Gebeliğe Hazırlık 20 GÜN OVULASYONDA YUMURTALAMA GÖREMEMEK ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen bu ay yumurtlamayı gördün mü canım

Bende de pcos var, 3 ay İnofolic kullandim olmadi simdi cyclo progynova adet düzenleyici ilac verdi bakalim ona devam ediyorum suan, ben bir ay yumurtlanmyorum dedim ya temmuzun 15 i gibi yumurtlama gorcem daha var yani umutsuz olma kendini tani bil yeter, ben anca çözdüm kendimi, yillarca pcos pcos bebegin olmaz hamile kalamazsin diye diye bütün moralimi mahvetti doktorlar. Simdi hicbiri umrumda degil.

Bende pko yok ama geç yumurtlama görüyorum bazen 22 bazen 25 olabilir

Ya çok iyi ben de kendimi öğreneceğim Bekliyorum bakalım ne olacak, çok teşekkür ederim kuşum

KULLANDIĞIN OVÜLASYON TESTİNİN ADI NE ? BENİM KULLANDIĞIMI EKLEDİM ?

Eklentiler

• ebc18e5d-fcbe-4405-bf9a-0f76459f2e28.jpg
    189,2 KB · Görüntüleme: 19
Gunde kac tane test yapiyorsunuz arkadaslar, eger hergun ayni saatte tek bi tane test yapiyorsaniz kacirma ihtimaliniz yuksek.ozellikle catlamasi kisa surenler icin. En azindan gunde 2 yada 3 tane yaoin. Benim catlama en fazla 5 saat suruyor. 1 sabah silik.oglen pik. Aksama catlamis oluyor. Tek test yapio bunu yakalamak imkansiz

günde 1 kez yapıyorum çalıştığım içinde bazen saatler birbirini tutmuyor sabah 10 bazen öğlenden sonra 15:00 bazen akşam 8 veya 10 gibi dengesiz yaptığım için mi olmuyor acaba ?

günde 1 kez yapıyorum çalıştığım içinde bazen saatler birbirini tutmuyor sabah 10 bazen öğlenden sonra 15:00 bazen akşam 8 veya 10 gibi dengesiz yaptığım için mi olmuyor acaba ?
Günde 2 yada 3 test yaparsan yakalarsın canım,

Siz bu sekilde mi hamile kaldiniz peki?

Yani gunde birkac kez test yaparak oyle mi, nelere dikkat ettiniz bahseder misiniz yumrutlama ve catlama görünce
Sabah kalkip wc gittim. Sadece yarim bardak su icip 3 saat sonra test yaptim. Her testten sonra sadece yarim bardak su ictim. Baska sivi almadim. Test pikken iliski oldu. Bi de ertesi gun. Catlamayi beklemedim cunku cok kisa sürüyor benim

Sabah kalkip wc gittim. Sadece yarim bardak su icip 3 saat sonra test yaptim. Her testten sonra sadece yarim bardak su ictim. Baska sivi almadim. Test pikken iliski oldu. Bi de ertesi gun. Catlamayi beklemedim cunku cok kisa sürüyor benim
Gun icinde birden cok test yapmanin anlami nedir peki tam olarak, eşim surekli evde değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…