

bu arada konunun dışına çıkmasın lütfen kimse
polemik yaratmanın lüzumu yok:1closedeyes:

ben kilo aldgım da direk yüzümden belli oluyor menarım :)))
orantılı almak istiyorum,zayıf degilim ama biraz daha almak istiyorum kilo işte..
bi bilgim oldugunda yazarım ilaç hakkında :KK66:)

ben kilo aldgım da direk yüzümden belli oluyor menarım :)))
orantılı almak istiyorum,zayıf degilim ama biraz daha almak istiyorum kilo işte..
bi bilgim oldugunda yazarım ilaç hakkında :KK66:)

ben 2 kilo aldım paticim.
yüzümden aldım bu kez.
ama 50 olmak için 4 kiloya daha ihtiyacım var
şu kapsülleri alsam da bi seferde halletsem mi diyorum 4 kiloyu kaydirigubbakcemile3
keşke kullanan biri olsaydı olumlu/olumsuz fikir istiyorum bu yüzden

50 kilo olduğumda halimi çok merak ediyorum yaa delikafadulden

ben valla 54 oldugum günlerimi hatrlıyorum menarımm :jeyyar: az kaldı hedefimee
ayy koptum repteki yazına kaydirigubbakcemile3 belli zaten tatlım...
düzenli yemek yiyerekte alablrz bence,ilaç takviyesi olarak vitamn vs alsak ??

ben valla 54 oldugum günlerimi hatrlıyorum menarımm :jeyyar: az kaldı hedefimee
ayy koptum repteki yazına kaydirigubbakcemile3 belli zaten tatlım...
düzenli yemek yiyerekte alablrz bence,ilaç takviyesi olarak vitamn vs alsak ??

patim burda b vitamini kullanan bi arkadaş vardı kimdi unuttum benneyaptımki
ilacın adınıda dedi onu da unuttum benneyaptımki
ay çok leylayım bu arabenneyaptımki
vuslat günü yaklaştıkça saputuyom :roflol:
ama şu arı-sütü ve poleni sorcam aktara gidemedim bi türlü

Merhaba arkadaşlar, bu bahsedilen kapsülden aldım, 180 adet var içinde 50 TL fiyatı..Kokusu çok kötü, kapsül olmasına rağmen kötü kokuyor ve sanki bir avuç kekik içmiş gibi hissediyorsunuz, baharatlı gibi. Ben içeriğinin zengin olduğuna inanmadım, zaten bu bir besin takviyesidir yazıyor, tarım ve köy işl.bak. onaylı ama inanın ben bu XXX a inanmadım, 10 tane içip bıraktım, sanırım kutuyu çöpe atıcam..Sadece B vitamini içiyorum, XXX tablet kullanıyorum, stressiz ve bol iştahlı günler diliyorum size...Ancak öyle kilo alınabilir çünkü..

Merhaba arkadaşlar, bu bahsedilen kapsülden aldım, 180 adet var içinde 50 TL fiyatı..Kokusu çok kötü, kapsül olmasına rağmen kötü kokuyor ve sanki bir avuç kekik içmiş gibi hissediyorsunuz, baharatlı gibi. Ben içeriğinin zengin olduğuna inanmadım, zaten bu bir besin takviyesidir yazıyor, tarım ve köy işl.bak. onaylı ama inanın ben bu XXX a inanmadım, 10 tane içip bıraktım, sanırım kutuyu çöpe atıcam..Sadece B vitamini içiyorum, XXX tablet kullanıyorum, stressiz ve bol iştahlı günler diliyorum size...Ancak öyle kilo alınabilir çünkü..

ay sonunda kullanan birini bulduk :)
canım paylaştığın için teşekkürler
bahsettiğim b vitaminide XXX.du evet
sen yazınca aklıma geldi
keşke biraz daha içseydim en azından 1 ay kullansan
o kadar mı kötü kokusu
ağızda tat bırakıyor mu bide içtikten sonra

X